Malo sam sjela da odahnem i procitam zaostatke. Hvala na lijepim zeljama al meni je vec sad dosta 😂😂
Poslala sam mm i kuma do stana po jos neke stvari, mala je pred telkom a ja si brisala kuhinju pa slagala neke stvarcice i eto...krepana sam do amen 🙈
Imam pitanje za cure koje vec osjecaju bebu dosta vremena.
Jel ima dana kad vam je beba bas ne aktivna?
Meni vec dva dana bas lose lupa oko 3-4 udarca na dan pa sam se bas zabrinula, a tek za tjedan ipo mi je pregled
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno.
Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale.
Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je
Možda se nismo dobro razumjele. Chiccova hranilica ima 2 navlake. Plastičnu i gore još jednu pamučnu za bebe dok leže koja se onda makne dok beba počne papati.
Procitala sam da je neko tjero mm da se seli van? Mene su neki dan hormoni toliko pukli da sam ga tjerala da se iseli iz kuce roditelja🙄 sam me pogledo i reko sad idem do wca kad se vratim zelim da mi se cura vrati a ovi hormoni odu van iz nje🤣🤣🤣 inace od hormona sam toliko ljumomorna postala da je to strasno stalno neki ispadi sve me cudi kak me trpi🤪🤣🤣🤣 samo pita uvijek to su hormoni jelda?
A sto se snova tice ja najcesce imam one seksualne di se na pola sna probudim jer se nesmijem napalit da ne dobit ponovo kontrakcije🤣🤣🤣 tako da blago vama sta bar to smijete sanjat ako nesmijete radit ko ja🤣🤣🤣 vec sam luda od tog
🤣🤣🤣 Da se budim na pola sna jer se ne smijem napalit.. Ajme dobra si
Ja sam mome jednom rekla da mu je najbolje da se iseli.. Jadan
Imam pitanje za cure koje vec osjecaju bebu dosta vremena.
Jel ima dana kad vam je beba bas ne aktivna?
Meni vec dva dana bas lose lupa oko 3-4 udarca na dan pa sam se bas zabrinula, a tek za tjedan ipo mi je pregled
Evo baš mi je mama danas pričala kako smo brat i ka bili tihe bebe, naročito brat.. Da ponekad danima ne bi osjetila udarac.. A sestra čista suprotnost. Mislim da ovisi i od bebe.. Možda je malo više spavalica..
Nasty bolje stat na vrijeme🤣🤣🤣 shvatila sam doslovno doktore da ne pomisljam o tom, a ja svaki dan gledam mm ko komad mesa🤤🤤🤤🤣🤣🤣
Ajme🤣🤣🤣 koma. A i meni ti nije puno bolje iako nemam zabranu.. Ovaj moj je previše oprezan i ne može se opustit zbog bebe, a ja ga uvjeravam ma sve je ok, mislim totalno smo zamijenili uloge.. Ja ko napaljeni tinejđer o on penzić.. Grozno
U gužvi sam, ali vas čitam 😁
FrajlaSad si stalno s nama, pa bih te ubacila na našu listu ako si za, da ispratimo i tvoj termin 😊 Dečko je?
Naravno, slobodno me mozes dodati na listu. Termin je 20.11. i nosim decka. Planiram roditi na sv duhu, neznam jeste si i to pisale....
Cure ja nakon rucka podjem citati knjigu i zaspem , sad opet gladna a večera u 5. Jedino voćem da se sopam. Do 26 bi trebala ostati, a možda dan dva prije, zavisi od nalaza cervikometrije.
Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno.
Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale.
Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je
Možda se nismo dobro razumjele. Chiccova hranilica ima 2 navlake. Plastičnu i gore još jednu pamučnu za bebe dok leže koja se onda makne dok beba počne papati.
A fino onda super :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji