ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    17. Kolovoz 2019. 22:44

Krezubica🤣🤣🤣

Lunica
    17. Kolovoz 2019. 22:49

miki0

Ja poslala i mail i na fejsu poruku za slike al me ne dozivljavaju bas nigdje…
    Bas fali da mozemo stavit sliku necega da lakse objasnimo 🙈
    Ja isto cekam lidl al vjerujem da bude nakon sto krene skola…
    Jucer sam bas bauljala po h&m, c&a… Jos je sve ljetno za bebe… A i trudnice… Bude sad u 9.mj valjda krenulo.
    Meni je danas tak neki teski dan, imam uzasan pritisak na mjehur, piskim nonstop, bas me i zateze dolje sve… Plus nisam 💩 vec 3 dana pa sam i od toga sva napuhnuta i tvrda… Danas sam izmiksala sve i svasta da me potjera al nista… Kod mene ili proljev ili zatvor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

meni isto non stop pritisak na mjehur..sve se mislim bi li isla provjeriti mokracu😐😐
    ja se natukla smokava pa se sva napuhala od njih..
    znate li smije li se faktu mast stavljati u trudnoci?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Red Fox
    17. Kolovoz 2019. 23:25

Lunica ak osjecas takav pritisak odi provjeri urinokulturu, tak te nis ne kosta popiskiti se u casicu. Meni isto zadnjih par dana bude nekak jako cudno, ko da mi se stalno piski. Al mislim da vec beba radi pritisak na mjehur jer mi ne bude svaki dan isto.
    Mikio mi smo isto obisli c&a i bas sam bila malo razocarana jer nema bas zimskih stvari. Ja bi uzela jos par onih plisanih bodija, to mi je preslatko. Morat cemo se jos malo strpiti.
    To mi je prva slika sestre 😂 kak se place, a jos kad se mala beba place ta usta izgledaju jos vece, a meni je bila ko neka stara baba 😂 eto kolko sam odusevljena bila 😂 a moj muz je bio jos bolji kad je dobio brata 🤦🏼‍♀️ rekao je da on nije mislio da ce dobiti tak malog brata nego veceg s kojim se moze igrati i bio je jaaaako tuzan i razocaran,a veli svekrva da su oni skoro pukli od smijeha, al on je to tak ozbiljno shvatio da su mu morali objasniti da brat treba narasti 😂

samojed
    17. Kolovoz 2019. 23:43

Joj cure bila sam na utakmici i ujela me je osa inače alergicna sam na ujed pčele dodje mi do gušenja i prekomjernog oticanja ali ovo nije bila pčela već osa al ipak otišla sam na hitnu za svaki slučaj izmjerili su mi pritisak puls i sve ostalo dali mi neku mažu da mazem i kažu da ne bi trebalo biti kao te alergijske reakcije baš sam se uplašila

C1M4
    18. Kolovoz 2019. 00:56

Seni1985

HvalaC1M4,i ja se nadam da je samo glupa statistika. Unutarnji osjecaj mi govori da je sve ok, ali uvijek se javi ono..sto ako nije?
    Uzas. Samo da prezivimo ove kriticne dane i dobijemo rezultate, pa da znam na cemu smo.

Znam da je ovo "izlizano", ali kad vidis rezultate i da je sve okej, zaboraviti ces na sav ovaj stres i sve ovo vrijeme sto si cekala🤗🤗🤗

Omerta
    18. Kolovoz 2019. 05:01

Evo jedne nocne ptice.. ovaj moj vani, pa me zvao da dolazi i sad cekam ko sova. Danas mu rockas, kupila na kraju rijecnik i neku fora cestitku.
    RedFox, sretno sa pretragama.. ja idem u utorak radit briseve. Danas vidjela nalaz, krvna slika, urin.. neke vrijednosti su malo povisene/snizene pa cu vidjet sto gin kaze. Zeljezo i secer ok.

Ne znam da li bi ovo upucivalo na neki bakteriju: leukociti 5-7, stanice ploc. epitela 7-9.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    18. Kolovoz 2019. 05:09

Mila0301

Zemice kako ste? Moram se negdj3 pojadati neznam vise sta da radim,danas se tako cudmo osjecam,nesto me sve boli,malo jajnici,malo ovo,malo ono,tako se cudno osjecam koda nesto nije u redu.Ne znam stvarno,inace sam paranoicna ppsto mi je 1 trudnoca ali ne znam kako da si pomognem.Cijeli dan lezim,taman se najela i sve fino ispovracala…bas sam uzasno danas,vise neznam sta pomosliti😪mozda neke slicne situacije? Naime sada sam 14t5d

Vidim da nitko nije nista komentirao... mozda da se obratis doktoru, odnosno gin. Bolovi u drugom tromjesecju uglavnom nisu cudni, sve raste, rasteze se, ligamenti i sl.. ali ako ti bas bude nepodnosljivo moze biti rijec i o nekoj upali. Sto se tice povracanja, imas jos uvijek mucnine ili je ovo sad doslo iznenada? Prati kako ti bude, ako osjecas da nesto nije uredu, javi se dr, nece ti nitko reci da si paranoicna, dapace, normalno je da smo zabrinute i da pratimo svaku promjenu, pogotovo u prvoj trudnoci kad nam je dosta toga nepoznanica. Sretno!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    18. Kolovoz 2019. 06:46

Jutro!! ☕️ na stoli, u mislima 🥦 i kako cu trk po nju dok ne dodje ispomoc za selidbu danas.... 😬
    Mm sve govori kako cemo polako i imam jos nespakovanih stvari a sad vidim da je vec pripremio alat za rastavljanje kreveta i ormara 👿
    Mala, pes i ja ostajemo sredjivat kucu a on i kum nek vuku...kaj da im radim 🤪

Frajla
    18. Kolovoz 2019. 08:11

Beba iz rodilista ako ide u auto naravno mora u jajetu.
    Za oblacenje kao sto je netko napisao, medo odjelce, pa dekica. Ne smije biti predebelo jer onda ima previse mjesta izmedu djeteta i pojasa, kod sudara se taj materijal stisne i beba previse "leti". Jos ako je nesto sklisko (skafander) moze iskliznuti izmedu pojasa. Uostalom, naravno da cete u autu preko zime upaliti grijanje, pa je zgodno ovak da mozete maknuti dekicu kad se ugrije.
    Nego, kak ste nekidan spominjale ikeu, zapravo sam dosla napisati da je sad (neznam jel zauvjek) besplatno preuzumanje u dostavnim centrima 😉
    Znaci oni vam besplatno dovezu do St/Ri/Os, a onda se dalje snalazite

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 08:17

Angie1205

Jutro!! ☕️ na stoli, u mislima 🥦 i kako cu trk po nju dok ne dodje ispomoc za selidbu danas…. 😬
    Mm sve govori kako cemo polako i imam jos nespakovanih stvari a sad vidim da je vec pripremio alat za rastavljanje kreveta i ormara 👿
    Mala, pes i ja ostajemo sredjivat kucu a on i kum nek vuku…kaj da im radim 🤪

Joj Angie neznam kad sam 🥦 zadnji put jela. Toliko slusam o njoj od pocetka pocetka trudnoće i moram priznati da sam podlegla ..evo bas jedem...🤪🤭

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.