Angie uživaj danas u selidbi, veseli se i budi ponosna što si sve tako ekspresno dogovorila i organizirala! a muški neka tegle..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Dobro jutro ženice!
Kako ste mi ?
Nego recite mi jel i vas muče glupi snovi ili noćne more u trudnoći?podsvijest je bas čudna biljka...
Ja se bas danima borim svaku večer 😕😔
Inače zasad sve ok,dobro se osjećam(osim mučnine koja nikad ne prestaje) 🤪 veselim se pregledu za 2 tjedna .
Svima ugodna i blagoslovljena nedjelja ❤️🥰
Jutro zene i bebe!
Angie sretno u selidbi! I da se nista ne pogubi 😁!
Joj meni na naplatu dosli gosti koje sam imala par dana pa mi moj secer opet podivljao i sad opet moram bas strogo paziti, a jos danas moramo na neki rostilj. 😟 Mislim da ce za mene biti bas prava brokula danas!
Mikio identična situacija kod mene… proljev do srijede i od onda ništa na vidiku. Malo sam uz sve to guglala o skraćenom cerviksu (greška stoljeca) i sva sam zabrinuta… osjećam da me neki vrag pika svaki put kad pomislim o tome. Pa me bole ledja pa zabrijem da imam menstrualne bolove…pa ne osjećam bebicu a nisam doma da poslusam na baby watcher do sutra i tako.. na sto muka u glavi…
Joj jesi me nasmijala red fox s ovim bez zubi hahah😂😂
Ja sam.online gledala za odjelca h&m ima već zimskih…preslatkih!
Seni držim fige! I tebi red fox!
Svima nam je greska googlanje 😁 ja nemam nikakvih nit grceva nit probadanjs nit bolova no jos ne osjecam bebicu 😐 No trbuh se povecao, cini mi se... iduci tjedan imam kontrolu da se smirim. Veli google da se do 25.-og tjedna tolerira da se ne osjeti beba, a nakon toga je zabrinjavajuce.
Em se brinemo kad nas nesto boli, em se brinemo kad ne boli 😂
Jutro žene djevojčice i dječaci!
Vidim da je netko pisao o noćnim morama/glupim snovima.
Prijavljuje se jedna, i to toliko glupim, da boli glava.🖐
I onda sam nemirna cijelu noć, I onda pola dana se ne mogu sjetiti šta sam sanjala...
Nego, ja sam zadnja dva, tri dana baš jako u depresiji, nadam se da su to samo isključivo moji hormoni, i stvarno želim da prestane..
Čak sam jučer, ničim izazvana, napravila svađu između sebe i dragog..
Ja bila sa prijateljicom na kavi, on sa društvom. Kad je došao doma, ja ga napala, da nas ne voli, da on bježi od nas, i da se trebamo razići.😫
Malo je reći da jadan nije znao di da pogleda od muke samnom.😥😥😥
Ne znam kako da se oraspoložim uopće..😑
Dobro jure o cure..
Frajla u kojoj robici bi ti iznjela zimsko novorođenče da može u AS?
Za ikeinu dostavu u prodajne centre u neke gradove sam i ja bila spominjala, al svakako dobro je ponoviti..
Angie sretno sa selidbom!
Dobro jutro ženice!
Kako ste mi ?
Nego recite mi jel i vas muče glupi snovi ili noćne more u trudnoći?podsvijest je bas čudna biljka…
Ja se bas danima borim svaku večer 😕😔
Inače zasad sve ok,dobro se osjećam(osim mučnine koja nikad ne prestaje) 🤪 veselim se pregledu za 2 tjedna .
Svima ugodna i blagoslovljena nedjelja ❤️🥰
Dobro jutro 🙂
Ma uopće nas ne muče snovi...ako ne sanjam rat il apokalipse onda su neki sexi 😂 Evo noćas sam se probudila jer sam se potukla s Karleusom zato sto je slikala sefije na maminom mobu a meni nije dala 😂😂😂😂 Ovo gluplje nemos nadmašiti 😂😂😂
Jutro žene djevojčice i dječaci!
Vidim da je netko pisao o noćnim morama/glupim snovima.
Prijavljuje se jedna, i to toliko glupim, da boli glava.🖐
I onda sam nemirna cijelu noć, I onda pola dana se ne mogu sjetiti šta sam sanjala…
Nego, ja sam zadnja dva, tri dana baš jako u depresiji, nadam se da su to samo isključivo moji hormoni, i stvarno želim da prestane..
Čak sam jučer, ničim izazvana, napravila svađu između sebe i dragog..
Ja bila sa prijateljicom na kavi, on sa društvom. Kad je došao doma, ja ga napala, da nas ne voli, da on bježi od nas, i da se trebamo razići.😫
Malo je reći da jadan nije znao di da pogleda od muke samnom.😥😥😥
Ne znam kako da se oraspoložim uopće..😑
Ahah i meni je fitilj kraci ppd hotmonima pa planem i kad ne treba..bude to proslo...i ja isto imam neke cudne snove pa sto je najgore ne mogu ih se ni sjetiti.
Netko je spominjao kad osjetiti bebu..prvorotke obicno kasnije skuze..mislim da do 22 tjedna nekako vec svi skuze te leptirice..a evo ja sam viserotka i jos nisam osjetila leptiric..ocekujem isto kroz ovaj tjedan da bi mogla☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jaivanpa, Nasty, C1M4, hvala na figama :-), ma samo da rezultati budu dobri i zaboravim sve tog trena.
Ena ne brini to su definitivno hormoni.. Imala sam i ja baš nedavno ispad sa mužem.. Isti riječnik.. Koma🤦♀️a on je skužio da me lupaju hormoni pa je jadan strpljiv. Meni se to zna ponekad desiti od prvog tromjesečja.. Svaki put razlog neka druga glupost i ja naravno započnem.. Jednom sam mu rekla da se iseli🤣😂
Sortiraj odgovore
Najstariji