ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    19. Kolovoz 2019. 21:45

Dobro pitanje! Sutra idem na briseve i mislim si dal da se svjeze obrijem ili da ostavim tih par mm duzine koliko je naraslo od prethodnog puta. Nekako mi se neda time zamarati, nije sad da dole imam prasumu, al opet volim bar donji dio obrijati nekako iz navike.. mislim da je doktorima bitnije da smo oprane nego kakvu "frizuru" imamo.  Al da se svega nagledaju, to je istina..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 21:50

Meni bi bilo neugodno da nisam obrijana tak da dokle mogu to rjesavam a kad postane preteško kontam da cu odustati 😁 Ok mi je do tjedan dana i nakon toga moram to riješiti.
    Šteta što ovaj glupi forum jos ne da slike bas me zanima kakvi su vam trbusi...moj se samo prema naprijed zašiljio..jos nista u širinu nije otišao.Ak nastavi tak izgledat ce ko ragbi lopta.

19. Kolovoz 2019. 21:52

Ja isto mislim da je bitno da je cisto... ja obicno imam ajmo rec neku frizuru 🤣🤣 Kad sam isla na HSG i histeroskopiju bas su mi rekli da se potpuno obrijem... sve ispod pupka. A ovako vjerojatno zbog moguce infekcije nije se dobro precesto "gulit". Tako je meni ginekologica rekla. 

• Sarita15
    19. Kolovoz 2019. 21:55

Ni ja ne skroz. Uredim ako je bas krizno ali ako sam se nedavno depilirala necu se opet za pregled. 

C1M4
    19. Kolovoz 2019. 21:57

Evo da se javim s pregleda😊 deckic je super, raste i ima 150g haha, kaze dragi "nasih 15 deka posebne"😂 jos mu nisam rekla za spol, sutra napokon stize bodic pa kad je gin gledala jel se vidi spol, sva sreca on nije skuzio sta je to😅 nuhalni nabor se dosta smanjio🤞🏻 ali je rekla da svejedno obavim sve pretrage koje imam^^ i da, iduci pregled je 13.09. i tad je rekla da me stavlja na bolovanje zbog tih bolova jer kak ona kaze dugo sjedenje je samo mucenje bezveze, doduse trebala bi i sad, ali sam ju zamolila da ceka da potpisem novi ugovor😊

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:06

Bravo C1M4. Sta znaci tvoj nadima? Nesto kao R2D2?

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:17

https://postimg.cc/PNwFMvZg
    Moja trbušina.

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:21

Cure sorry kaj spamam, nesto iskusavam kako bi mogli stavljati slike. Dakle, odete na web postimg.cc i uploadate fotku, zatim iskopirate dolje link za forum i kad ga tu pejstate trebala bi se vidjeti bas fotka, a sad kad stisnem posalji cu znati radi li to.

19. Kolovoz 2019. 22:30

Radi :-) i zbilja velika buša 

Lunica
    19. Kolovoz 2019. 22:42

A cuj 27.tjedan  beba je vec velika a i kad se sjedi obicno djeluje veci nego na nogama..neka rastu...
    evo  ja prijavljujem prve pokrete veceras..nekako odmah ispod pupka sam osjetila..ne dole na crti od gacica kao inace...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.