Nasty bolje stat na vrijeme🤣🤣🤣 shvatila sam doslovno doktore da ne pomisljam o tom, a ja svaki dan gledam mm ko komad mesa🤤🤤🤤🤣🤣🤣
Ajme🤣🤣🤣 koma. A i meni ti nije puno bolje iako nemam zabranu.. Ovaj moj je previše oprezan i ne može se opustit zbog bebe, a ja ga uvjeravam ma sve je ok, mislim totalno smo zamijenili uloge.. Ja ko napaljeni tinejđer o on penzić.. Grozno

U gužvi sam, ali vas čitam 😁
FrajlaSad si stalno s nama, pa bih te ubacila na našu listu ako si za, da ispratimo i tvoj termin 😊 Dečko je?
Naravno, slobodno me mozes dodati na listu. Termin je 20.11. i nosim decka. Planiram roditi na sv duhu, neznam jeste si i to pisale....

Cure ja nakon rucka podjem citati knjigu i zaspem , sad opet gladna a večera u 5. Jedino voćem da se sopam. Do 26 bi trebala ostati, a možda dan dva prije, zavisi od nalaza cervikometrije.

Juno ta chiccova hranilica sto smo mi dobili je slicna toj sa linka samo bez te sipke za igracke ali isto tako se moze spustit. I navlaka je sto kazete plasticna i da izgkeda kao da ce se beba slijepiti u tome ali vjerujte mi kad krenu bacat kasice okolo proljevat sok ta plastika puno znaci jer se za cas prebrise dezinficira ako treba nista ne ostaje a cim je pamuk peri susi i tako u krug. Uglavnom mi smo bas zadovoljni sa njom. I mali je bas volio bit unutra promatrat sa svoje povisene pozicije sta se desava. Sada sjedi za stolom na obicnoj stolici vec odavno.
Autosjedalice: u kosari smo ga donjeli iz bolnice i vozili na prvi pregled sa mj dana. Poslje maxi cosi jaje savrseno ali savrseno fino se okrene u smjeru suprotnom od voznje i sve izvuces van na kolica i u đir. Nakon jajeta sa jedno 10 mj i nekih 9 kg smo presli u romer sjedalicu sa podesivim nagibom pa kad bi zaspao bi ga vise nagnuli i bilo mu udobno do pred nekih mar mj kad jednostavno vise nije stao u nju. Nogice u cudnom polozaju stisce ga i nis stavili ga u drugu koja poslje ostane samo buster i sad je faca opet uziva. Mm opsjednut HAKovim informacijams o sjedalicama i nama su se te maxi cosi i romer bas perfektne pokazale.
Frizider: imam gorenje i 10god garamcijr A++ uredaj nemam mu jednu zamjerku. Skrinja i frizider je veliki je super je
Možda se nismo dobro razumjele. Chiccova hranilica ima 2 navlake. Plastičnu i gore još jednu pamučnu za bebe dok leže koja se onda makne dok beba počne papati.
A fino onda super :) :)
Cure ja nakon rucka podjem citati knjigu i zaspem , sad opet gladna a večera u 5. Jedino voćem da se sopam. Do 26 bi trebala ostati, a možda dan dva prije, zavisi od nalaza cervikometrije.
Drzim ti fige da sve bude u redu :)

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj cure ja sam tako u nekom rasulu. Hormoni divljaju, sutra idem na amnio. Dragi danas trebao biti kuci al eto iznenada morao otici raditi i vraca se u utorak. I to me bas dotuklo. I samo placem. I pita on mene zasto places, sta je bilo. A ja ga pitam: pa jel mi stvarno treba razlog za plakanje haha
I sad sam evo sama i vec vidim da cu cijeli dan razmisljati o sutra i brinuti. I tako imam neki los feeling u vezi svega. I njema sam danas sto puta rekla nek se cuva na putu. A i zatvor me vec 4 dana muci pa sam i zbog toga nervozna

Anna u koliko ti je amnio da znamo misliti na vas 🙏

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Anna nemogu zamislit što ti je u glavi i nismo tvoj dragi al smo 40ak hormonalnih zenica kojima ćeš sutra biti u mislima ❤ Isplaci se danas,valjda to tako dodje...😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji