Jooj DeeDee da klasa penzioner🤣 ma super, guštaj u prirodi!
I meni je stalni pritisak na mjehur, nekad manje a nekad više, uglavnom više🙃
mislim da je to normalno dok se maternica još ne pomakne više.. Pa ćemo možda imati par tjedana mira.. Ovo se ja tješim🤦♀️
Ja sam prve udarce osjetila negdje s punih 18tt, prvorotkinja sam. Tak da ćeš uskoro ako nisi.. Ne brini.

Dobro jure o cure..
Frajla u kojoj robici bi ti iznjela zimsko novorođenče da može u AS?
Za ikeinu dostavu u prodajne centre u neke gradove sam i ja bila spominjala, al svakako dobro je ponoviti..
Angie sretno sa selidbom!
Pa evo druga beba ce biti jesensko/zimska (20.11). Planiram mu staviti bodi, neko jednodjelno odjelce (bez rukava), carapice i preko medo odjelce.
Imam iz h&m, unutri ima samo pamucnu podstavu, nema nikakvo punjenje dodatno (i kad sam ga uzimala prije jedno 2 mj je bilo 10 eura, sas je 15😏). Gore kapic+kapuljaca od odjelca. Preko tog dekicu i auto ce naravno biti topal

Ma ja sam sigurna da i nekaj osjetiš ali nisi sigurna ili mislis probava je... Al ne brini ja sam tek iza 20 tjedna pocela osjecat povremeno udarce. Pa mir neko vrijeme i jos bi se uplašila.a sad svaki dan imamo boks meč. Samo smireno.. nemoj se bojati sve je okej

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro ženice!
Kako ste mi ?
Nego recite mi jel i vas muče glupi snovi ili noćne more u trudnoći?podsvijest je bas čudna biljka…
Ja se bas danima borim svaku večer 😕😔
Inače zasad sve ok,dobro se osjećam(osim mučnine koja nikad ne prestaje) 🤪 veselim se pregledu za 2 tjedna .
Svima ugodna i blagoslovljena nedjelja ❤️🥰
Dobro jutro 🙂
Ma uopće nas ne muče snovi…ako ne sanjam rat il apokalipse onda su neki sexi 😂 Evo noćas sam se probudila jer sam se potukla s Karleusom zato sto je slikala sefije na maminom mobu a meni nije dala 😂😂😂😂 Ovo gluplje nemos nadmašiti 😂😂😂
Ovo za karleusu placem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 I sad guglaj tumac snova 😂😂😂😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jutro cure. Evo da se i ja javim, imala sam goste pa sam ih vozala stalno negdje i isla s njima i danas me sve boli, tako da se planiram cijeli dan druziti sa Pericom :)
Deedee ni ja jos ne osjetim bebicu, nadam se da ce se uskoro poceti javljati.
Angie sretno sa selidbom.
Cure sretno sutra na pregledina i odmorite i uzivajte danas!!!

Crnokosa i Ja imam skroz vividne snove.i ujutro ih se kristalno jasno sjećam. Uglavnom su glupi i nepovezani al ova karleusa je vrh😂😂😂😂
Mikio ne brini zbog tog prerezanja,mene tako često u noći kad mala zaplace pa se naglo dignem iz kreveta. Popusti kroz 10ak sec.
Jutros sam se probudila s užasno vrtoglavicom, trajala je dobrih dva sata. Onda sam i to guglala😂 pa kaže da su ceste u 4.mj trudnoće jer beba naglo raste pa sam se skulirala hahaha hipohondar na najjače🙈

Poz cure, vidim imate simptome kao ja, od odnosno ja kao vi. Dakle sve smo u istom trudnickom sosu i sve je normalno. 🙊🤣 kod mantanja pored pristoska i toga što je stvarno normlana pojava provjerite manjak zeljeza. Meni je malo spalo ali već sam dobila minimalnu terapiju
. Što se mene tiče ja bih kuci već 😲 kad god sam u bolnici mene nista vise ne boli 🤣 angie sretno sa selidbom.

Mikio reci dragom da ti blokira google na mobu 😂😂 Mene isto tak prereže ako se naglo pomjerim/ustanem i isto tako vec neko vrijeme znam naci sukrvicu na maramici al na to sam navikla jos od posla jer bi udisala sve te lakove i prašinu pa bi uvijek svakakva blaga našla😂 i u svim bojama xD Ovisno koja boja bi se taj dan radila.
Bebicu sad osjetim 2-3 puta dnevno,najčešće nakon obroka al sam skontala da je obavezno aktivna navecer poslije tuširanja.😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji