Cure ja nakon rucka podjem citati knjigu i zaspem , sad opet gladna a večera u 5. Jedino voćem da se sopam. Do 26 bi trebala ostati, a možda dan dva prije, zavisi od nalaza cervikometrije.
Drzim ti fige da sve bude u redu :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj cure ja sam tako u nekom rasulu. Hormoni divljaju, sutra idem na amnio. Dragi danas trebao biti kuci al eto iznenada morao otici raditi i vraca se u utorak. I to me bas dotuklo. I samo placem. I pita on mene zasto places, sta je bilo. A ja ga pitam: pa jel mi stvarno treba razlog za plakanje haha
I sad sam evo sama i vec vidim da cu cijeli dan razmisljati o sutra i brinuti. I tako imam neki los feeling u vezi svega. I njema sam danas sto puta rekla nek se cuva na putu. A i zatvor me vec 4 dana muci pa sam i zbog toga nervozna
Anna u koliko ti je amnio da znamo misliti na vas 🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Anna nemogu zamislit što ti je u glavi i nismo tvoj dragi al smo 40ak hormonalnih zenica kojima ćeš sutra biti u mislima ❤ Isplaci se danas,valjda to tako dodje...😘
Goga zaboravila sam zasto si ti u bolnici. Meni je tek u 5 rucak😁 A nije valjda da od 5 do jutra nista ne jedes?
Kvragu na vagi Low batery😐
url=https://lilypie.com]
Čitam vase brige i probleme i odmah mi bude lakše jer vidim da sve imamo iste probleme i brige.
Ja bebu još uvijek ne osjećam, užasno se brinem zbog toga. Možda ne znam prepoznati, ali mislim da ju ne osjećam. Rekao mi je doktor da mi je posteljica naprijed i da prestanem brinuti da ću ju osjetiti izmedju 20. i 23. tjedna.. pa eto, svaki dan pricam s njom, mazim busu i pricam s njom i trazim ju da se javi.
Mene isto muci krvarenje iz nosa. Samo je lijeva nosnica problematicna. Već duže vrijeme imam kad god ispusem nos sasusenu krv u nosu. To me ne brine. Ali mi zna krenuti curiti krv iz nosa, to vrlo kratko traje, do minute, ali tad baš curi krv. Danas mi je baš jako curila i bas sam se prepala. Pitala sam ginekologa za to, rekao mi je da je to normalno i da ne brinem.
Omerta baš ti ide krv iz nosa? Baš ti isto krene curiti?
Cure koje imate preglede sutra, sretno. Javite se sutra, biti će sve super.
Ana sretno sutra na amnio 🤞
Goga suosjecam. Ja svima govorim da si nose hranu u rodiliste. Nisam izbirljiva, meni je sve to bilo ok, i obrok ko obrok je isto kolicinski bio ok, ali malo je samo 3 jela kroz dan, pogotovo iza poroda. Pa umrla bi od gladi, vecera rano, a dorucak kasno....
Zaboravih tko je pitao, je, i prvo sam rodila na sv. Duhu
Sortiraj odgovore
Najstariji