ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    16. Kolovoz 2019. 14:14

Cima predivne vijesti 🎉🎉🎉 jako mi je drago. Mislim da nam je svima skupa pao kamen sa srca 🙈🙈 neka se sad sve nastavi dobro do kraja 🙏🏻💙💙  

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

ena10
    16. Kolovoz 2019. 14:15

Cima mislim da smo sve pustile suzu skup sa tobom!!!
    Vidiš, sve je u redu!! Sad uživaj u ostatku trudnoće.. 
    Znala sam da će ovo biti dobar dan! 🤩🤩🤩🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤

Goga znam da ti je dosadno, ali znaš i sama da moraš. Najbitnije je da sve ide na bolje, i da ste ti i bebac u redu! 🙏❤

• piba7
    16. Kolovoz 2019. 14:17

Cima divne divne vijesti ❤❤❤❤
    Želim ti ugodan ostatak trudnoće i da se maksimalno opustis 😘

• Sarita15
    16. Kolovoz 2019. 14:20

C1M4

Cure.. znači.. nosim zdravog dečkićaaaahvala vam stvarno žene na puuuunoj podršci i ispričavam se na svom živciranju i svemu što ste trpile radi meneja sam vam stvarno od srca zahvalna svima i šaljem vam svima puno zagrljaja i pusa

Ajme tako mi je dragooooooo!!!! Cijelo jutro si mislim koliko zavrzlama si imala oko nalaza i svega bas mi je od srca drago da se sve isplatilo i da je deckina zdravi pravi!! Neka tako i ostane!! ❤❤❤

samonezelje
    16. Kolovoz 2019. 14:21

Cimaaaaa! 😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙 presretna sam zbog vas!

Omerta
    16. Kolovoz 2019. 14:30

C1M4, ajme napokon!!! Cestitam ti od srca!!!  Koje veselje na temi!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 14:32

Omerta

Goga, da nije to ona Loreal casting creme gloss.. nju sam godinama koristila dok sam se sama farbala. Posto (jos) nemam sjedih, bila mi je ok jednom, dva put godisnje za obnovu boje, sjaj… inace imam tamnosmedju kosu.. a ovi ostaci od blajha su bili od blajhanja prije 2 i pol godine, u jednom danu sva kosa oblajhana i neko crveno ruzicasto… probala, sve to super, dok se ne krene ispirati i rasti izrast tako da NIKAD VISE!!! 😅 Vratila se u svoju prirodnu i sad cu to odrzavati.
    Iva, bome i ja bi se prepala, nije nimalo ugodan osjecaj.. mi trudnice stvarno moramo na sve misliti. Pogotovo tako u salonima gdje zna biti i zagusljivo.

Ne znam stvarno koja je, kod frizera sam se bojila i znam da je koristio prirodnu bez amonijaka uglavnom. Isto imam koju sjedu  i uspjesno  je pokrila... Mora biti negdje  u Dm, Müleru raspitaj  se sumljam da ima neke velike razlike među  njima  sigurno  su sve na isti  fazon

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 14:37

C1M4 pratim tek dva dana ali sad malo plačem i zbog tebe hhah, super super super odlično, imala sam neki osjećaj da nakon svih drama s ovim debilima ne može bit drugačiji rezultat

[/url

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 14:43

Od jutros intenzivno razmišljam o stresu i utjecaju stresa na bebicu.. jeste uspjele naći neki način kako si filtrirati stres? ja sam inače živčenjača, ali imam osjećaj da pod ovakvom količinom stresa nisam bila nikad. fizički se osjećam skroz ok, osim umora, ali malo me brine u kojoj mjeri sve drame oko mene i na koji način utječe na bebu pa si još i dodatan stres napravim grižnjom savjesti jer "kako se ne mogu smirit, imam bebu"

[/url

DeeDee
    16. Kolovoz 2019. 14:58

iva4

Deedee nakon šoka i bolnice shvatis da ti taj stres netreba i nekako sam naucila sve to kontrolirat, iako mi je doktor u petrovoj reko da slobodno uzmem normabel ako dodem do granice da neznam kud sa sobom i kako se smirit… jos to nisam prakticirala ali definitivno budem ako nedaj boze dodem do te granice stresa

ne znam, meni posao dosta stresa stvara al ne mogu si priuštit porodiljni tj komplikacije još..planiram radit do 1.11., ako sve bude ok do onda naravno. ginekolog kaže da je odluka skroz na meni (dok su svi nalazi ok, naravno). ali imam osjećaj da se nerviram oko apsolutno svega, od banalnih stvari poput vožnje na dalje.. + najružniji okidač što mi je jako bliska osoba na samrti (vrlo neočekivano) tako da ono.. trudim se bit funkcionalna i manje više funkcioniram ali svako toliko se raspadnem, danas mi je baš grozan dan pa malo izbacujem tu.. od sutra prvi godišnji u godinu dana jeeeej pa ću se (pokušat) bar par dana isključit i posvetit dragom, sebi i bebici. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.