Thinkpink, od prošlog tjedna pojačan Utrogestan 3×2, magnezij i normabel 2mg po potrebi al to nisam planirala konzumirati. Iskreno ja bas nikakve kontrakcije ne osjećam nit sam osjećala...
Thinkpink, od prošlog tjedna pojačan Utrogestan 3×2, magnezij i normabel 2mg po potrebi al to nisam planirala konzumirati. Iskreno ja bas nikakve kontrakcije ne osjećam nit sam osjećala…
Ni ne moras osjecati kontrakcije, mozda onaj proljev je bio usmjerenje da se desava ono sto ne bi jos trebalo...i mislim da ti i keksanje nije pozeljno...od th.klasika, to inace daju...sam ne znam zakaj ti dala da si stavljas utrice kad ti je vanjsko usce malo otvoreno, pa da se prevenira infekcia od bilo kakvog guranja nutra...
Anna sretno. Lavice drz se.
Ja zavrsila sa svojom terapijom, al mi jos dolje curka i pece me. A nista sutra ponovo zvat ginekologa.
url=https://lilypie.com]
Ne kuzim kako mi dr.rece tak za vitamine. I meni bilo cudno. A vrhunski specijalist za medicinski potpomognutu.. 😐
Zato jer ga nije posjetio nitko od strucnih suradika i ponudio mu kongres ili sponzorirano predavanje...salim se😂😂😂
Oni uglavnom manje-vise vele bolje popit casu pive nego uzet neke prenatale...nemaju bas neki stav o tome...🤔
Cure držite se.. sve ce ce biti dobro!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Anna, drzimo svi palceve na rukama (i nogama ) da nalaz amnio bude uredan!!!
Sto se tice prenatala, trenutno uzimam od Solgara, 60 tableta 125kn. U 2 tablete dnevno ima 400mcg folne (200%), 652mg kalcija (82%), 227mg magnezija (61%), 14mg zeljeza (100%) itd.. mislim da su to skroz ok doze. Eventualno cu si uzeti jos dodatni magnezij po potrebi (od Biolectre) kad vidim da svi tako i moram naruciti omegu iz BioBio. Ako netko jos ne uzima riblju, oni vam imaju dobivenu iz algi.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Anna imam dobar feeling da će sve biti u redu... ovo šta to je doktor već rekao ulijeva jako puno nade... 🥰
C1m4 probaj u Ginekos
Mene narucila za 2 dana vec nakon zvanja i odradili anomali i 4d za 550kn. Ocito im nije guzva..
Ne kuzim kako mi dr.rece tak za vitamine. I meni bilo cudno. A vrhunski specijalist za medicinski potpomognutu.. 😐
Ne trebam ja, Iva traži za 4D, ali hvala ti meni je moja isto rekla ako jedem raznovrsno da ne trebaju vitamini, ali ne jedem pola toga pa eto, mora piti vitamine xd
Zato jer ga nije posjetio nitko od strucnih suradika i ponudio mu kongres ili sponzorirano predavanje…salim se😂😂😂
Oni uglavnom manje-vise vele bolje popit casu pive nego uzet neke prenatale…nemaju bas neki stav o tome…🤔
Ha ha ha... ovo sa strucnim je istina 🤣 ma zapravo ja isto nije da jako vjerujem tim dodacima (apsorpcija jako loša) no necu na svoju ruku reć da ih ne želim. Pijem ih... neće škodit 🤣🤣 meni ništa ne valja za jest pa trebam vitamina. A vidim da su mi nokti jači pa vjerojatno nekako djeluju.
Sta se utrica tice,mislim da se po nekim novim studijama daju kako bi spriječili otvaranje. Ja ih od početka uzimam... sad sam na 3×1. Više ne znam kako bi bilo bez njih 🤣
Moj je isto rekao ako jedem raznovrsno da ne trebaju dodaci prehrani. A ja sad uvela i probiotike u kapsulama.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji