Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Bome su i meni suze krenule..ne znamo se al ne mogu ti opisati koliko mi je drago i što sad napokon možete odahnuti...sad se opusti i uzivaj max dalje u trudnoći. I možeš slobodno dragom reći da ti sad može reći "pa to sam ti ja govorio" :D

Cima presretna sam!!! Cestitam ti bas sam imala jako dobar osjecaj! Uzivaj u dobrim vijestima i neka se nastave do dana poroda💙💙💙💙💙🙏🙏🙏

Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi mene
ja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa
Cestitam 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

Goga, da nije to ona Loreal casting creme gloss.. nju sam godinama koristila dok sam se sama farbala. Posto (jos) nemam sjedih, bila mi je ok jednom, dva put godisnje za obnovu boje, sjaj... inace imam tamnosmedju kosu.. a ovi ostaci od blajha su bili od blajhanja prije 2 i pol godine, u jednom danu sva kosa oblajhana i neko crveno ruzicasto... probala, sve to super, dok se ne krene ispirati i rasti izrast tako da NIKAD VISE!!! 😅 Vratila se u svoju prirodnu i sad cu to odrzavati.
Iva, bome i ja bi se prepala, nije nimalo ugodan osjecaj.. mi trudnice stvarno moramo na sve misliti. Pogotovo tako u salonima gdje zna biti i zagusljivo.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cima predivne vijesti 🎉🎉🎉 jako mi je drago. Mislim da nam je svima skupa pao kamen sa srca 🙈🙈 neka se sad sve nastavi dobro do kraja 🙏🏻💙💙

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cima mislim da smo sve pustile suzu skup sa tobom!!!
Vidiš, sve je u redu!! Sad uživaj u ostatku trudnoće..
Znala sam da će ovo biti dobar dan! 🤩🤩🤩🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
Goga znam da ti je dosadno, ali znaš i sama da moraš. Najbitnije je da sve ide na bolje, i da ste ti i bebac u redu! 🙏❤

Cima divne divne vijesti ❤❤❤❤
Želim ti ugodan ostatak trudnoće i da se maksimalno opustis 😘

Ajme tako mi je dragooooooo!!!! Cijelo jutro si mislim koliko zavrzlama si imala oko nalaza i svega bas mi je od srca drago da se sve isplatilo i da je deckina zdravi pravi!! Neka tako i ostane!! ❤❤❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji