ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2019. 15:50

piba7

Čitam vase brige i probleme i odmah mi bude lakše jer vidim da sve imamo iste probleme i brige.
    Ja bebu još uvijek ne osjećam, užasno se brinem zbog toga. Možda ne znam prepoznati, ali mislim da ju ne osjećam. Rekao mi je doktor da mi je posteljica naprijed i da prestanem brinuti da ću ju osjetiti izmedju 20. i 23. tjedna.. pa eto, svaki dan pricam s njom, mazim busu i pricam s njom i trazim ju da se javi.

Mene isto muci krvarenje iz nosa. Samo je lijeva nosnica problematicna. Već duže vrijeme imam kad god ispusem nos sasusenu krv u nosu. To me ne brine. Ali mi zna krenuti curiti krv iz nosa, to vrlo kratko traje, do minute, ali tad baš curi krv. Danas mi je baš jako curila i bas sam se prepala. Pitala sam ginekologa za to, rekao mi je da je to normalno i da ne brinem.

Omerta baš ti ide krv iz nosa? Baš ti isto krene curiti?

Vele da je sve do 25.-og tjedna normalno... ako se beba ne osjeti do tada valja ispitati. No ako je posteljica naprijed i koji kilogram viska moze i jos kasnije. Onda to djeluje ko jastuk pa ne osjetimo. I ja cekam udarac 😀 
    Krv iz nosa je normalno u trudnoci. Ja sam posumljala da sam trudna upravo jer sam brisala nos i vidjela krv a nikad mi se to nije dogodilo. Napravila test i dvije crtice 😁 I od onda imam povremenu sukrvicu iz nosa i kao zastopan nos non stop.

Nasty
    18. Kolovoz 2019. 15:55

Anna svi smo uz tebe, drži se..to su te poklopili  hormoni, bit će sutra sve u najboljem redu pa ćemo se svi veseliti s tobom. Mislimo na tebe mi hormonske vreće..
    Goga drži se i ti i nek ti netko donese hranu ako može jer ta tri bolnička obroka su stvarno malo..

Lunica
    18. Kolovoz 2019. 16:00

Sretno svima na pregledu sutra... Anna tebi pogotovo...amnio je ipak invazivan pregled... 
    S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    18. Kolovoz 2019. 16:10

Evo sad opet placem kad vidim kako ste sve divne i pune podrske. Hvala vam do neba i nazad.
    Spominjete krv iz nosa. Meni se zaredalo jedno 5 dana po 2 puta dnevno i to stvarno velike kolicine. Pop sata ne bih mogla zaustavit. Cak je znalo i po podu kapat. I uvijek iz lijeve nosnice. Al evo vec nekoliko dana nema krvi

DeeDee
    18. Kolovoz 2019. 16:19

Evo penzionerka na pauzi prije drugog pohoda se javlja haha. Usporenija sam, a ni ne pokušavam te neke napore kao inače al evo, lagana šetnja i kupanje u prekrasnoj prirodi mi iznimno godi. Da mi se bedra ne trljaju na ovih +35 ne bi se imala na šta žaliti, ali to nažalost nije do trudnoće 🙈
    Nasmijala sam se na glas jer je netko napisao da mi s viškom teže osjetimo bebu pa sam si zamislila zvučnu izolaciju, ja sam na miru još jedno 2 mjeseca onda 😂😂😂
    A moguce i da nes osjetim pa ne kuzim..ma bitno da je beba ok, osjetit cu je kad tad ☺

[/url

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 16:20

Lunica

Sretno svima na pregledu sutra… Anna tebi pogotovo…amnio je ipak invazivan pregled…
    S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana…

Hipp baby ulje od badema...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    18. Kolovoz 2019. 16:21

Anna nasa situacija nije u potpunosti ista, ali znam koliki kamen imas na srcu i koliki ce biti dok ne dodu nalazi, ali tu smo sve uz tebe i znam koliko je meni pomogla vasa podrska🤗 sutra u 12 molim za tebe i drzim fige kao i svaki dan do sada i zelim ti sto manje stresa draga🙏🏻💕 

• thinkpink1
    18. Kolovoz 2019. 16:23

Anna sretno sutra na amnio i naravno svim ostalim curkama na pregledu... 
    ❤❤❤

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 16:26

Angie sretno sa selidbom...mene to ceka za iduci vikend polagano pakiranje. Jao sve ne mogu vjerovati...sva sreca stizu pomagači jer ja to ne planiram nositi... Toliko me zelja za selidbom pere da sam vec u kuhinji reda radila i pospremala sude koje mi nije nužno za koristenje do onda...cistila sam kuhinju u iznajmljenom stanu...sve od gore do dolje. :)

Anna drzi se, bit ce sve dobro. U mislima sam sa tobom! Očekujem dobre vijesti 🙏

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    18. Kolovoz 2019. 16:33

Jaivanpa

Lunica

Sretno svima na pregledu sutra… Anna tebi pogotovo…amnio je ipak invazivan pregled…
    S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana…

Hipp baby ulje od badema…

Apsolutno otkriće body cream od Herbae Dalmatiae, prirodni sastojci, blagi miris citrusa, brzo se upija a koža ostane ful mekana. I meni za sad spriječava strije (koža mi od puberteta izrazito sklona pucanju)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.