ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    18. Kolovoz 2019. 11:27

Malo sam sjela da odahnem i procitam zaostatke. Hvala na lijepim zeljama al meni je vec sad dosta 😂😂
    Poslala sam mm i kuma do stana po jos neke stvari, mala je pred telkom a ja si brisala kuhinju pa slagala neke stvarcice i eto...krepana sam do amen 🙈

Reserved123
    18. Kolovoz 2019. 11:54

Imam pitanje za cure koje vec osjecaju bebu dosta vremena.
    Jel ima dana kad vam je beba bas ne aktivna?
    Meni vec dva dana bas lose lupa oko 3-4 udarca na dan pa sam se bas zabrinula, a tek za tjedan ipo mi je pregled

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Juno
    18. Kolovoz 2019. 11:59

Sarita15

Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno.
    Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale.
    Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je

Možda se nismo dobro razumjele. Chiccova hranilica ima 2 navlake. Plastičnu i gore još jednu pamučnu za bebe dok leže koja se onda makne dok beba počne papati. 

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 12:06

iva4

Procitala sam da je neko tjero mm da se seli van? Mene su neki dan hormoni toliko pukli da sam ga tjerala da se iseli iz kuce roditelja🙄 sam me pogledo i reko sad idem do wca kad se vratim zelim da mi se cura vrati a ovi hormoni odu van iz nje🤣🤣🤣 inace od hormona sam toliko ljumomorna postala da je to strasno stalno neki ispadi sve me cudi kak me trpi🤪🤣🤣🤣 samo pita uvijek to su hormoni jelda?
    A sto se snova tice ja najcesce imam one seksualne di se na pola sna probudim jer se nesmijem napalit da ne dobit ponovo kontrakcije🤣🤣🤣 tako da blago vama sta bar to smijete sanjat ako nesmijete radit ko ja🤣🤣🤣 vec sam luda od tog

🤣🤣🤣  Da se budim na pola sna jer se ne smijem napalit.. Ajme dobra si
    Ja sam mome jednom rekla da mu je najbolje da se iseli.. Jadan

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 12:12

Reserved123

Imam pitanje za cure koje vec osjecaju bebu dosta vremena.
    Jel ima dana kad vam je beba bas ne aktivna?
    Meni vec dva dana bas lose lupa oko 3-4 udarca na dan pa sam se bas zabrinula, a tek za tjedan ipo mi je pregled

Evo baš mi je mama danas pričala kako smo brat i ka bili tihe bebe, naročito brat.. Da ponekad danima ne bi osjetila udarac.. A sestra čista suprotnost. Mislim da ovisi i od bebe.. Možda je malo više spavalica.. 

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 12:16

iva4

Nasty bolje stat na vrijeme🤣🤣🤣 shvatila sam doslovno doktore da ne pomisljam o tom, a ja svaki dan gledam mm ko komad mesa🤤🤤🤤🤣🤣🤣

Ajme🤣🤣🤣 koma. A i meni ti nije puno bolje iako nemam zabranu.. Ovaj moj je previše oprezan i ne može se opustit zbog bebe, a ja ga uvjeravam ma sve je ok, mislim totalno smo zamijenili uloge.. Ja ko napaljeni tinejđer o on penzić.. Grozno

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 12:18

IVA4 Ma najvažnija je beba i da je sve ok, bit će vremena za seks.. 

Frajla
    18. Kolovoz 2019. 12:27

Lala27

U gužvi sam, ali vas čitam 😁

FrajlaSad si stalno s nama, pa bih te ubacila na našu listu ako si za, da ispratimo i tvoj termin 😊 Dečko je?

Naravno, slobodno me mozes dodati na listu. Termin je 20.11. i nosim decka. Planiram roditi na sv duhu, neznam jeste si i to pisale....

Gogaa_V
    18. Kolovoz 2019. 13:52

Cure ja nakon rucka  podjem  citati  knjigu i zaspem , sad opet gladna  a večera  u 5. Jedino  voćem da se sopam. Do 26 bi  trebala  ostati,  a možda dan dva prije, zavisi  od nalaza  cervikometrije. 

• Sarita15
    18. Kolovoz 2019. 14:05

Juno

Sarita15

Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno.
    Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale.
    Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je

Možda se nismo dobro razumjele. Chiccova hranilica ima 2 navlake. Plastičnu i gore još jednu pamučnu za bebe dok leže koja se onda makne dok beba počne papati.

A fino onda super :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.