Mikio, maknuli smo joj sad stranicu i u tom može biti još sigurno 2 godine,a onda ti se ta prednja stranica koja se skida iza doda i onda je 180cm dužine što je do srednje škole sigurno😂 Al sad ćemo njoj uzet onaj krevet kućicu,nećemo i drugu noona-u jer nemam kamo s duplim dodacima :)
Samonezelje meni su se bar za broj povećale,sad sam četvorka i jako eu mi osjetljive. Kolostrum nisam imala do poroda ni s prvom pa ni sad ne očekujem...
Samo osvrt na kimbač- mi imamo posuđeni, star 40god, prošlo bebača kroz njega- jedina zamjerka je što se neda podignuti madrac. Dok su bebice jako male bilo bi lakše da su na višem nivou radi sagibanja. I obavezno provjerite razmke između letvica.
Na sta treba paziti sto se tice razmaka?
Treba paziti koliki je razmak, probaj guglati koliko max smije biti. Jer ako je prevelik djetetu moze glavica zaglaviti izmedu. Mislim da je ta regulativa vec duuuugo na snazi
Samo osvrt na kimbač- mi imamo posuđeni, star 40god, prošlo bebača kroz njega- jedina zamjerka je što se neda podignuti madrac. Dok su bebice jako male bilo bi lakše da su na višem nivou radi sagibanja. I obavezno provjerite razmke između letvica.
Treba paziti koliki je razmak, probaj guglati koliko max smije biti. Jer ako je prevelik djetetu moze glavica zaglaviti izmedu. Mislim da je ta regulativa vec duuuugo na snazi
Bas sam to dns čitala..da bi trebao biti max 6 cm između rešetke kako se ne bi beba zaglavila...al su mame pisale da se i bez obzira na manji razmak klinci uvijek nekako zaglave pa je zato potrebna ona platnena ogradica na resetkama.
Iva jel tebe onda pecka svaki put kad curi? 🙈🙈 meni curka kako koji dan i iz obe sise, ali samo jedan dan me lijeva peckala, baš neugodno 🥴🥴 prvi put kad sam vidjela trag na majici mozgala sam se pola dana dok nisam skužila od čega 🤦🏼♀️🤣🤣
Bradavice mi i dalje znaju biti baš osjetljive na dane, pa bude vika na dragog kad se pokuša približiti 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Meni je ovo super isto za prvih 6mj. Mislim da ćemo i uzeti nešto tog tipa, bilo mi je izbacivalo i za 800kn ali ne mogu sad naći ili ako nađem polovni još i bolje
https://babyland.hr/proizvod/krevetic-kinderkraft-neste-2u1/
Ne znam jeste imale sikustva sa sličnima? Meni su sestrična i tetka preporučile 😊😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Iva bome su te zezale 🙈 dok samo curka i ne peče dobro je, baš je neugodno kad pecne, nadam se da se neće ponavljati. Ajme zapamtila sam da vi imate zabranu svega, al samo neka je bebać dobro sve se da istrpiti 😉🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bas sam to dns čitala..da bi trebao biti max 6 cm između rešetke kako se ne bi beba zaglavila…al su mame pisale da se i bez obzira na manji razmak klinci uvijek nekako zaglave pa je zato potrebna ona platnena ogradica na resetkama.
Ma nogica i rukica vise-manje, nece oni tak jako povuci da si slome nesto, nego cvile da ih se odglavi. Glavica je problem jer moze doci do oticanja mozga i mnogih komplikacija iza toga
Ja nisam zagovornik ogradice oko cijelog krevetica jer onda nema strujanja zraka. A i ne vidim ga iz kreveta bez ustajanja.
Doduse, imam s tri strane i s jedne one pojedinacne navlakice. I to iz razloga jer se jos kao jako mali volio nabiti glavicom skroz u ogradu i uzasno sam se bojala da ce si stisnuti fontanelu 😱 inace ju nebi imala
Ja cu ici vidjet sto ima Ikea. Nedavno smo uredivali kucu i tamo smo nasli super rijesenja za npr. ugradbeni ormar. spajzu i tako... no njihovi kreveti od iverala nam se nisu svidali. Vidjet cu te za bebace. Meni kotaci ne trebaju jer smo u kuci na dva kata i sumljam da cu vuc krevetic iz spavace na katu dolje u dnevnu. Bitno da je donekle cvrst.
Meni su cice samo malo porasle... recimo ko u pms-u tako da imam stare grudnjake. No ja sam 3-4 od prije pa nemaju kud dalje 😂😂
Frajla pa valjda ne smiju ni prodavat sa sirom razmakom🤔
Btw ja imam one navlake za rešetke Dada & Rocco na prednjoj strani i to mi je jedan od best-buyeva. Mala baš voli kupat glavom po resetkama (tj je voljela) a uvijek sam je mogla vidjeti kroz njih. Jesu malo pricey al zaboravila sam iskreno na taj trošak...
Frajla pa valjda ne smiju ni prodavat sa sirom razmakom🤔
Btw ja imam one navlake za rešetke Dada & Rocco na prednjoj strani i to mi je jedan od best-buyeva. Mala baš voli kupat glavom po resetkama (tj je voljela) a uvijek sam je mogla vidjeti kroz njih. Jesu malo pricey al zaboravila sam iskreno na taj trošak…
Netko je napisao da je naslijedio stari krevetic, pa je od tud krenuo komentar.... mislim, i nas je star, jedno 15 godina, ali ima hrpu letvica, jos sam dodane navlake morala narucivati 🙄
I ja imam njihove.
Ajd pliz nekad kad se sjetis pobrojis koliko letvica ima noona (kad je prosirena, ukljucujuci one sto drze podnicu). Ako uspijem nagovriti muza da ju uzmemo da mogu pikirati navlakice na sajmu. 😎
I jos nesto, obzirom da je tak zaobljenih rubova, jer ok stoji normalna ogradica? I jel mogu proci obicne plahtice ili treba uzimati njihove dodatne? (Mislim da se jedna dobije)
Sortiraj odgovore
Najstariji