Sretno svima na pregledu sutra… Anna tebi pogotovo…amnio je ipak invazivan pregled…
S cim se mazete po tijelu? Meni je bas jako suha koza zadnjih par dana…
Hipp baby ulje od badema...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Anna nasa situacija nije u potpunosti ista, ali znam koliki kamen imas na srcu i koliki ce biti dok ne dodu nalazi, ali tu smo sve uz tebe i znam koliko je meni pomogla vasa podrska🤗 sutra u 12 molim za tebe i drzim fige kao i svaki dan do sada i zelim ti sto manje stresa draga🙏🏻💕

Anna sretno sutra na amnio i naravno svim ostalim curkama na pregledu...
❤❤❤

Angie sretno sa selidbom...mene to ceka za iduci vikend polagano pakiranje. Jao sve ne mogu vjerovati...sva sreca stizu pomagači jer ja to ne planiram nositi... Toliko me zelja za selidbom pere da sam vec u kuhinji reda radila i pospremala sude koje mi nije nužno za koristenje do onda...cistila sam kuhinju u iznajmljenom stanu...sve od gore do dolje. :)
Anna drzi se, bit ce sve dobro. U mislima sam sa tobom! Očekujem dobre vijesti 🙏

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sretno svima na pregledu sutra… Anna tebi pogotovo…amnio je ipak invazivan pregled…
Hipp baby ulje od badema…
Apsolutno otkriće body cream od Herbae Dalmatiae, prirodni sastojci, blagi miris citrusa, brzo se upija a koža ostane ful mekana. I meni za sad spriječava strije (koža mi od puberteta izrazito sklona pucanju)

[/url
Ja koristim Bio Oil. Za sad je dobra situacija, nemam nigdje strija, a cicke 2 broja veće i busa fino raste.

Anna, povedi nekog sa sobom sutra kad budes isla. Ja sam radila CVS u cetvrtak, ne znam, mozda je amnio manje bolna ali meni je trebala pomoc za dovuci se do auta/stana. Odmaram od Cetvrtka i tek me danas, treci dan od testa, manje zateze.

Hipp baby ulje od badema…
Apsolutno otkriće body cream od Herbae Dalmatiae, prirodni sastojci, blagi miris citrusa, brzo se upija a koža ostane ful mekana. I meni za sad spriječava strije (koža mi od puberteta izrazito sklona pucanju)
Joj ja sam popucala u muffin topovima uzas.. da sam barz da bi tu mogla. Na trbuhu nista jos.. redovito se mazem sad i po muffin topovima...😬😟

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Bar znala*

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni je problem suhoca nogu.. Potkoljenica. Bas me cese... Inace nisam nikad imala strije nibila sivana pri porodu... Ali to cesanje me izludi
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji