ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    16. Kolovoz 2019. 15:49

Cima prepredivne vijesti!! Čestitam!! ♥️♥️♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:53

Grizli

C1M4 💞🙏😊 savršeno! Zelim ti da te ovja osjecaj koji sad osjecas bude do odlaska kuci iz rodilista sa bebom u narucju. Zasluzil si mir i blazeno stanje sad.
    Jos samo da ostatak cur koje cekaju nalaze dozive isto i svi sretni i zadovoljni.
    A onom Suncu zelim da im dodje do pomracine sunca u firmi. 🤯😈😠

Hvala ti nadam se da će i biti ovaj osjećaj do kraja
    Tako je, još da nam curke jave isto ovakve pozitivne vijesti i da idemo sve dalje mirno 
    Zvala sam ih odmah da sam dobila nalaz i da otkazujem pregled 07.09. kod njih, nema šanse da više i kune dam tamo..

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:55

Angie1205

Cimapresretna saaaam!! Ovo nas dvije moramo zalijat pa makar nessicom 🎉🙏🏻🥂🤘
    Cestitam na pisonji, i dalje vodimoooo 🤪
    Sad me samo zanima reakcija tvog dragog na otkrivanje spola…to si snimaj za uspomenu, meni zao sto nisam snimala mm-a i doktoricu na otkrivanju piskeca 😬

Angie ako ništa prije, imam godišnji od 24.08. i nakon toga idem na bolovanje pa ćemo makar onda "zalijati"
    Ovo je bome zima dečkića haha i mene, ali tek idući tjedan mi stižu bodići, toliko ću valjda uspjeti šutjeti haha snimati ću svakako

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:56

Simbalija

Cima prepredivne vijesti!! Čestitam!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Hvala tiiii

Juno
    16. Kolovoz 2019. 16:02

Cima čestitam. Supeeeer

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2019. 16:11

Cima suuuuuper vijesti ajme wow bas sam sretna zbog vas 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Nasty
    16. Kolovoz 2019. 16:17

C1M4

Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi meneja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa

Cim čestitam od srca!!!💗👏👏👏

TinchiSk
    16. Kolovoz 2019. 16:19

Znači, toliko sam napeto sve čitala i vrtila stranice.
    Taman sam htjela napisati mail jer sam i ja iz Genosa dobila nalaz par dana prije nego iz poliklinike u kojoj sam radila Nifty. 
    Čestitam od srca, Cima! Žao mi je samo što si se toliko brinula čekajući, ali od sad nadalje neka bude bez stresa. Sretnooooo! 💙

• Nita9999
    16. Kolovoz 2019. 16:20

Draga Cima, iskrene cestitke i vjeruj da sam i ja zaplakala iako sam vas samo citala dosada.

ukratko,trebala su mi 2 mjeseca da iscitam svaku vasu stranicu pa se zato tek sad javljam ( ako me primate 😀 )
    ugl,30 godina,prva trudnoća (ivf), strasne mucnine i povracanja me prati sve ovo vrijeme,sad se lagano smiruje,ali i dalje puno toga smeta i izaziva povracanja. Ne jedem nista osim suhog peciva i po novom nekih tostova,ali necemo kukati,jel tako?!
    mozete me dodati na listu ,termin 17.02. doktorica misli da nosim decka,ali potvrda na iducem pregledu 28.08.
    Iskrene cestitke svima i želim sretne i blažene trudnoće ( i porode)

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2019. 16:25

Mikio taj noona krevetic je bas trendovski, a pricao mi neki dan na poslu kolega da je njegova zena bas zapela i oni kupili, na kraju im mali ogroman, preraso najmanju velicinu za 4 mj, pa razvlaci... pa htjeli prebacit u njegovu sobu pa kaze nisam pogledo mjere, ugl krevetic je sirine 83 cm, neka standardna sirina sobnih vrata su 80. Kaze dobio slom zivaca nemre proc kroz vrata. Kaze srecom tolko je popularan da ga je na njuskalu prodao u isti dan kad je objavio oglas 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI