Anna, super da je sve proslo kako treba. Sad samo pozitivno. Ne preostaje nam drugo nego odbrojavati dane do rezultata. Sretno!
Losa znaci teoretski bi mogla stavit utrice u 6 ujutro umjesto u 7? Ako sam te dobro shvatila…
Da... meni je dok rekao da moze tako... da ne mora bit bas na sat tocno. Ja nekad ksd zaspim umjesto u 6 stavim u 8 🤣
Ja se apsolutno normalno kupam u moru cijelo ljeto, lagano plivanje mi ful paše. Samo obavezno presvlačenje čim izađem. Meni moj ginic rekao samo da izbjegavam sunčanje, bazene i toplice i da biram plaže s čišćim morem i ne zadržavam se previše u plicaku. Em živim 200m od mora pa sam se u bazenu okupala 5puta u životu, em mrzim sunce, dakle meni paše 😁
[/url
Iva ja sam ti te utrice nosila u torbi i stavljala i kad sam u gostima i samo malo sjednem, nije to bilo cesto, ali bilo je i toga. Nama su tekli pola sata da ih je dosta odlezati, ali iskreno ja na to u popodnevnoj tturi nisam pazila, ujutro i navecer mi je to bilo lako. Na pocetku sam se trudila raditi pravilan razmak, kasnije mi je gin rekao da to nije antibiotik i umirio me, znaci bitno je 3x u 24 sata ih unijeti. Oprala bih ruke i to je to i nikakvu infekciju nisam pobrala, a u 4 postupka potpomognute i jednoj trudnoci ih koristila. Znala mi se nekad preosjetljivost na njih javiti, slicno kao gljivice svrbi, al je dole iscjedak i sve uredno.
Na moru sam bila do jucer tri tjedna i trudila se svaki dan nekoliko puta plivati i meni je isti osjecaj kao kad nisam trudna samo vise izvinem ledja jer mi je sad trbuh bas velik pa me na pocetku malo vrat bolio. Cim izadjem iz mora skidam mokar badic, malo sam omotana u ricniku dok ne osjetim da sam suha i onda druge gace navucem. Bila sam cak i na suncu, ali umjereno jer i inace ne volim dugo biti. Pokrijem trbuh s necim i njega mazem prije nego izadjem iz apartmana. Vidjet cemo za tjedan dana na pregledu jesam li sto poremetila.
Sex nam je isti dugo bio nepoznanica, sad ga tu i tam prakticiramo, al koristimo kondom, nekako mi to sigurnije. Vjerojatno sam zabrijala, al imala sam enterokok i oboje smo pili antibiotik no njega nitko nakon toga ne testira pa zlu netrebalo.
Ledja me sve cesce bole, trtica (inace su mi donja ledja boljka), i kukovi mi u snu zabole. Nije mi to plivanje izbrisalo nazalost.
E cure prave ste 🥰 kad procitam da ste se kupale bez obzira sto se trudnoca vodila ko rizicna i sa tim vaginaletama puno mi lakse :) :) ja budem na mahove toliko paranoicna da je to strasno sad mi stvarno lakse :) evo popodne sam plutala i sve me prestalo zatezat bas bilo fino. Meni gin rekla sve najnormalnije radi osim dizanja teskog. Naravno pazim da se presvucem u suho u hladu sam i obavezno tusiranje nakon
Ma meni ti je gin rekao, cerviks beton i dugacak, sve uredno, ako mozete malo na more samo idite i uzivajte. Cure ovo je nama prvorotkama zadnje ljeto bez privjeska :) Najdrazeg privjeska.
PREGLEDI
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
20.8.- Lunica
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
22.8.- lucille9
22.8.- Angelly
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
28.8.- Nita9999
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Cure, ja pijem neki gravidon a, to mi je gon preporucila u pocetku jer ima dosta joda zbog moje stitnjace. A sad sam skuzila da nemaju omegu. Pa bi si to kupila dodatno. Ima neko neki prijedlog?
Ima omega natal od naturawealth za kupiti kod nas po ljekarnama. Inace ima slabo tih trudnickih ako neces narucuvati iz vana. Treba imati vecu kolicinu DHA. Inace ovi obicni imaju malo dha, a puno EPA. EPA lagano i razrjeduje krv, pa se posebno pred kraj trudnoce ne preporuca u veci kolicinama (isto kao sto ukidaju aspirine i sve te ljekove koji razrjeduju pred kraj trudnoce).
Evo onda super omega samo sa DHA i jos je od algi (a otkud ribama omega nego iz algi, ovako bar izbjegavate nepotreban zivotinjski sastojak u suplementu). Plus nema smrdljivog i neugodnog podrigivanja.
https://www.biobio.hr/ulje-algi-s-dha-proizvod-23564/
Ja si planiram uskoro uzeti..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure imam jedno pitanje, dali se vi prije svakog pregleda dolje skroz ogolite? Znate sta mislim 😀 meni je jednom doktorica rekla da to nije bas preporucljivo zbog gljivica i moguce infekcije. Da je kod nekih zshvata nuzno no ne i za preglede 🤔
Losa ja ne. Najdraze mi kad su mi par dana stare dlake za ginekologa jer mi nekako glupo se ‘uredjivati’ za gina. A i nekako sam otkad sam bila na milijun pregleda postala bez puno srama. Jedna ginekologica mi je rekla, mene ne zanimaju vase dlake ili ne dlake, ja nisam sex doktor. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji