Samo osvrt na kimbač- mi imamo posuđeni, star 40god, prošlo bebača kroz njega- jedina zamjerka je što se neda podignuti madrac. Dok su bebice jako male bilo bi lakše da su na višem nivou radi sagibanja. I obavezno provjerite razmke između letvica.
Super curke na urednim kontrolama i nalazima, brisevi ce se riješit s antibiotikom, don't worry and don't panic...
Mislim da je jos jedna kontrola bila danas, ak se ne varam...

Cima čestitke na malom zdravom pisulincu ❤❤❤❤🙏🙏🙏 sad opušteno uživaj u ostatku trudnoće, smišljaj ime i sve lijepe stvari za male dečkiće 😘

Pozz, evo jedne s konrole lab. L povišeni 12,4 (gin kaže da jeto oko u trudnoći), fala Bogu OGTT super, jetrene super, CKS na donjoj granici. Urin b.o, čekam još BATB. Dobila antibiotik radi brisa cerviksa (Ureaplazma i e.coli- neznam odakle to sad), nadam se najboljem.
Cima- iskrene čestitke na prekrasnoj vijesti!!!! Mislim da se trebate ići počastiti a bome i odmoriti od stresa!
Ako nisi dobila antibiotik za muza obavezno trazi. Neznam tko propisuje, jel gin ili njegov opce prakse, ja sam bila privatno...
I svakako kondomi dok se ne rijesis. Da nebi igrali ping-pong medusobno s ureoplazmom

Nita dobrodosla! I jos jedna nova cura nisam zapamtila ime sorry!
Luciella drzim 🤞 da se brzo rijesis bestija sa antibioticima. Pstalo super da je uredno. Leukociti je normalno da su poviseni u tijelu nam od rpvog dana trudnoće.
Za Ikee stvari... Mi se odlucili uzet prematalicu njihovu koja ima onu dasku sto se moze spustit u stolic kasnije i ima 2 ladice dodatno se uzimu. Prijateljica ga ima vec 4 godine i pregledala ga kod nje uzduz i popreko i odusevilo me. Tako da to cu sigurno uzet. Krevetic bi htjela uzet da ima kotace, ladicu, podnicu koja se pomice i bocnu stranicu koja se spusta, bijele boje... E sad di cu to sve nac ne znam.

Ja si isto jaaaako zelim noona krevetic, muz nije bas za 🙄
Vidit cemo tko ce pobjediti 😂
Plan mi je vuci ga u dnevnu kroz dan i tu drzati bebu. Malog sam drzala preko dana na kaucu, al ne mogu ja sad njemu od godinu i pol objasniti da se vise ne smije penjati na kauc i dirati bebu ni bebine stvari 😏
Inace, u 10 mj je sajam beba u splitu, a u 11 u zg (west gate), pa se za tak neke vece stvari isplati pricekati tko nema termin prije. Mnogi daju tih dana i prek neta popuste

Ja sam se sad probudila sva ukočena, odspavala sam 3h 🙈🙈 šokirala sam se kad sam pogledala na sat, moglo bi biti veselo večeras. Morat ću dragog nagovoriti na dužu šetnju da se izmorim 🤣🤣
Čestitam na dobrim pregledim 🎉
Nove cure dobro nam došle i uredne trudnoće želim 🤞🏻
Pišite ideje za poklon mom se bliži rođendan, on nikad nikakvu želju nema, a ja sam sad totalno bez ideje 🙄🙄

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Nita dobrodosla! I jos jedna nova cura nisam zapamtila ime sorry!
Luciella drzim 🤞 da se brzo rijesis bestija sa antibioticima. Pstalo super da je uredno. Leukociti je normalno da su poviseni u tijelu nam od rpvog dana trudnoće.
Za Ikee stvari… Mi se odlucili uzet prematalicu njihovu koja ima onu dasku sto se moze spustit u stolic kasnije i ima 2 ladice dodatno se uzimu. Prijateljica ga ima vec 4 godine i pregledala ga kod nje uzduz i popreko i odusevilo me. Tako da to cu sigurno uzet. Krevetic bi htjela uzet da ima kotace, ladicu, podnicu koja se pomice i bocnu stranicu koja se spusta, bijele boje… E sad di cu to sve nac ne znam.
Ladica dolje ima smisla ako je zatvorena (od gore), u suprotnom tek kad podnicu spustis skroz dolje (obicno negdje izmedu 6 i 9 mj), do tada sluzi samo za skljupljanje prasine

Frajla- trudnoća je iz IVFa, zabranjen nam je odnos od prvog dana (jadan moj muž, baš mi ga je milo), no isto se jako veseli curki, još jednoj svojoj princezi.
Jooj, mene je malo sram, al ja u Ikei nisam gledala za bebača već sam škicnula malo nekakva dva stolića od ratana, budući da nam spavaća još nije sređena mislila sam ih pod noćni ormarić. Imaju mi lijepe dezene posteljina al mi dimenzije uopće ne odgovaraju....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji