ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    16. Kolovoz 2019. 22:10

Lavica27

Hmm..eleonore se dugo ne javlja isto🤔

I meni se cini iako ne mogu sa sigurnoscu reci,koliko nas je i ja sam se sva pogubila. Ne znam sta tko pise
    cak mi je tvoj jutrosnji nalaaaz ispario u masi, tek ga sad procitala 😂 ti si bila okidac happy vijesti za danasnji dan. Drago mi je zbog tebe,sad si mirnija. 😁 Idemo dalje!

samonezelje
    16. Kolovoz 2019. 22:11

Ma joj tak mi blentavo to kaj za bebe treba nosit eodni list svuda tek nakon kaj se rodi.. Onda moram mm slat svuda, a a i logicno mi da unaprijed imam te sve stvari da ne kupujem bzvz.. kaj jednostavno ne dadu tipa mj dana ranije na temelju trudnicke knj..

Lunica
    16. Kolovoz 2019. 22:17

lorija

Evo liste za sljedeci tjedan. 😁
    Danas su imale pregled Angelly, Eleonoré i Petrakoje sam sad makla s liste.
    C1M4kad novi termin saznas,javi ☺ vidim da si odgodila onaj dogovoreni i neka si 😉

ja sam u utorak☺☺
     Superr za danasnje dobre vijesti!!To je najvaznije☺
    Ni ja ne mogu sve pohvatati..ali nekako obavezno skicnem makar procitati vas..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    16. Kolovoz 2019. 22:17

Nasty

Moje sise su velike.. Još nosim stare grudnjake. Al su mi bradavice ka cd sa smeđom naljepnicom..

😂😂😂😂😂😂 trbuh mi se trese od smijeha 😂😂😂😂jadna beba ce pomisliti da je potres 😂😂

lorija
    16. Kolovoz 2019. 22:33

PREGLEDI

19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    19.8.- C1M4
    19.8.- Anna
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    20.8.- Omerta
    20.8.- Lunica
    21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    22.8.- sofio9
    22.8.- samojed
    23.8.- Angie1205
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    11.9.- flower

lorija
    16. Kolovoz 2019. 22:34

Lunica

lorija

Evo liste za sljedeci tjedan. 😁
    Danas su imale pregled Angelly, Eleonoré i Petrakoje sam sad makla s liste.
    C1M4kad novi termin saznas,javi ☺ vidim da si odgodila onaj dogovoreni i neka si 😉

ja sam u utorak☺☺
    Superr za danasnje dobre vijesti!!To je najvaznije☺
    Ni ja ne mogu sve pohvatati..ali nekako obavezno skicnem makar procitati vas..

Evo pisem odmah jer do pon cu sigurno sve zaboraviti 😀 

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 22:35

Sarita vidim da piaes za Chico hranilicu. Jel mozes staviti neki link ja mislim da sam takve geldala, al me muci dal kad se skine onaj pladanj noge idu ispod stola ili bude dosta udaljena od stola? Ako me kuzis sto mislim jer ne znam kako objasniti bolje.
    Za sise ja sam inace bila jadan 1A, na pocetku narasle skoro do 3, i sad stagniraju. Odmah na pocetku kupila 3 grudnjaka i sad ih kombiniram sa jos 3 sportska i to je to. Ima dana kad au tvrdje i bolnije, al neke dane su ok nema bolova. Tako da mi je za sad ok sa sisama jedino sta su isarane zilama, pa ponekad mi izgleda ko da su poplavile. 

• Sarita15
    16. Kolovoz 2019. 22:43

Grizli

Saritavidim da piaes za Chico hranilicu. Jel mozes staviti neki link ja mislim da sam takve geldala, al me muci dal kad se skine onaj pladanj noge idu ispod stola ili bude dosta udaljena od stola? Ako me kuzis sto mislim jer ne znam kako objasniti bolje.
    Za sise ja sam inace bila jadan 1A, na pocetku narasle skoro do 3, i sad stagniraju. Odmah na pocetku kupila 3 grudnjaka i sad ih kombiniram sa jos 3 sportska i to je to. Ima dana kad au tvrdje i bolnije, al neke dane su ok nema bolova. Tako da mi je za sad ok sa sisama jedino sta su isarane zilama, pa ponekad mi izgleda ko da su poplavile.

Nemam ti kako staviti link hranilicu sam dobila na poklon za krstenje pred 3 god ali znam da je u bubamari kupljena jer sam ju rezervirala tamo...da moze kad skines pladanj i stavi se na  najnizu skalu moze do stola i onda fino malecko sjedi za stolom..bar se kod nas moglo jer nije stolna ploha debela i noga je u sredini pa nis ne smeta da rucke produ (one na koje pladanj zakacis) sad neki stolovi imaju one letvice ispod mozda bi tu bilo problema neznam...stavila bi ti slike u svim polozajima ali sta kad tu slike ne mogu stavljat

• lucille9
    16. Kolovoz 2019. 22:53

Jooj, ja zaboravila; moj pregled je 22.8.
    Cice inače 5tica, nisu narascle na 6ticu već su onak jedrije. Grudnjake uopće nemislim kupovati već ove iznositi i onda kupiti nešto za muža...za strpljenje  :)

• AnnA
    16. Kolovoz 2019. 23:29

Cima ja tek sada dosla na forum jer sam cijeli dan imala goste i bila u nekom poslu. Jako su me obradovale tvoje sretne vijesti. Neizmjerno mi je drago sto je sve u redu. I cestitam na deckicu. Saljem veeeeliku pusu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.