ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    18. Veljača 2020. 00:03

Moj je isto za ovaj klub nocnih spavaca. On jos zaspe ranije oko 20. Pa 2 nocna cicanja u polusnu u 1 i 4 Sluzbeno budjenje oko 7. Preko dana slabo spava, isto tura u kolicima dok se gibamo, a doma eventualno 2 puta po 30 min. Cak zadnjih dana vise cendra preko dana, mora ga se non stop animirat. 
    Ja sam isto razmisljala o nosiljci, ali mislim da to nije za moje stare kosti. Cak su mi u zdanje vrijeme poceli intezivni grcevi u nogama, jedva sam maloprije ustala iz kreveta.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    18. Veljača 2020. 00:57

Losa, 😂 morala sam se nasmijati za kolacica. Sta kao njima je idelano da beba lezi u krevtu samu i ne mrda ili njihove bebe lete?! Buahahha... Smjesni su ljudi. Mislim da idemo iz jedne krajnosti u drugu.
    Stella uzmi magnezij ako imas grceve u nogama.

Grizli
    18. Veljača 2020. 00:58

Ne kolacica nego kolica. 😁Vidi se da me uhvatila glad. 

mrgud_zg
    18. Veljača 2020. 03:17

Pozdrav nocna smjena 😁
    Moje dijete je upravo bakon 20 min aktivnog cicanja umjesto da se uspava se totalno razbudilo i pocelo mi grist bradavicu (ima mlijeka nije u tome stvar) pa sam kao prava #nemajka zakljucila da mu je dosta i uvalila dudu. Sad naravno nece zaspat 🙄. 
    Bas me zanima dal ce nam forum opstat i za cca 6 mj i dal ovi splasnu ovi pocetnicki problemi.. il je vece dijete veca briga 🙈😁
    Losha e super si to napisala za grupu za nosenje. Ja mislim da svaka ta grupa ide u krajnost, takva mi je i rodina na fejsu. Ima super info ( recimo super je znat da se ne preporuca nosit bebe prema van, nisam inala pojma recimo), al i zabrijavanja 🙊
    Drago mi je za cure koje su se javile da su dobro. 
    Vezano za yoomi bocice s grijacem, kao sto je lavica rekla zastupnik je ducan beba iz rijeke, a ovo je imfo o cijeni koji sam dobila: “Pozdrav, u ponudi imamo yoomi bočice s grijačima. Bočica 150ml s grijačem košta 219,00kn , bočica 240ml s grijačem košta 239,00kn . Isto Vam možemo ponuditi i set bočica 150ml  s dva grijača i posudicom 359,00kn ili bočicu 240ml s dva grijača i posudicom 379,00kn”

DeeDee
    18. Veljača 2020. 03:26

Pozdravi noćna 😁
    Mi, nadam se, idemo spavati. Probudila me u pol noći (odspavala sam i ja od 22 kao i ona 💪👌) i od onda nacicavanje, bočica, cica, aaaaa sve, hranaaa. Sve si mislim da je skok 3.tjedna jer ju je danas nemoguće zasititi i cijeli dan trazi na dva sata razmaka jest šta nije uopće uobičajeno za nju. Ugl. sad je nekako zaspala, tj. nije se probudila već 5 minuta pa je to nadam se to 🤞
    Laku noć i sretno 🤪🤪

[/url

Red Fox
    18. Veljača 2020. 04:07

Pozdrav iz nocne smjene 🙋🏼‍♀️ Mi smo se nabrzinu presvukli, cicali 20 min i zaspao je.jedino kaj ja kod svog moram imati proceduru kad ga stavljam u kinderbet😂 mora biti lagano na bok, zamotan ko palacinka i malo podboltan s jastukom iza leda i skroz uz rub jer se uvijek s celom naslanja na ogradicu 😂 miru noc zelim svima 😴

Grizli
    18. Veljača 2020. 04:10

Halou nocnoj... Mi obavile presvlacenje, sad jos cicanje i nadsm se povratak spavanju nakon toga. Nadam se ds svi spavaju

• piba7
    18. Veljača 2020. 04:11

mrgud_zg

Pozdrav nocna smjena 😁
    Moje dijete je upravo bakon 20 min aktivnog cicanja umjesto da se uspava se totalno razbudilo i pocelo mi grist bradavicu (ima mlijeka nije u tome stvar) pa sam kao prava #nemajka zakljucila da mu je dosta i uvalila dudu. Sad naravno nece zaspat 🙄.
    Bas me zanima dal ce nam forum opstat i za cca 6 mj i dal ovi splasnu ovi pocetnicki problemi.. il je vece dijete veca briga 🙈😁
    Losha e super si to napisala za grupu za nosenje. Ja mislim da svaka ta grupa ide u krajnost, takva mi je i rodina na fejsu. Ima super info ( recimo super je znat da se ne preporuca nosit bebe prema van, nisam inala pojma recimo), al i zabrijavanja 🙊
    Drago mi je za cure koje su se javile da su dobro.
    Vezano za yoomi bocice s grijacem, kao sto je lavica rekla zastupnik je ducan beba iz rijeke, a ovo je imfo o cijeni koji sam dobila: “Pozdrav, u ponudi imamo yoomi bočice s grijačima. Bočica 150ml s grijačem košta 219,00kn , bočica 240ml s grijačem košta 239,00kn . Isto Vam možemo ponuditi i set bočica 150ml s dva grijača i posudicom 359,00kn ili bočicu 240ml s dva grijača i posudicom 379,00kn”

Meni nisu odg na mail  za bocicu 🤨😒 gdje si ih ti kontaktirala Mrgud?
    Gledala sam gdje ima vani za kupiti pa sam naisla na dosta lose recenzije na Amazonu vezane uz taj  grijac koji ili dode već pokvaren ili se nakon 2 koristenja pokvari. Ima li tko iskustva da ih je koristio?

MaRe
    18. Veljača 2020. 04:53

Evo i nas..danas noc milina ..spavao od pola 8-12:30, i ponovno se sad u 4 probudio..sad samo cekam da zaspi da mogu nastavit dalje spavati. Btw.kao sto sam rekla sise su buknule dok sam spavala..nisam izdojila u 1 nego sam ju ostavila za ovaj obrok...em je otekla ko lubenica em mi napravila poplavu 🤣🤣🤣
    Spominjale ste ljubimce...moj macak bježi od malog..cim ovaj pocne plakat macak napusti prostoriju 🤣 
    Presvukla sam ga i sad cujem di prdi 😏 nadam se da samo prdi 🙈

18. Veljača 2020. 06:03

MaRe meni isto cice budu ko kamenje ako po noci malo dulje odspavam. Pitam se dokad s obzirom da vec vise od 3 mjeseca se izdajam 
    mrgud vele tamo u toj grupi da se djete ne smije prema van nositi no jel taj info medicinski savijet ili necija ideja... orevise mi je tamo nekih pravila za koja nemam pojma odakle su. Kolica kao nisu dobra jer se dijete na njih navikne oa onda ne zeli u maramu/nosiljku koje su puno zdravije od kolica... moš mislit.
    Malo mi je ova bocica preskupa a nije bas da ne mogu bez nje. A i pitanje jel bi moj htio jesti iz nje... bitnije mi je da zrak ne guta, a hrijacc dobro dluzi svrsi :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.