Jutro žene djevojčice i dječaci!
Vidim da je netko pisao o noćnim morama/glupim snovima.
Prijavljuje se jedna, i to toliko glupim, da boli glava.🖐
I onda sam nemirna cijelu noć, I onda pola dana se ne mogu sjetiti šta sam sanjala…
Nego, ja sam zadnja dva, tri dana baš jako u depresiji, nadam se da su to samo isključivo moji hormoni, i stvarno želim da prestane..
Čak sam jučer, ničim izazvana, napravila svađu između sebe i dragog..
Ja bila sa prijateljicom na kavi, on sa društvom. Kad je došao doma, ja ga napala, da nas ne voli, da on bježi od nas, i da se trebamo razići.😫
Malo je reći da jadan nije znao di da pogleda od muke samnom.😥😥😥
Ne znam kako da se oraspoložim uopće..😑
Ahah i meni je fitilj kraci ppd hotmonima pa planem i kad ne treba..bude to proslo…i ja isto imam neke cudne snove pa sto je najgore ne mogu ih se ni sjetiti.
Netko je spominjao kad osjetiti bebu..prvorotke obicno kasnije skuze..mislim da do 22 tjedna nekako vec svi skuze te leptirice..a evo ja sam viserotka i jos nisam osjetila leptiric..ocekujem isto kroz ovaj tjedan da bi mogla☺
Ja sam prvorotka i osjetila sam u 15 tiednu i 14 dana hehe :) imala sam sreće xD
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Izgleda da je maleni jako borben haha :) poslje sam samo kasnijim tjednima potvrdila da je to on :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja se ne sjećam uopće snova..tu i tamo se samo sjetim da sam sex sanjala..
Jutro ženiceee, evo ja na drugom danu godišnjeg jeeeej. Trudim se ne imat mobitel kod sebe i uživat što više u prirodi i opuštanju. Sinoć sam zaspala dok sam čitala propušteno 😄
Jučer me u jednom trenu ulovila lagana panika kako vi sve osjetite bebice a ja ništa pa je na kraju dečko proveo pol dana pričajući s bebom da me samo malo šutne da prestanem dramit 😂😂 i objašnjavao mi kako je još malena 💚
Ne sjećam se više što sam pročitala, snovi, ja imam proste hahah, valjda zato jer se ne seksam pa da nadoknadim bar po noći 🙈. Teška blokada mi je, a sad i njemu..uopće ne znam kako to riješit.
Što se tiče trčanja na wc..ja konstantno imma osjećaj punog mjehura, doslovno 5 minuta nakon što obavim..a urinokultura i sve uredno, zaključila sam da mi beba sjedi na mjehuru.
Pozdravljam vas, odoh u planinare, klasa penzioner 😁
[/url
Pozdravljam vas, odoh u planinare, klasa penzioner 😁
😂😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jooj DeeDee da klasa penzioner🤣 ma super, guštaj u prirodi!
I meni je stalni pritisak na mjehur, nekad manje a nekad više, uglavnom više🙃
mislim da je to normalno dok se maternica još ne pomakne više.. Pa ćemo možda imati par tjedana mira.. Ovo se ja tješim🤦♀️
Ja sam prve udarce osjetila negdje s punih 18tt, prvorotkinja sam. Tak da ćeš uskoro ako nisi.. Ne brini.
Dobro jure o cure..
Frajla u kojoj robici bi ti iznjela zimsko novorođenče da može u AS?
Za ikeinu dostavu u prodajne centre u neke gradove sam i ja bila spominjala, al svakako dobro je ponoviti..
Angie sretno sa selidbom!
Pa evo druga beba ce biti jesensko/zimska (20.11). Planiram mu staviti bodi, neko jednodjelno odjelce (bez rukava), carapice i preko medo odjelce.
Imam iz h&m, unutri ima samo pamucnu podstavu, nema nikakvo punjenje dodatno (i kad sam ga uzimala prije jedno 2 mj je bilo 10 eura, sas je 15😏). Gore kapic+kapuljaca od odjelca. Preko tog dekicu i auto ce naravno biti topal
Ma ja sam sigurna da i nekaj osjetiš ali nisi sigurna ili mislis probava je... Al ne brini ja sam tek iza 20 tjedna pocela osjecat povremeno udarce. Pa mir neko vrijeme i jos bi se uplašila.a sad svaki dan imamo boks meč. Samo smireno.. nemoj se bojati sve je okej
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro ženice!
Kako ste mi ?
Nego recite mi jel i vas muče glupi snovi ili noćne more u trudnoći?podsvijest je bas čudna biljka…
Ja se bas danima borim svaku večer 😕😔
Inače zasad sve ok,dobro se osjećam(osim mučnine koja nikad ne prestaje) 🤪 veselim se pregledu za 2 tjedna .
Svima ugodna i blagoslovljena nedjelja ❤️🥰
Dobro jutro 🙂
Ma uopće nas ne muče snovi…ako ne sanjam rat il apokalipse onda su neki sexi 😂 Evo noćas sam se probudila jer sam se potukla s Karleusom zato sto je slikala sefije na maminom mobu a meni nije dala 😂😂😂😂 Ovo gluplje nemos nadmašiti 😂😂😂
Ovo za karleusu placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 I sad guglaj tumac snova 😂😂😂😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️