ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2019. 23:30

Pozdrav cure 😝
    Mene malo nije bilo ali javljam da je sve odlicno.Bila sam na pregledu i nosim deckica 😇😇😇❤❤..trudnoca mi ide super.Jako sam sretna.
    Malo sam se makla sa foruma jer imam obaveza.Nadam se da ste i vi svi dobro..javit cu se opet kad cu moci.
    Pusa svima

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 23:40

Samonezelje i MaRe 🤣🤣🤣doslovno.. da mogu stavila bi sliku cd-a sa smeđom naljepnicom i jedne sise za usporedbu🤣

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 23:46

Eleonore čestitam!!! Dobrodošao pišulinac u klub🤗

• Kengurica
    16. Kolovoz 2019. 23:51

Lucille petice 😱 ja ne znam ni kako to izgleda 🤪
    Moje su meni najslicnije onome u pms. Inace su dvojke, sad su dva i pol tri, al onako stoje ko silikončići. Definitivno imam noce grudnjake, ali broj vece. Neke trojke su mi i dalje velike, neke ne. Bradavice potamnile i vece su. Nisam ni puno kg dobila pa ne znam jel to povezano. 
    Kolostrum mi je curnuo, zapeklo se i kad sam to maknula nakon toga nista vise. Osjetljivost skoro nikakva, jedino malo vrhovi bradavica, a zile ko lude.

MaRe
    16. Kolovoz 2019. 23:58

Eleonore čestitam
    Ja sam upravo bila ko one babe u filmovima i lupala po podu s drškom od metle 😂 Balavac u stanu ispod po cijele dane pušta glasnu glazbu i već ne znam koliko dana se kod njega okupljaju...vec mi pun k...sad sam im se spustila dolje i rekla il ce se stisati ili ce biti u mraku jer ovo je strasno,nit po danu nit po noci mira.Zivimo u kuci di su tri stana,ovi iznad mene su otisli na selo tak da sama moram radit reda 😡😡 Glavna sklopka je kod mene 😈

Nasty
    17. Kolovoz 2019. 00:24

Mare prošla je ponoć, gasi struju.. 

MaRe
    17. Kolovoz 2019. 05:57

Bili su poslije ko bubice 😂😂Čula sam oko pol 5 zadnji auto da je otišao al nakon što sam im zaprijetila nisam ih više čula...znali su da mislim ozbiljno 😂😂 Ne volim bit babaroga al sta je previse previse je. Skoro sam napisala sretno svima dns na pregledima i onda se sjetim da je subota xD Kak ne radim svi su mi dani isti i leteee

Grizli
    17. Kolovoz 2019. 06:36

Dobro jutro! Evo mene od 5.30 budne, ocito pun mjesec djeluje na mene pa ne mogu spavat. Ima budnih?
    Sarita ok kuzim, kod mene bi mogao da bit problem jer je stol sa 4 noge i ima tu letvu nekih 15-20 cm sigurno. 
    Morat cu to negdje kod nekoga prouciti jer bi voljela tu koja ide od 0, al da je i za kasnije iako za kasnije kad djete pocne samo sjediti su mi jako slatke stolice iz ikee povišene https://m2.ikea.com/hr/hr/p/ingolf-djecja-stolica-bijela-90146456/, al to mi se cini da bi bilo ok tek za dijete od 3 godine.
    E jel ima koja iskustva sa AS romer dualfix i-size ili bilo kojom njihovom? Jako mi se svidja opcija da se moze rotirat prema vratima dok se beba stavlja u AS. Jedino me muci sta moze samo sa isofix, a imam sluzbeno vozilo jedno u koje ne mogu taj ispfix morntirat. 
    Vidila na stranicama od bubamare katalog imaju svasta na popustima. 

Omerta
    17. Kolovoz 2019. 07:09

Jutrooo...
    Eleonoré, cestitam!!!  Uzivaj i javi se ponekad...
    Cure koje ste vec rodile i trudne drugi treci put.. kad ste ono osjetile prve "udarce"? Stavljam pod navodnike, jer je u pocetku to ful blago.. svi spominju neke baloncice, mjehurice, kokice.. mislim tako sam ja osjetila u prvoj trudnoci sa nekih 16,17tj. Ali evo sad jutros lezim na ledjima, drzim ruku dole nisko i odjednom osjetim mali kick  kazem dragom, stavio on i ceka i osjetio isto nesto, kaze on ko koljenom haha.. ne znam, mislim si ma probava je, al ovo je bas bilo drugacije...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Gogaa_V
    17. Kolovoz 2019. 07:15

Jutro cure .Ja čekam doručak, jutros sam bas nestrpljiva, i djevojčica je baš gladna izgleda 💖  miran i ljep dan vam želim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.