ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    16. Kolovoz 2019. 15:05

Cima cestitam na zdravom deckicu 🎉neopisivo mi je drago jer si na kraju ispala dio pozitivne statistike 😊 sad uzivaj dalje opusteno u trudnoci, mogu misliti kolko ti je lakse sad 💙 saljem veeeeliki zagrljaj tebi i malom deckicu 😊

Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 15:05

DeeDee

Od jutros intenzivno razmišljam o stresu i utjecaju stresa na bebicu.. jeste uspjele naći neki način kako si filtrirati stres? ja sam inače živčenjača, ali imam osjećaj da pod ovakvom količinom stresa nisam bila nikad. fizički se osjećam skroz ok, osim umora, ali malo me brine u kojoj mjeri sve drame oko mene i na koji način utječe na bebu pa si još i dodatan stres napravim grižnjom savjesti jer "kako se ne mogu smirit, imam bebu"

Moje preporuke su psihoterapija,  ( npr. metoda duboki peat) razne metode opuštanja koje ti odgovaraju, joga za trudnice, pilates za t, što više boravak u prorodi i šetnje (osim u slucaju mirovanja), eliminirati iz zivota ljude koji su ti okidac stresa, citanje knjiga, gledanje  filmova, razmišljanje o pozitivnim stvarima, konzumirati  puno vode na dnevnoj bazi. Voda nas zaista ljeci iznutra, na svim mogucim nivoima!! Osvjestiti da stres zaista steti  tebi, a preko tebe i bebi. Ne treba da osjecas  griznju savjesti jer nisi u mogućnosti da ponekad smireno odreagujes zbog hormona i straha od najljepse  životne uloge koja te čeka. Potpuno je normalno da si ponekad nervozna ,  napeta, i zabrinuta. To je normalno,  ali nije normalno  na primjer da si konstantno pod stresom  i da ne radis nista da ti bude bolje i prepusti se kolotecini. Gledaj da se maksimalno posvetis  sebi  koliko  je moguce ,(u skladu sa obavezama, poslom ako radis) uradi sve da budes najbolja verzija sebe svaki dan. ❣

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:10

Pošto sam na poslu ne stignem baš odgovarati i još nisam došla sebi potpuno od sreće, ali čitam sve hvala vam curke znači smirim se onako od sreće pa opet pročitam što ste pisale pa opet suze od sreće i tako u krug hehehe hvala vam i sad ćemo bome uživatiiii mm, ja i naš pišonja

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 15:25

C1M4 💞🙏😊 savršeno! Zelim ti da te ovja osjecaj koji sad osjecas bude do odlaska kuci iz rodilista sa bebom u narucju. Zasluzil si mir i blazeno stanje sad.
    Jos samo da ostatak cur koje cekaju nalaze dozive isto i svi sretni i zadovoljni. 
    A onom Suncu zelim da im dodje do pomracine sunca u firmi. 🤯😈😠 

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 15:45

Cima presretna saaaam!! Ovo nas dvije moramo zalijat pa makar nessicom 🎉🙏🏻🥂🤘
    Cestitam na pisonji, i dalje vodimoooo 🤪
    Sad me samo zanima reakcija tvog dragog na otkrivanje spola...to si snimaj za uspomenu, meni zao sto nisam snimala mm-a i doktoricu na otkrivanju piskeca 😬

Simbalija
    16. Kolovoz 2019. 15:49

Cima prepredivne vijesti!! Čestitam!! ♥️♥️♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:53

Grizli

C1M4 💞🙏😊 savršeno! Zelim ti da te ovja osjecaj koji sad osjecas bude do odlaska kuci iz rodilista sa bebom u narucju. Zasluzil si mir i blazeno stanje sad.
    Jos samo da ostatak cur koje cekaju nalaze dozive isto i svi sretni i zadovoljni.
    A onom Suncu zelim da im dodje do pomracine sunca u firmi. 🤯😈😠

Hvala ti nadam se da će i biti ovaj osjećaj do kraja
    Tako je, još da nam curke jave isto ovakve pozitivne vijesti i da idemo sve dalje mirno 
    Zvala sam ih odmah da sam dobila nalaz i da otkazujem pregled 07.09. kod njih, nema šanse da više i kune dam tamo..

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:55

Angie1205

Cimapresretna saaaam!! Ovo nas dvije moramo zalijat pa makar nessicom 🎉🙏🏻🥂🤘
    Cestitam na pisonji, i dalje vodimoooo 🤪
    Sad me samo zanima reakcija tvog dragog na otkrivanje spola…to si snimaj za uspomenu, meni zao sto nisam snimala mm-a i doktoricu na otkrivanju piskeca 😬

Angie ako ništa prije, imam godišnji od 24.08. i nakon toga idem na bolovanje pa ćemo makar onda "zalijati"
    Ovo je bome zima dečkića haha i mene, ali tek idući tjedan mi stižu bodići, toliko ću valjda uspjeti šutjeti haha snimati ću svakako

C1M4
    16. Kolovoz 2019. 15:56

Simbalija

Cima prepredivne vijesti!! Čestitam!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Hvala tiiii

Juno
    16. Kolovoz 2019. 16:02

Cima čestitam. Supeeeer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.