Jutro cure. Evo da se i ja javim, imala sam goste pa sam ih vozala stalno negdje i isla s njima i danas me sve boli, tako da se planiram cijeli dan druziti sa Pericom :)
Deedee ni ja jos ne osjetim bebicu, nadam se da ce se uskoro poceti javljati.
Angie sretno sa selidbom.
Cure sretno sutra na pregledina i odmorite i uzivajte danas!!!
Crnokosa i Ja imam skroz vividne snove.i ujutro ih se kristalno jasno sjećam. Uglavnom su glupi i nepovezani al ova karleusa je vrh😂😂😂😂
Mikio ne brini zbog tog prerezanja,mene tako često u noći kad mala zaplace pa se naglo dignem iz kreveta. Popusti kroz 10ak sec.
Jutros sam se probudila s užasno vrtoglavicom, trajala je dobrih dva sata. Onda sam i to guglala😂 pa kaže da su ceste u 4.mj trudnoće jer beba naglo raste pa sam se skulirala hahaha hipohondar na najjače🙈
Poz cure, vidim imate simptome kao ja, od odnosno ja kao vi. Dakle sve smo u istom trudnickom sosu i sve je normalno. 🙊🤣 kod mantanja pored pristoska i toga što je stvarno normlana pojava provjerite manjak zeljeza. Meni je malo spalo ali već sam dobila minimalnu terapiju
. Što se mene tiče ja bih kuci već 😲 kad god sam u bolnici mene nista vise ne boli 🤣 angie sretno sa selidbom.
Mikio reci dragom da ti blokira google na mobu 😂😂 Mene isto tak prereže ako se naglo pomjerim/ustanem i isto tako vec neko vrijeme znam naci sukrvicu na maramici al na to sam navikla jos od posla jer bi udisala sve te lakove i prašinu pa bi uvijek svakakva blaga našla😂 i u svim bojama xD Ovisno koja boja bi se taj dan radila.
Bebicu sad osjetim 2-3 puta dnevno,najčešće nakon obroka al sam skontala da je obavezno aktivna navecer poslije tuširanja.😍
U gužvi sam, ali vas čitam 😁
Jedva čekam pregled u utorak, napokon sam se popela na vrh liste 😁 Ja i nemam ispada što se hormona tiče, uglavnom sam nasmijana i baš mi je lijepo 😄 Samo glupe ešerihije da se riješim, ali ne vjerujem da su ovi antibiotici pomogli 😦
Frajla Sad si stalno s nama, pa bih te ubacila na našu listu ako si za, da ispratimo i tvoj termin 😊 Dečko je?
Goga Pola si prošla u bolnici, je l' da? Još ova sad sedmica i kući ideš?
Angie Sretno sa selidbom, da uživaš u tome 😄
Mikio, meni isto to sad pod normalno kad pusem nos da bude krvavo i to uglavnom s lijeve strane, a znalo je i iz cista mira krenuti. Jos k tome vec par dana me boli skroz lijevo unutra jezik, tamo iza di su zadnji zubi, ne znam jel prist il sta. I znaju mi se uha cepit kao da sam pod vodom pricam, neka fora sa tlakom il sta ti ja znam. To mi se vec godinama povremeno desava, moguce da ima veze sa uho/grlo/nos situacijom.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji