Joj... puknut mi je ekran na mobitelu pa mi neka slova krivo lovi
Evoooo me i odmah s vrata ulazim samo da vidim jel Cima ista javila,kad ono zdraaaavi deeeckic!!!! 😍😍
Iskrene cestitke tebi i muzu zelim!! 😁😁😁 predivna vijest!!
Gdje su nam curke s pregleda??
Sudocrem je zakon!! 😂 koristim ga za vlastitu i djetetovu upotrebu. Prvenstveno zbog velike kolicine cinka. Uvijek ga nosim sa sobom. Bilo kakav,osip,crvenilo,ujed,priiiist rado se namazem s njim da ublazim crvenilo. 😉
I da Frajla pitala si jutros za vodene kozice,znam za ove prve doze do 2.godine. Govorili su -OBAVI TO DA SI MIRNA. E sad naknadnih cjepiva ima poslije ali nije napisano u knjizici koja su u pitanju.
Da ne sirim sad dezinformacije,upitat cu poznanicu med.sestru kad se vrati s odmora, pa cu javiti. ☺
Sad ponovo uđem i čitam šta je Cima napisala, pa krenu suze, pa čitam šta ste vi pisale, pa opet suze, joooj, stvarno smo iskreno tu. Još Ana i Seni da jave dobre rezultate, a sad još više vjerujem da će biti dobri 😊 Novi dečkić je zaslužio da se ažurira tablica, danas je njegov dan 😁 A imamo i novih cura, pa dobro došle 😄
DeeDee Mislim da ti nisi napisala termin porođaja, pa napiši ako hoćeš na našu tablicu 😄
Nita dobrodosla!
Mislim da cemo mi uzet kindac onaj neki Bambino na kotacima iz Bubamare ili AT4 bijeli sa kosim nogama iz Magic Baby. Ovaj drugi mi ljepce izgleda, al mozda nije lose da ima kotace..
Sta se gice opreme za bebe, jestr razmstrale Ikeu? Meni frendica koja ima troje djece hvali neki najjeftiniji krevetic iz Ikea-e i njihovu hranilicu. Veli da je oboje nju perfektno sluzilo. A nije ona da si bas ne moze priustit pa da je najjeftinije birala…
Ja sam upravo dosla iz Ikee. Naravno prvo mi je bio djeciji kutak😂😂😂 i bas sam komentirala muzu,kako ima masa trudnica i bas biraju si krevetice,prematalice,madrace itd. Ja da nemam vec od prve bebe,kupila bi si u ikee! Ima puno onih sitnih gluposti sto se meni svidjaju,kantice,posudice sta se stave na prematalice itd.
Evoooo me i odmah s vrata ulazim samo da vidim jel Cima ista javila,kad ono zdraaaavi deeeckic!!!! 😍😍
Sudocremje zakon!! 😂 koristim ga za vlastitu i djetetovu upotrebu. Prvenstveno zbog velike kolicine cinka. Uvijek ga nosim sa sobom. Bilo kakav,osip,crvenilo,ujed,priiiist rado se namazem s njim da ublazim crvenilo. 😉
I da Frajla pitala si jutros za vodene kozice,znam za ove prve doze do 2.godine. Govorili su -OBAVI TO DA SI MIRNA. E sad naknadnih cjepiva ima poslije ali nije napisano u knjizici koja su u pitanju.
Da ne sirim sad dezinformacije,upitat cu poznanicu med.sestru kad se vrati s odmora, pa cu javiti. ☺
Eto vidiš baš razlicita iskustva sa tom kremom... super da je kod tebe jedno od pozitivnih.
Losa mi bili u Ikei da vidimo taj kindac i hranilicu.. ugl hranilica jos ajde mozda, al kindac taj najjeftiniji mi izgledao jako traljavo.. zakljucili smo da cemo pogledat jos drugdje.
Cima cestitam.Bas mi je drago.
Nasty nisi me dobro razumjela, al stvarno mi se ne da vise drvit po tome.
url=https://lilypie.com]
Sudocremje zakon!! 😂 koristim ga za vlastitu i djetetovu upotrebu. Prvenstveno zbog velike kolicine cinka. Uvijek ga nosim sa sobom. Bilo kakav,osip,crvenilo,ujed,priiiist rado se namazem s njim da ublazim crvenilo. 😉
Eto vidiš baš razlicita iskustva sa tom kremom… super da je kod tebe jedno od pozitivnih.
Zavisi sve kakva su ocekivanja tih ljudi.
Uglavnom nije za svakodnevnu upotrebu osim u nuzdi 😉
U redovnoj upotrebi koristim Kaufmann.
Nita dobrodosla!❤
Gdje su curke sa danasnjih kontroli? Ili mi je negdje promaklo od Ciminog veslja...🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji