ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    16. Kolovoz 2019. 19:14

Cure jesu vama cike onak bas narasle do sad? Vidim pricaju neke da im i mlijeko curi.. Meni su onak malo u prva 3 mj naraslw i to je to. I ne nazirem nikakvi kolostrum..

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 19:30

thinkpink1

MaRe

DeeDee

miki0

E da, neka je rekla da u paketu za trudnice u bubamari se dobije popust neki na artikl po izboru? Kolki je popust? Nisam jos tamo preuzela paket…
    A znam da oni utorkom imaju 10% popust za trudnice…
    Btw. Poslala sam u hipp i laroche posay jos prije mj dana za paket al nisam jos nista dobila…

postoji li neki popis gdje sve imamo pravo na popuste/uzorke?

S jednog forumahttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3
    a i mislim da negdje među prvim stranicama i kod nas ima cijela lista linkova

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/testeri-uzorci-pokloncici-15229
    Ima i ovdje, nisam provjeravala dal su podjednaki popisi…

zakon, tnx, proučim sutra oba popisa, spremila sam si

[/url

• Tonkica1
    16. Kolovoz 2019. 19:31

C1M4

Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi meneja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa

Rasplakala sam se od srece!!! Tek sad citam zaostatke i stranicu po stranicu samo iscekujem da ces javiti rezultat! Ajme kako sam sretna zbog tebe 🥰🥰🥰🥰

Maj4
    16. Kolovoz 2019. 19:32

U bubamari se dobije knjižica s popustima na razne brendove proizvode, ako se dobro sjećam ugl su 10-15%, provjerim kad dođem kući, dobiju se i čarapice, duda, jednokratne pelene i oni jastučići za grudnjak. 
    Meni moji grudnjaci i dalje odgovaraju 🙈 malo su mi bujnije sise ali me ništa ne stisne i bradavice su mi baš potamnile 🙈 počeo mi je i kolostum curkati, to sam skužila po flekama na majicama, za sad još nije puno 🤞🏻🤞🏻 neki dan me lijeva bradavica peckala na momente, je li imala koja taj problem? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Sarita15
    16. Kolovoz 2019. 19:38

U knjizici od Bubamare su popusti od 15% na mam i bubara proizvodi na  neke igracke a od 20% na madrace hranilice autosjedalice dekice ljuljacke robicu itd. Mi puno tago imamo bas od tamo recimo chico hranilicu moze se dignut na tri razine naslon se moze spustit ima pojaseve moze biti i za malu bebu i za vec vece djete da sjedi za stolom ko covjek..svakom bi ju preporucila :) 
    Cice- vece jesu puno nove grudnjake opet moram kupovat, ne curi nista ali no meni nije curilo ni kad je mali vukao i trudio se pa zasto bi sada 🙈 a znaju me peckat bradavice racunam kako je bilo vruce pa znoj pa se nadrazi sve to osjetljivo

• Tonkica1
    16. Kolovoz 2019. 19:48

lucille9

Samo osvrt na kimbač- mi imamo posuđeni, star 40god, prošlo bebača kroz njega- jedina zamjerka je što se neda podignuti madrac. Dok su bebice jako male bilo bi lakše da su na višem nivou radi sagibanja. I obavezno provjerite razmke između letvica.

Na sta treba paziti sto se tice razmaka?

• piba7
    16. Kolovoz 2019. 19:50

Meni su cicke u prva 3 mj narasle 2 broja i užasno bolile. I onda su doslovno preko noći prestale boliti i male nekako splasnule. I dalje su 2 broja veće ali nisu onako napete i bolne. Bradavice koji dan tamnije, koji dan normalne. I još uvijek ništa ne curi.

MaRe
    16. Kolovoz 2019. 19:54

Meni su se dosta povećale sise ( s obzirom da su bile mini prije)  al nisam još kupila novi grudnjak jer ga ne nosim sad preko ljeta...gledam samo šta ću obući da ga ne moram staviti a ako baš moram onda imam jedan stari mal razvaljen da tako kažem pa mi paše  Jedino što nisam krenula na vrijeme trackat s uljem i pojavile su mi se crte od bradavica na dalje, nadam se da će se to povući..i kao da su mi bradavice veće 
    Tražim još jedan članak sa svim tim linkovima za trudnice i ne mogu naći nigdje xD Znam da je bio članak od 24 sata i baš je dosta linkova bilo.

Omerta
    16. Kolovoz 2019. 20:05

Kad smo kod cica, moje su ful osjetljive tj. bradavice, pomalo bolne na dodir i cini mi se da su se mrvu povecale. A inace sam ono neka slaba jedinica. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 20:07

mene su ubijale, ali ubijale prva 2 mjeseca. i dok još nisam znala da sam trudna sam po tome prvo počela sumnjat, doslovno me bolio dodir majice, a da ne pričam o tuširanju pa kad mlaz vode onako direkt, brrrrrr. i stalno su mahale svima kako ja kažem 
    sad mrvicu bole, ali ni približno tako. i ništa ne curi. nije da su nešto narasle al baš osjetim da su punije, ne znam kako objasnit :D teže su :D 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.