Meni je ovo super isto za prvih 6mj. Mislim da ćemo i uzeti nešto tog tipa, bilo mi je izbacivalo i za 800kn ali ne mogu sad naći ili ako nađem polovni još i bolje
https://babyland.hr/proizvod/krevetic-kinderkraft-neste-2u1/
Ne znam jeste imale sikustva sa sličnima? Meni su sestrična i tetka preporučile 😊😊
To smo isto bas danas gledali i isto nam se svidjelo, jedino pise da je do 9 kg max, a ja mislim s obzirom da nije cvrsto ko kimbac da je to do max 6 mj dok je beba jos kolko tolko mirna a onda bi trebalo nesto drugo…
Ima Cam isti nesto na tu foru, i neka jeftinija marka, mozda Free on, pa si pogledajte...
Naravno, i chicco, ali njihov je dosta skuplji
Taman htjela napisat da ti stavim sliku kad se sjetila da glupi forum ne radi. Ugl na one dvije deblje glavne ne ide na ostale ide, a igračica se lijepo zaveze pa poprimi taj poluobli oblik. Kupovala sam u lidlu obične plahtice! Njihove mi preskupe...
Ja isto imam jos stare grudnjake. Malo ih otpustila samo. Bradavicw me nisu peklw za sad, al na dodir su jaaaako osjetljive. Ja sam jucer isla po ovim popisima za uzorke/popuste.. A u dm me vec 3 tjedna salju da dodjem iduci tjedan vidjet jel su dobili pakete za trudnice..
Mislim jos u lokalne 3 apoteke otic pitat jel imaju kavih prikladnih uzoraka i od frendice mama mi radi u jos jednoj pa bum probala uzicat nekaj. Jel ima i Bipa kaj?
Joj ja imam velike sise prirodno sto mi ide na zivce i sad jos vece. ja to toliko ne volim kod sebe. Osjecam se ko krava da oprostite 😤
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Moje sise su velike.. Još nosim stare grudnjake. Al su mi bradavice ka cd sa smeđom naljepnicom..
PREGLEDI
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
23.8.- Angie1205
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Ja isto imam jos stare grudnjake. Malo ih otpustila samo. Bradavicw me nisu peklw za sad, al na dodir su jaaaako osjetljive. Ja sam jucer isla po ovim popisima za uzorke/popuste.. A u dm me vec 3 tjedna salju da dodjem iduci tjedan vidjet jel su dobili pakete za trudnice..
Mislim jos u lokalne 3 apoteke otic pitat jel imaju kavih prikladnih uzoraka i od frendice mama mi radi u jos jednoj pa bum probala uzicat nekaj.Jel ima i Bipa kaj?
Bipa nema nikakv poklon, ali uclanis se u bipo klub, pa imas stalno 10% na sve za djecu 😉
Nedavno nesto uzimala i iskoci im da je mali imo rodendan, pa he ova isla u skladiste po poklon, pa je nasla taj poklon, ali nije nasla vrecicu u koju treba ici, pa isla druga traziti. Vec mi sjede izasle od cekanja. I na kraju je poklon slikovnica s tim njihovim reklamnim likom 😏 nisam nezahvalna, al da sam znala sigurno nebi tamo cekala 15 minuta
P.s. ljekarne svaljek daju poklon kad se djete rodi, i to konkretan. Nisam sve pregledala, ali vdila sam tommee tippee bocicu, svakakvih kremica i neke popuste. Pa kom je blizu zapisite si. Treba nositi rodni list na uvid
Evo liste za sljedeci tjedan. 😁
Danas su imale pregled Angelly, Eleonoré i Petra koje sam sad makla s liste.
C1M4 kad novi termin saznas,javi ☺ vidim da si odgodila onaj dogovoreni i neka si 😉
Moje sise su velike.. Još nosim stare grudnjake. Al su mi bradavice ka cd sa smeđom naljepnicom..
Vrištiiiim! Tocno to bih ja za svojw rekla!
Sortiraj odgovore
Najstariji