ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    18. Kolovoz 2019. 16:35

Ja koristim Bio Oil. Za sad je dobra situacija, nemam nigdje strija, a cicke 2 broja veće i busa fino raste.

• Seni1985
    18. Kolovoz 2019. 17:01

Anna, povedi nekog sa sobom sutra kad budes isla. Ja sam radila CVS u cetvrtak, ne znam, mozda je amnio manje bolna ali meni je trebala pomoc za dovuci se do auta/stana. Odmaram od Cetvrtka i tek me danas, treci dan od testa, manje zateze. 

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 17:10

DeeDee

Jaivanpa

Lunica

Sretno svima na pregledu sutra… Anna tebi pogotovo…amnio je ipak invazivan pregled…
    S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana…

Hipp baby ulje od badema…

Apsolutno otkriće body cream od Herbae Dalmatiae, prirodni sastojci, blagi miris citrusa, brzo se upija a koža ostane ful mekana. I meni za sad spriječava strije (koža mi od puberteta izrazito sklona pucanju)

Joj ja sam popucala u muffin topovima uzas.. da sam  barz da bi tu mogla. Na trbuhu nista jos.. redovito se mazem sad i po muffin topovima...😬😟

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    18. Kolovoz 2019. 17:11

Bar znala*

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lunica
    18. Kolovoz 2019. 17:20

Meni je problem suhoca nogu.. Potkoljenica. Bas me cese... Inace nisam nikad imala strije nibila sivana pri porodu... Ali to cesanje me izludi

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    18. Kolovoz 2019. 17:21

Seni hvala na savjetu. Sogorica ide sa mnom. Vec smo dogovorile. Nikako se ne bih usudila ici sama

Lunica
    18. Kolovoz 2019. 17:23

Inace mi je jedna primalja rekla da je to pucanje međice povezano sa tipom i rastezljivoscu koze tako da ni one pri porodu ne mogu puno pomoci.. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    18. Kolovoz 2019. 18:04

Ja u prvoj nisam ispucala uopce i mazala sam se  običnim uljem bademovim ih ljekarne al sve pidjame mi uništilo to masno. A sad se kažem sa biobaza suhim uljem ha trudnice. Za sad sam zadovoljna...inače imam elasticnu kožu,nadam se da ce bit dobro i sad.

Lavica27
    18. Kolovoz 2019. 18:06

Lunica to što kažeš ima smisla...nisam popucala ni na porodu🤔

18. Kolovoz 2019. 18:45

Curke bok, citam vas kada stignem, ali vi ste stvarno vrijedne s dopisivanjem i toliko propustim pa mi sve zao. 
    Ja sam iznenadno bila na pregledu u petak 16.8., pa ga nisam ni stigla najaviti. Skuzila sam da kad mi doktor dolazi s GO taman ja idem pa sam se mkrala drugdje naruciti. Zavrsila u Ginekosu (Zg). Odusevila se pregledom. Na kraju mi je dr. Ujevic gledala i 4d  i cijeli anomaly scan. Sad razmisljam tamo nastavit voditi trudnocu.. Ali nije mi bio urin dobar, kao mozda je samo dehidracija i dali su mi trakice (Combur) za doma da jos testiram preko vikenda i ako ne bude dobro da idem raditi urinokulturu hitno.Da li je netko to isto radio? Sestra je rekla da se trakica samo umoci i odmah gledaju boje ,a na stranici firme tih trakica pise da se ceka 60sec. Odmah izvadjena trakica je negativan test ali nakon 60sec se sve boje krenu pojacavati. I sada ja ne znam jel pozitivan ili negativan. Da li hitno ujutro ici u Brayer i platiti ili cekati popodnevnu smjenu zamjenske gin pa tek u utorak nositi uzorak..koliko to moze biti hitno bitno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.