ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 17:24

lorija

Evoooo me i odmah s vrata ulazim samo da vidim jel Cima ista javila,kad ono zdraaaavi deeeckic!!!! 😍😍
    Iskrene cestitke tebi i muzu zelim!! 😁😁😁 predivna vijest!!
    Gdje su nam curke s pregleda??
    Sudocremje zakon!! 😂 koristim ga za vlastitu i djetetovu upotrebu. Prvenstveno zbog velike kolicine cinka. Uvijek ga nosim sa sobom. Bilo kakav,osip,crvenilo,ujed,priiiist rado se namazem s njim da ublazim crvenilo. 😉
    I da Frajla pitala si jutros za vodene kozice,znam za ove prve doze do 2.godine. Govorili su -OBAVI TO DA SI MIRNA. E sad naknadnih cjepiva ima poslije ali nije napisano u knjizici koja su u pitanju.
    Da ne sirim sad dezinformacije,upitat cu poznanicu med.sestru kad se vrati s odmora, pa cu javiti. ☺

Eto vidiš baš razlicita  iskustva  sa tom kremom... super da je kod tebe  jedno  od pozitivnih.

samonezelje
    16. Kolovoz 2019. 17:26

Losa mi bili u Ikei da vidimo taj kindac i hranilicu.. ugl hranilica jos ajde mozda, al kindac taj najjeftiniji mi izgledao jako traljavo.. zakljucili smo da cemo pogledat jos drugdje.

• Stelle123
    16. Kolovoz 2019. 17:29

Cima cestitam.Bas mi je drago.
    Nasty nisi me dobro razumjela, al stvarno mi se ne da vise drvit po tome.

url=https://lilypie.com]

lorija
    16. Kolovoz 2019. 17:40

Gogaa_V

lorija

Evoooo me i odmah s vrata ulazim samo da vidim jel Cima ista javila,kad ono zdraaaavi deeeckic!!!! 😍😍
    Iskrene cestitke tebi i muzu zelim!! 😁😁😁 predivna vijest!!
    Gdje su nam curke s pregleda??
    Sudocremje zakon!! 😂 koristim ga za vlastitu i djetetovu upotrebu. Prvenstveno zbog velike kolicine cinka. Uvijek ga nosim sa sobom. Bilo kakav,osip,crvenilo,ujed,priiiist rado se namazem s njim da ublazim crvenilo. 😉
    I da Frajla pitala si jutros za vodene kozice,znam za ove prve doze do 2.godine. Govorili su -OBAVI TO DA SI MIRNA. E sad naknadnih cjepiva ima poslije ali nije napisano u knjizici koja su u pitanju.
    Da ne sirim sad dezinformacije,upitat cu poznanicu med.sestru kad se vrati s odmora, pa cu javiti. ☺

Eto vidiš baš razlicita iskustva sa tom kremom… super da je kod tebe jedno od pozitivnih.

Zavisi sve kakva su ocekivanja tih ljudi.
    Uglavnom nije za svakodnevnu upotrebu osim u nuzdi 😉
    U redovnoj upotrebi koristim  Kaufmann.

• thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 17:45

Nita dobrodosla!❤
    Gdje su curke sa danasnjih kontroli? Ili mi je negdje promaklo od Ciminog veslja...🤔

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 17:46

LoSa84

Sta se gice opreme za bebe, jestr razmstrale Ikeu? Meni frendica koja ima troje djece hvali neki najjeftiniji krevetic iz Ikea-e i njihovu hranilicu. Veli da je oboje nju perfektno sluzilo. A nije ona da si bas ne moze priustit pa da je najjeftinije birala…

Ja sam razmatrala dosta toga kupit u ikei.. još čekam što ću sve dobit, pa naručujem u 9.mj. A sad još nisam odlučila koji kinderbet, stol za prematanje, koju hranilicu, ormar, dodatke itd.. Meni je ikea super, inače imam neke stvari od tamo, recenzije su realne. I moje prije također hvale dječju opremu.. 

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 17:53

Lala27

Sad ponovo uđem i čitam šta je Cima napisala, pa krenu suze, pa čitam šta ste vi pisale, pa opet suze, joooj, stvarno smo iskreno tu. Još Ana i Seni da jave dobre rezultate, a sad još više vjerujem da će biti dobri 😊 Novi dečkić je zaslužio da se ažurira tablica, danas je njegov dan 😁 A imamo i novih cura, pa dobro došle 😄

DeeDeeMislim da ti nisi napisala termin porođaja, pa napiši ako hoćeš na našu tablicu 😄

jesam al me niste doživile haha, ne znam dopisat pa ako netko želi :D
    termin 26.01.
    pregled 03.09. 

[/url

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 17:54

Stelle123

Cimacestitam.Bas mi je drago.
    Nasty nisi me dobro razumjela, al stvarno mi se ne da vise drvit po tome.

Ma slažem se.. Ta tema je itako gotova, a izazvala je previše tenzija bezveze. 

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2019. 17:55

Mi smo dobili ovakav krevetic, samo bez ladica. Od prijateljice u super stanju tako da necu ni razmisljat dal ima kaj bolje.. voljela bi da ima kotacice al kaj sad. Ful je cvrst i konkretan. 
    https://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/pinio-krevet-moon-12060-cm/0500973830032050097

Imam pitanje. Imam osjecaj da osjecam kao neki pritisak “dolje”, u rodnici. Kak sam imala ureaplasmu ful sam u strahu da nije prerano otvaranje il nes. Imam pregled za 6 dana a jos sam na godisnjem. Mozda je to sve i na psihickoj bazi jer uvijek kad mi se blizi pregled postanem malo paranoicna. Ustvari me apsolutno nis ne boli i osjecam bebu. I bas pratim nis mi ni ne curi (ni voda ni pojacan iscjedak). Pa razmisljam dal je to mozda pritisak na mjehur, nemam pojma 🙈🙈

• lucille9
    16. Kolovoz 2019. 17:57

Pozz, evo jedne s konrole lab. L povišeni 12,4 (gin kaže da jeto oko u trudnoći), fala Bogu OGTT super, jetrene super, CKS na donjoj granici. Urin b.o, čekam još BATB. Dobila antibiotik radi brisa cerviksa (Ureaplazma i e.coli- neznam odakle to sad), nadam se najboljem.
    Cima- iskrene čestitke na prekrasnoj vijesti!!!! Mislim da se trebate ići počastiti a bome i odmoriti od stresa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI