ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    16. Kolovoz 2019. 18:41

Ja si isto jaaaako zelim noona krevetic, muz nije bas za 🙄
    Vidit cemo tko ce pobjediti 😂
    Plan mi je vuci ga u dnevnu kroz dan i tu drzati bebu. Malog sam drzala preko dana na kaucu, al ne mogu ja sad njemu od godinu i pol objasniti da se vise ne smije penjati na kauc i dirati bebu ni bebine stvari 😏
    Inace, u 10 mj je sajam beba u splitu, a u 11 u zg (west gate), pa se za tak neke vece stvari isplati pricekati tko nema termin prije. Mnogi daju tih dana i prek neta popuste

Maj4
    16. Kolovoz 2019. 18:42

Ja sam se sad probudila sva ukočena, odspavala sam 3h 🙈🙈 šokirala sam se kad sam pogledala na sat, moglo bi biti veselo večeras. Morat ću dragog nagovoriti na dužu šetnju da se izmorim 🤣🤣
    Čestitam na dobrim pregledim 🎉 
    Nove cure dobro nam došle i uredne trudnoće želim 🤞🏻
    Pišite ideje za poklon mom se bliži rođendan, on nikad nikakvu želju nema, a ja sam sad totalno bez ideje 🙄🙄 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 18:43

Grizli

Nita dobrodosla! I jos jedna nova cura nisam zapamtila ime sorry!
    Luciella drzim 🤞 da se brzo rijesis bestija sa antibioticima. Pstalo super da je uredno. Leukociti je normalno da su poviseni u tijelu nam od rpvog dana trudnoće.
    Za Ikee stvari… Mi se odlucili uzet prematalicu njihovu koja ima onu dasku sto se moze spustit u stolic kasnije i ima 2 ladice dodatno se uzimu. Prijateljica ga ima vec 4 godine i pregledala ga kod nje uzduz i popreko i odusevilo me. Tako da to cu sigurno uzet. Krevetic bi htjela uzet da ima kotace, ladicu, podnicu koja se pomice i bocnu stranicu koja se spusta, bijele boje… E sad di cu to sve nac ne znam.

Ladica dolje ima smisla ako je zatvorena (od gore), u suprotnom tek kad podnicu spustis skroz dolje (obicno negdje izmedu 6 i 9 mj), do tada sluzi samo za skljupljanje prasine

• lucille9
    16. Kolovoz 2019. 18:44

Frajla- trudnoća je iz IVFa, zabranjen nam je odnos od prvog dana (jadan moj muž, baš mi ga je milo), no isto se jako veseli curki, još jednoj svojoj princezi.

• lucille9
    16. Kolovoz 2019. 18:46

Jooj, mene je malo sram, al ja u Ikei nisam gledala za bebača već sam škicnula malo nekakva dva stolića od ratana, budući da nam spavaća još nije sređena mislila sam ih pod noćni ormarić. Imaju mi lijepe dezene posteljina al mi dimenzije uopće ne odgovaraju....

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 18:51

miki0

E da, neka je rekla da u paketu za trudnice u bubamari se dobije popust neki na artikl po izboru? Kolki je popust? Nisam jos tamo preuzela paket…
    A znam da oni utorkom imaju 10% popust za trudnice…
    Btw. Poslala sam u hipp i laroche posay jos prije mj dana za paket al nisam jos nista dobila…

postoji li neki popis gdje sve imamo pravo na popuste/uzorke? 

[/url

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 18:55

Frajla tako sam nekako i mislila za tu ladicu si da ce doc u funkciju kad se spusti podnica, a do onda bi mozda eventualno drzala unutra pakete pelena zalihu zatvorenih ili tako nesto, a i tako dok bi bebac bio s nama u sobi ne bi mogla bas ladicu puno koristiti jer ako sam dobro shvatila otvaraju se sa iste strane. S koje se i bocna stranica spusta, al mi je vise za kasnije potrebno.
    Lucille sad tek vidim da meni mob ispravlja tvoje ime. Sorry... Ne kuzim zasto su ti zabranili odnose zbog ivf, ja isto sam ivf trudnoca pa nam je dozvoljeno od kad sam prestala sa progesteronom. Ili ga ti jos stavljas? Iako meni odnosi nisu ni na kraj pameti iskreno. Mm ce osusiti. 

MaRe
    16. Kolovoz 2019. 19:01

DeeDee

miki0

E da, neka je rekla da u paketu za trudnice u bubamari se dobije popust neki na artikl po izboru? Kolki je popust? Nisam jos tamo preuzela paket…
    Btw. Poslala sam u hipp i laroche posay jos prije mj dana za paket al nisam jos nista dobila…

S jednog foruma https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3
    a i mislim da negdje među prvim stranicama i kod nas ima cijela lista linkova

samonezelje
    16. Kolovoz 2019. 19:05

Dada, meni nekak risky cekat ovaj sajam u 11.mj a da nemam kindac i dr.neophodno za novorodjence. Al zato necemo jos kupovat hranilicu, nosiljku i sl stvari koje kroz par mj.tek bebi trebaju, pa cemo to onda na sajmu potrazit ak se nadje kaj.

• thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 19:09

MaRe

DeeDee

miki0

S jednog forumahttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3
    a i mislim da negdje među prvim stranicama i kod nas ima cijela lista linkova

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/testeri-uzorci-pokloncici-15229
    Ima i ovdje, nisam provjeravala dal su podjednaki popisi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.