ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    16. Kolovoz 2019. 16:11

Cima suuuuuper vijesti ajme wow bas sam sretna zbog vas 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 16:17

C1M4

Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi meneja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa

Cim čestitam od srca!!!💗👏👏👏

TinchiSk
    16. Kolovoz 2019. 16:19

Znači, toliko sam napeto sve čitala i vrtila stranice.
    Taman sam htjela napisati mail jer sam i ja iz Genosa dobila nalaz par dana prije nego iz poliklinike u kojoj sam radila Nifty. 
    Čestitam od srca, Cima! Žao mi je samo što si se toliko brinula čekajući, ali od sad nadalje neka bude bez stresa. Sretnooooo! 💙

• Nita9999
    16. Kolovoz 2019. 16:20

Draga Cima, iskrene cestitke i vjeruj da sam i ja zaplakala iako sam vas samo citala dosada.

ukratko,trebala su mi 2 mjeseca da iscitam svaku vasu stranicu pa se zato tek sad javljam ( ako me primate 😀 )
    ugl,30 godina,prva trudnoća (ivf), strasne mucnine i povracanja me prati sve ovo vrijeme,sad se lagano smiruje,ali i dalje puno toga smeta i izaziva povracanja. Ne jedem nista osim suhog peciva i po novom nekih tostova,ali necemo kukati,jel tako?!
    mozete me dodati na listu ,termin 17.02. doktorica misli da nosim decka,ali potvrda na iducem pregledu 28.08.
    Iskrene cestitke svima i želim sretne i blažene trudnoće ( i porode)

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2019. 16:25

Mikio taj noona krevetic je bas trendovski, a pricao mi neki dan na poslu kolega da je njegova zena bas zapela i oni kupili, na kraju im mali ogroman, preraso najmanju velicinu za 4 mj, pa razvlaci... pa htjeli prebacit u njegovu sobu pa kaze nisam pogledo mjere, ugl krevetic je sirine 83 cm, neka standardna sirina sobnih vrata su 80. Kaze dobio slom zivaca nemre proc kroz vrata. Kaze srecom tolko je popularan da ga je na njuskalu prodao u isti dan kad je objavio oglas 😂😂 

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 16:27

Cima dogovoreno 😉
    Neka si ti sad mirna i da uzivate vas troje...nemas pojma kolko mi je drago 🥰

Angelly
    16. Kolovoz 2019. 16:36

Cima cestitam na odlicnom rezultatu i jos jednom decku u nasoj grupi !! Uzivaj, proslavi jer si stvarno zasluzila 🎉🎉🎉

16. Kolovoz 2019. 16:41

DeeDee

Od jutros intenzivno razmišljam o stresu i utjecaju stresa na bebicu.. jeste uspjele naći neki način kako si filtrirati stres? ja sam inače živčenjača, ali imam osjećaj da pod ovakvom količinom stresa nisam bila nikad. fizički se osjećam skroz ok, osim umora, ali malo me brine u kojoj mjeri sve drame oko mene i na koji način utječe na bebu pa si još i dodatan stres napravim grižnjom savjesti jer "kako se ne mogu smirit, imam bebu"

Navodno da su sva istrazivanja pokazala da stres ne utjece na ishod trudnoce. Osim kad se radi o jakom stresu (tipa iznenadna smrt u obitelji i sl.) pred kraj trudnoce.

Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 17:02

Nita9999 dobro nam došla zelim ti urednu trudnocu. 🤗
    Losa složila bih se djelomicno. Vjerovatno ne utjece  na ishod trudnoće direktno, ali da si od stresa  mozemo zaraditi dodatne  komplikacije u trudnoći tipa (šećer, poremećaj hormona, visok pritisak , lose psihicko stanje, depresija... ) a sve to utice i na bebu na jedan indirektan način. Tako da stres ipak nije poželjan. Vjerovatno da se niti jedna od nas maximalno  nemoze  opustiti, ali stres i takve situacije svesti na minimum općenito u životu, a u trudnoci podrazumjevano. Što se tice smrtnog  slučaja u obitelji i takvog stresa (a navela  je da joj neko  vec drag u ne baš tako dobrom  z. stanju) ja sam ga doživjela  i preživjela u najosjetljivijim tjednima  rane trudnoce. Smrt oca bez mogucnosti posljednjeg pozdrava zbog daljine i nisam htjela da rizikujem zivot  bebe  koja tek treba da se rodi i zivi. Sve se moze uz jaku psihu, svjesnost stanja u kom se nalazimo, jednostavno prioritete. Nije lako ali se može. Niti jedna stresna situacija ni smrt  onih koje najvise  volimo ne smije utjecati na ne daj Bože ishod  trudnoce.

16. Kolovoz 2019. 17:03

Sta se gice opreme za bebe, jestr razmstrale Ikeu? Meni frendica koja ima troje djece hvali neki najjeftiniji krevetic iz Ikea-e i njihovu hranilicu. Veli da je oboje nju perfektno sluzilo. A nije ona da si bas ne moze priustit pa da je najjeftinije birala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.