ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    19. Kolovoz 2019. 17:13

Cure pozdrav iz mora iz Zadra. Malisa se kupa a ja sam vise manje na oprezu. Nikad se nisam kupala u moru trudna i toliko mi to cudno i sva sam si neka nespretna i oprezna. Mada gin kaze sve ok radi normalno kupaj se normalno bez obzira sto pijem dufastone ne moram mirovat ja sam full na oprezu. Kako vama to sa morem u trudnoci ide ako se koja kupa? 
    Cure koje su imale preglede sretno i hrabro u iscekivanju nalaza drzin fige da sve bude ok i dobro. 
    Ja pijem elevit kapsule pila i sa malim pijem i sada gin kaze pij i vec mi se to nekako podrazumjeva. I magnezij sumeci jer imam te neke zivcirajuce grceve u nogama pa pomaze 

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 17:15

iva4

Vidim pricate o utricima…. ja sam i dalje na 3x3 i ubija me to stavljanje, jer se svaki put bojim da cu se nekako ogrebat dole ili sta vec … neznam vise kako dan izgleda bez njih 😓

Stavi si rukavice, em je manja mogucnos da se ogrebes s noktom em si kolko tolko zasticena od bakterija....ja sam koristila obicne latex bez pudera tak da kad sam ga stavila samo sam okrenula rukavicu naopako i u smece, i opet ti ruka ostane cista pa ne moras odmah jurit u kupaonu i prati ih...

Lunica
    19. Kolovoz 2019. 17:16

Sarita15

Cure pozdrav iz mora iz Zadra. Malisa se kupa a ja sam vise manje na oprezu. Nikad se nisam kupala u moru trudna i toliko mi to cudno i sva sam si neka nespretna i oprezna. Mada gin kaze sve ok radi normalno kupaj se normalno bez obzira sto pijem dufastone ne moram mirovat ja sam full na oprezu. Kako vama to sa morem u trudnoci ide ako se koja kupa?
    Cure koje su imale preglede sretno i hrabro u iscekivanju nalaza drzin fige da sve bude ok i dobro.
    Ja pijem elevit kapsule pila i sa malim pijem i sada gin kaze pij i vec mi se to nekako podrazumjeva. I magnezij sumeci jer imam te neke zivcirajuce grceve u nogama pa pomaze

koliko si trudna?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    19. Kolovoz 2019. 17:28

thinkpink1

iva4

Vidim pricate o utricima…. ja sam i dalje na 3x3 i ubija me to stavljanje, jer se svaki put bojim da cu se nekako ogrebat dole ili sta vec … neznam vise kako dan izgleda bez njih 😓

Stavi si rukavice, em je manja mogucnos da se ogrebes s noktom em si kolko tolko zasticena od bakterija….ja sam koristila obicne latex bez pudera tak da kad sam ga stavila samo sam okrenula rukavicu naopako i u smece, i opet ti ruka ostane cista pa ne moras odmah jurit u kupaonu i prati ih…

Ja ssm to radila prvih 12 tjedana i mislim si da me neko vidi mislio bi da sam luda🙈

• Sarita15
    19. Kolovoz 2019. 17:28

Lunica

Sarita15

koliko si trudna?

15 tjedana

Angelly
    19. Kolovoz 2019. 17:29

Samo da prijavim pregled 22.8. 😁 mozda napokon saznam spol, bas se veselim

ena10
    19. Kolovoz 2019. 17:30

Heeej! :) 

Ana mislim da ćemo na kraju, svi pustiti suzu i radi tvojih super pozitivnih rezultata iduci tjedan!
    Samo hrabro! 

Nama su danas stigla kolica! JEEEEJ! Sretna sam kao da sam ne znam što dobila, a ne kupila kolica... ali ajde, prva beba, nova kolica, itd, i baš sam jako jako sretna! 

Prijavljujemo pregled i 4D UZV u Petak  23.08.2019., u 11:30  
    Ne mogu dočekati, sad je već više od mjesec dana da smo bili na zadnjem UZV, jedva čekamo petak!!! :)  

Nadam se da ste svi dobro, i da podnosite ovaj vrući dan! 

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 17:31

Lavica27

Jesam, sve sam joj ispričala o proljevu i nalazima. Ležim stalno, zato više ni ne idem na posao da izbjegnem sjedenje. Eventualno kad jedem. Jedino sam čitala da treba izbjegavati čučanje i saginjanje a ja to s malom non stop radim. E vidiš palo mi na pamet to za magnezij. Popila sam jedan popodne budem i navečer kaj sad…samo me strah da mi opet ne bude mekanija stolica od tog magnezija. A kod stavljanja pazim uvijek perem ruke,imam svoj poseban ručnik za to… nadam se najboljem. Hvala ti!

Naravno da se svi nadamo najboljem jer ce tako i biti❤❤
    Bas sam i Ivi rekla, stavi si rukavice kad apliciras utrice, em je manja mogucnos da se ogrebes s noktom ili prstenom ak nosis, em si kolko tolko zasticena od nevidljivih bakterija pod noktom….ja sam koristila obicne latex bez pudera tak da kad sam ga stavila samo sam okrenula rukavicu naopako i u smece, i opet ti ruka ostane cista pa ne moras odmah sumajuto jurit u kupaonu i prati ih...

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 17:32

Lavica27

thinkpink1

iva4

Stavi si rukavice, em je manja mogucnos da se ogrebes s noktom em si kolko tolko zasticena od bakterija….ja sam koristila obicne latex bez pudera tak da kad sam ga stavila samo sam okrenula rukavicu naopako i u smece, i opet ti ruka ostane cista pa ne moras odmah jurit u kupaonu i prati ih…

Ja ssm to radila prvih 12 tjedana i mislim si da me neko vidi mislio bi da sam luda🙈

😂😂😂 nisi luda, jer ako jesi ima nas jos😂😂😂
    OKP?

mrgud_zg
    19. Kolovoz 2019. 17:33

Ja sam na moru vec 3 tj, bila tjedan dana u 7 mj i jos 2 tj u 6.mj. Kupam se normalno jedino se cesto presvlacim. I spavam svako popodne jer ovaj zrak sunce i more i totalno iscrpljuju 😋. Gin mi je rekla da najnormalnije mogu bit na moru ko da i nisam trudna. 
    Anna drago mi je da je amnio prosla ok, sad ti svi drzimo fige za nalaz 🤞
    Cure, ja pijem neki gravidon a, to mi je gon preporucila u pocetku jer ima dosta joda zbog moje stitnjace. A sad sam skuzila da nemaju omegu. Pa bi si to kupila dodatno. Ima neko neki prijedlog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.