ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    18. Kolovoz 2019. 14:57

Goga zaboravila sam zasto si ti u bolnici. Meni je tek u 5 rucak😁 A nije valjda da od 5 do jutra nista ne jedes?
    Kvragu na vagi Low batery😐

url=https://lilypie.com]

• Seni1985
    18. Kolovoz 2019. 15:07

Anna, sretno sutra.

• piba7
    18. Kolovoz 2019. 15:23

Čitam vase brige i probleme i odmah mi bude lakše jer vidim da sve imamo iste probleme i brige.
    Ja bebu još uvijek ne osjećam, užasno se brinem zbog toga. Možda ne znam prepoznati, ali mislim da ju ne osjećam. Rekao mi je doktor da mi je posteljica naprijed i da prestanem brinuti da ću ju osjetiti izmedju 20. i 23. tjedna.. pa eto, svaki dan pricam s njom, mazim busu i pricam s njom i trazim ju da se javi.

Mene isto muci krvarenje iz nosa. Samo je lijeva nosnica problematicna. Već duže vrijeme imam kad god ispusem nos sasusenu krv u nosu. To me ne brine. Ali mi zna krenuti curiti krv iz nosa, to vrlo kratko traje, do minute, ali tad baš curi krv. Danas mi je baš jako curila i bas sam se prepala. Pitala sam ginekologa za to, rekao mi je da je to normalno i da ne brinem.

Omerta baš ti ide krv iz nosa? Baš ti isto krene curiti?

• piba7
    18. Kolovoz 2019. 15:24

Cure koje imate preglede sutra, sretno. Javite se sutra, biti će sve super.

Frajla
    18. Kolovoz 2019. 15:27

Ana sretno sutra na amnio 🤞
    Goga suosjecam. Ja svima govorim da si nose hranu u rodiliste. Nisam izbirljiva, meni je sve to bilo ok, i obrok ko obrok je isto kolicinski bio ok, ali malo je samo 3 jela kroz dan, pogotovo iza poroda. Pa umrla bi od gladi, vecera rano, a dorucak kasno....
    Zaboravih tko je pitao, je, i prvo sam rodila na sv. Duhu

18. Kolovoz 2019. 15:50

piba7

Čitam vase brige i probleme i odmah mi bude lakše jer vidim da sve imamo iste probleme i brige.
    Ja bebu još uvijek ne osjećam, užasno se brinem zbog toga. Možda ne znam prepoznati, ali mislim da ju ne osjećam. Rekao mi je doktor da mi je posteljica naprijed i da prestanem brinuti da ću ju osjetiti izmedju 20. i 23. tjedna.. pa eto, svaki dan pricam s njom, mazim busu i pricam s njom i trazim ju da se javi.

Mene isto muci krvarenje iz nosa. Samo je lijeva nosnica problematicna. Već duže vrijeme imam kad god ispusem nos sasusenu krv u nosu. To me ne brine. Ali mi zna krenuti curiti krv iz nosa, to vrlo kratko traje, do minute, ali tad baš curi krv. Danas mi je baš jako curila i bas sam se prepala. Pitala sam ginekologa za to, rekao mi je da je to normalno i da ne brinem.

Omerta baš ti ide krv iz nosa? Baš ti isto krene curiti?

Vele da je sve do 25.-og tjedna normalno... ako se beba ne osjeti do tada valja ispitati. No ako je posteljica naprijed i koji kilogram viska moze i jos kasnije. Onda to djeluje ko jastuk pa ne osjetimo. I ja cekam udarac 😀 
    Krv iz nosa je normalno u trudnoci. Ja sam posumljala da sam trudna upravo jer sam brisala nos i vidjela krv a nikad mi se to nije dogodilo. Napravila test i dvije crtice 😁 I od onda imam povremenu sukrvicu iz nosa i kao zastopan nos non stop.

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 15:55

Anna svi smo uz tebe, drži se..to su te poklopili  hormoni, bit će sutra sve u najboljem redu pa ćemo se svi veseliti s tobom. Mislimo na tebe mi hormonske vreće..
    Goga drži se i ti i nek ti netko donese hranu ako može jer ta tri bolnička obroka su stvarno malo..

Lunica
    18. Kolovoz 2019. 16:00

Sretno svima na pregledu sutra... Anna tebi pogotovo...amnio je ipak invazivan pregled... 
    S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    18. Kolovoz 2019. 16:10

Evo sad opet placem kad vidim kako ste sve divne i pune podrske. Hvala vam do neba i nazad.
    Spominjete krv iz nosa. Meni se zaredalo jedno 5 dana po 2 puta dnevno i to stvarno velike kolicine. Pop sata ne bih mogla zaustavit. Cak je znalo i po podu kapat. I uvijek iz lijeve nosnice. Al evo vec nekoliko dana nema krvi

DeeDee
    18. Kolovoz 2019. 16:19

Evo penzionerka na pauzi prije drugog pohoda se javlja haha. Usporenija sam, a ni ne pokušavam te neke napore kao inače al evo, lagana šetnja i kupanje u prekrasnoj prirodi mi iznimno godi. Da mi se bedra ne trljaju na ovih +35 ne bi se imala na šta žaliti, ali to nažalost nije do trudnoće 🙈
    Nasmijala sam se na glas jer je netko napisao da mi s viškom teže osjetimo bebu pa sam si zamislila zvučnu izolaciju, ja sam na miru još jedno 2 mjeseca onda 😂😂😂
    A moguce i da nes osjetim pa ne kuzim..ma bitno da je beba ok, osjetit cu je kad tad ☺

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI