ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    18. Kolovoz 2019. 09:58

Jutro cure. Evo da se i ja javim, imala sam goste pa sam ih vozala stalno negdje i isla s njima i danas me sve boli, tako da se planiram cijeli dan druziti sa Pericom :)
    Deedee ni ja jos ne osjetim bebicu, nadam se da ce se uskoro poceti javljati. 
    Angie sretno sa selidbom.
    Cure sretno sutra na pregledina i odmorite i uzivajte danas!!!

Lavica27
    18. Kolovoz 2019. 10:22

Crnokosa i Ja imam skroz vividne snove.i ujutro ih se kristalno jasno sjećam. Uglavnom su glupi i nepovezani al ova karleusa je vrh😂😂😂😂

Mikio ne brini zbog tog prerezanja,mene tako često u noći kad mala zaplace pa se naglo dignem iz kreveta. Popusti kroz 10ak sec.

Jutros sam se probudila s užasno vrtoglavicom, trajala je dobrih dva sata. Onda sam i to guglala😂 pa kaže da su ceste u 4.mj trudnoće jer beba naglo raste pa sam se skulirala hahaha hipohondar na najjače🙈

Lavica27
    18. Kolovoz 2019. 10:22

P.s. Angie sretno sa selidbom!!!

Gogaa_V
    18. Kolovoz 2019. 10:57

Poz  cure, vidim  imate  simptome  kao ja, od odnosno  ja kao vi. Dakle sve smo u istom trudnickom sosu  i sve je normalno. 🙊🤣 kod mantanja  pored pristoska i toga što je stvarno  normlana  pojava  provjerite  manjak  zeljeza. Meni je malo spalo  ali već sam dobila  minimalnu  terapiju
    . Što se mene tiče  ja bih  kuci  već 😲 kad god sam u bolnici  mene nista vise ne boli 🤣 angie sretno  sa selidbom. 

MaRe
    18. Kolovoz 2019. 11:00

Mikio reci dragom da ti blokira google na mobu 😂😂 Mene isto tak prereže ako se naglo pomjerim/ustanem i isto tako vec neko vrijeme znam naci sukrvicu na maramici al na to sam navikla jos od posla jer bi udisala sve te lakove i prašinu pa bi uvijek svakakva blaga našla😂 i u svim bojama xD Ovisno koja boja bi se taj dan radila.
    Bebicu sad osjetim 2-3 puta dnevno,najčešće nakon obroka al sam skontala da je obavezno aktivna navecer poslije tuširanja.😍

MaRe
    18. Kolovoz 2019. 11:01

Goga koliko ce te jos drzati u bolnici?

sofi09
    18. Kolovoz 2019. 11:01

Googa jesu ti rekli kada bi mogla ici kuci?

MaRe
    18. Kolovoz 2019. 11:13

sofi09

Googa jesu ti rekli kada bi mogla ici kuci?

U isto vrijeme 

• Lala27
    18. Kolovoz 2019. 11:13

U gužvi sam, ali vas čitam 😁 

Jedva čekam pregled u utorak, napokon sam se popela na vrh liste 😁 Ja i nemam ispada što se hormona tiče, uglavnom sam nasmijana i baš mi je lijepo 😄 Samo glupe ešerihije da se riješim, ali ne vjerujem da su ovi antibiotici pomogli 😦

Frajla Sad si stalno s nama, pa bih te ubacila na našu listu ako si za, da ispratimo i tvoj termin 😊 Dečko je? 

Goga Pola si prošla u bolnici, je l' da? Još ova sad sedmica i kući ideš? 

Angie Sretno sa selidbom, da uživaš u tome 😄 

Omerta
    18. Kolovoz 2019. 11:18

Mikio, meni isto to sad pod normalno kad pusem nos da bude krvavo i to uglavnom s lijeve strane, a znalo je i iz cista mira krenuti. Jos k tome vec par dana me boli skroz lijevo unutra jezik, tamo iza di su zadnji zubi, ne znam jel prist il sta. I znaju mi se uha cepit kao da sam pod vodom pricam, neka fora sa tlakom il sta ti ja znam. To mi se vec godinama povremeno desava, moguce da ima veze sa uho/grlo/nos situacijom. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.