Hmm..eleonore se dugo ne javlja isto🤔
I meni se cini iako ne mogu sa sigurnoscu reci,koliko nas je i ja sam se sva pogubila. Ne znam sta tko pise
cak mi je tvoj jutrosnji nalaaaz ispario u masi, tek ga sad procitala 😂 ti si bila okidac happy vijesti za danasnji dan. Drago mi je zbog tebe,sad si mirnija. 😁 Idemo dalje!
Ma joj tak mi blentavo to kaj za bebe treba nosit eodni list svuda tek nakon kaj se rodi.. Onda moram mm slat svuda, a a i logicno mi da unaprijed imam te sve stvari da ne kupujem bzvz.. kaj jednostavno ne dadu tipa mj dana ranije na temelju trudnicke knj..
Evo liste za sljedeci tjedan. 😁
Danas su imale pregled Angelly, Eleonoré i Petrakoje sam sad makla s liste.
C1M4kad novi termin saznas,javi ☺ vidim da si odgodila onaj dogovoreni i neka si 😉
ja sam u utorak☺☺
Superr za danasnje dobre vijesti!!To je najvaznije☺
Ni ja ne mogu sve pohvatati..ali nekako obavezno skicnem makar procitati vas..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Moje sise su velike.. Još nosim stare grudnjake. Al su mi bradavice ka cd sa smeđom naljepnicom..
😂😂😂😂😂😂 trbuh mi se trese od smijeha 😂😂😂😂jadna beba ce pomisliti da je potres 😂😂
PREGLEDI
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
20.8.- Lunica
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
22.8.- samojed
23.8.- Angie1205
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Evo liste za sljedeci tjedan. 😁
Danas su imale pregled Angelly, Eleonoré i Petrakoje sam sad makla s liste.
C1M4kad novi termin saznas,javi ☺ vidim da si odgodila onaj dogovoreni i neka si 😉
ja sam u utorak☺☺
Superr za danasnje dobre vijesti!!To je najvaznije☺
Ni ja ne mogu sve pohvatati..ali nekako obavezno skicnem makar procitati vas..
Evo pisem odmah jer do pon cu sigurno sve zaboraviti 😀
Sarita vidim da piaes za Chico hranilicu. Jel mozes staviti neki link ja mislim da sam takve geldala, al me muci dal kad se skine onaj pladanj noge idu ispod stola ili bude dosta udaljena od stola? Ako me kuzis sto mislim jer ne znam kako objasniti bolje.
Za sise ja sam inace bila jadan 1A, na pocetku narasle skoro do 3, i sad stagniraju. Odmah na pocetku kupila 3 grudnjaka i sad ih kombiniram sa jos 3 sportska i to je to. Ima dana kad au tvrdje i bolnije, al neke dane su ok nema bolova. Tako da mi je za sad ok sa sisama jedino sta su isarane zilama, pa ponekad mi izgleda ko da su poplavile.
Saritavidim da piaes za Chico hranilicu. Jel mozes staviti neki link ja mislim da sam takve geldala, al me muci dal kad se skine onaj pladanj noge idu ispod stola ili bude dosta udaljena od stola? Ako me kuzis sto mislim jer ne znam kako objasniti bolje.
Za sise ja sam inace bila jadan 1A, na pocetku narasle skoro do 3, i sad stagniraju. Odmah na pocetku kupila 3 grudnjaka i sad ih kombiniram sa jos 3 sportska i to je to. Ima dana kad au tvrdje i bolnije, al neke dane su ok nema bolova. Tako da mi je za sad ok sa sisama jedino sta su isarane zilama, pa ponekad mi izgleda ko da su poplavile.
Nemam ti kako staviti link hranilicu sam dobila na poklon za krstenje pred 3 god ali znam da je u bubamari kupljena jer sam ju rezervirala tamo...da moze kad skines pladanj i stavi se na najnizu skalu moze do stola i onda fino malecko sjedi za stolom..bar se kod nas moglo jer nije stolna ploha debela i noga je u sredini pa nis ne smeta da rucke produ (one na koje pladanj zakacis) sad neki stolovi imaju one letvice ispod mozda bi tu bilo problema neznam...stavila bi ti slike u svim polozajima ali sta kad tu slike ne mogu stavljat
Jooj, ja zaboravila; moj pregled je 22.8.
Cice inače 5tica, nisu narascle na 6ticu već su onak jedrije. Grudnjake uopće nemislim kupovati već ove iznositi i onda kupiti nešto za muža...za strpljenje :)
Cima ja tek sada dosla na forum jer sam cijeli dan imala goste i bila u nekom poslu. Jako su me obradovale tvoje sretne vijesti. Neizmjerno mi je drago sto je sve u redu. I cestitam na deckicu. Saljem veeeeliku pusu
Sortiraj odgovore
Najstariji