ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    18. Kolovoz 2019. 19:05

Lunica ima smisla... ja u prvoj trudnoci nisam mazala medicu sa ničime i nisam popucala niti su me rezali... nadam se da će i sada biti tako 🤞🏻

18. Kolovoz 2019. 19:25

ttadea

Curke bok, citam vas kada stignem, ali vi ste stvarno vrijedne s dopisivanjem i toliko propustim pa mi sve zao.
    Ja sam iznenadno bila na pregledu u petak 16.8., pa ga nisam ni stigla najaviti. Skuzila sam da kad mi doktor dolazi s GO taman ja idem pa sam se mkrala drugdje naruciti. Zavrsila u Ginekosu (Zg). Odusevila se pregledom. Na kraju mi je dr. Ujevic gledala i 4d i cijeli anomaly scan. Sad razmisljam tamo nastavit voditi trudnocu.. Ali nije mi bio urin dobar, kao mozda je samo dehidracija i dali su mi trakice (Combur) za doma da jos testiram preko vikenda i ako ne bude dobro da idem raditi urinokulturu hitno.Da li je netko to isto radio? Sestra je rekla da se trakica samo umoci i odmah gledaju boje ,a na stranici firme tih trakica pise da se ceka 60sec. Odmah izvadjena trakica je negativan test ali nakon 60sec se sve boje krenu pojacavati. I sada ja ne znam jel pozitivan ili negativan. Da li hitno ujutro ici u Brayer i platiti ili cekati popodnevnu smjenu zamjenske gin pa tek u utorak nositi uzorak..koliko to moze biti hitno bitno?

Ne kuzim sta ti te trakice pokazuju? Bakterije? Proteine? Kezone?
    AnnA drz se sutra! Nekad je amnio bila drugacija a danas koriste tanje igle tako da ti nece biti strašno kao što žene na starim forumima pišu. Najgore nakon toga će biti čekanje rezultata. Ako mislis da si anksiozna popricaj sa ginekologom, mozda ti mogu dat nešto/savjetovat te kako da se smiriš.
    Ja se mažem kombinacijom aloe vere i kokosovog ulja uvećer te biobazinom kremom protiv strija ujutro i dobila sam crvene strije na trbuhu 😥 a nekako do sad nikad nisam bila sklona strijama... znala sam varirat u kilaži i nisam ih nikad dobila 😐

• Kengurica
    18. Kolovoz 2019. 19:31

Sta ovo znaci:

• Kengurica
    18. Kolovoz 2019. 19:32

Ovaj forum je u banani totalnoj.
    Jaivanpa kaj ti znaci popucala u Muffinima?

Omerta
    18. Kolovoz 2019. 19:42

Piba, pa nije sad stalno, al evo jednom mi je iz cista mira i par puta od puhanja.. u prvoj trudnoci isto, al nista strasno, kazu da je normalno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

18. Kolovoz 2019. 19:42

LoSa84 ,proteine,nitrite,leukocite...koliko sam skuzila to je sedimentni test. Ono kad dodjes na pregled pa ti odmah prvo daju casicu i u wc.
    E sad, sestra mi je rekla da se odmah nakon sto umocis gledaju boje na trakici, a da s minutom- dvije vec ionako sve krecu u boje tj.u pozitivan nalaz. A to se vis ne gleda..

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 19:46

Kengurica

Joj to ti je ono na leđima dolje masne naslage. Npr znas kak nekim ljudima s leđa dok ih gledas iznas ruba hlaca viri salo...ja uopće nisam debela a to imam. Ima i moja sestra. To smo naslijedile od oca...stavila bi ti sliku ali kad sracka forum

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

18. Kolovoz 2019. 19:48

ttadea

LoSa84 ,proteine,nitrite,leukocite…koliko sam skuzila to je sedimentni test. Ono kad dodjes na pregled pa ti odmah prvo daju casicu i u wc.
    E sad, sestra mi je rekla da se odmah nakon sto umocis gledaju boje na trakici, a da s minutom- dvije vec ionako sve krecu u boje tj.u pozitivan nalaz. A to se vis ne gleda..

Kad dodes na trudnicki pregled gledaju proteine i ketone... barem meni tako. Kad sam dala mokracu su gledali leukocite i sl. prema kojima vide jel ima upale. No meni to uvijek ispadne pozitivno kad mi ne daju stetilnu čašicu 🤣
    Ni ja ne kuzim sta su muffini???

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 19:50

Jaivanpa

Kengurica

Joj to ti je ono na leđima dolje masne naslage. Npr znas kak nekim ljudima s leđa dok ih gledas iznas ruba hlaca viri salo…ja uopće nisam debela a to imam. Ima i moja sestra. To smo naslijedile od oca…stavila bi ti sliku ali kad sracka forum

Ja to cak nisam uopće imala nekaj puno..fkt minimalno i sad popucala.zivcira me to. I neznam kak maknuti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 19:52

Napisite u google muffin top body i izbacit ce vam. Metla bi al kažem forum sracka. Neznam bolje objasniti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.