Mi spavale od 3i20 do 6. Sad sam ju nahranila i mislim da ce zaspati, op op. Ja isto po noći redovito poplavim krevet 🙈
[/url
Jutro.
Kakve vrste vipera imate i s kojim ste zadovoljni?
Petra kako je?
Lavice sretno za doma
Moj najstariji jucer zakuriooooooo treci put u mj danaaaaaaa
I dobio konacno sumamed.inace se ne veselim atb ali sad sam presretnaaaaaa.zivio sumamed🍻
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Piba pisala sam im na fejs i odmah su mi odgovorili
Ja sam isto dosta lose recenzije na netu nasla. Al cini mi se da je lavics rekla da ima i da je zadovoljna?
Al malo je skupa, pogotovo ak se brzo pokvari...
Ljubomorna sam na vas koje ste imale dobru noc 🙈😁 ja se danas opet pridruzijem mikio. Moj bio budan od 2-4, pa plakao (sit i suh) pa na kraju spavao na meni 🙄
Losha nisam tak u dubinu isla vezano za to nosenje 😂. Ja sam to povrsno proucila Za ono kaj imam doma. Al sve te slicne grupe koje su neksj vezano za djecu su mi ko sekta 🤪
Piba ja imam ti bocicu od prve curke....meni radi jos uvijek🤔 Jel se dobije garancija (mojanje iz slovenije pa nemam pojma,zaboravila sam bilo pred 3 god...)?
LoSa palo mi na pamet posluzila bi svrsi i mala termosica a vrucom vodom i loncic i kad ti treba ulijes i zagrijes bez da se moras pristekat...? Malo je na žgance al pali.
I ja nocas prespavala budjenje u 2 za izdajanje i u 4 se probudila,cice ko kamen.
Ja sam uzbudjena ko da idem na maturalac😁
Mi smo uz prdenje i mrčanje odspavali do 7,sad cica pa ce valjda nastavit..spavat ne prdit 🤣🤣 I jucer nisam pila Hipp da vidim jel to on utječe al ocito ne.
Lavice vjerujem da jedva cekas..kako su muz i mala danas? I super ideja za termosicu..ja baš razmisljala kako bi ugrijala to izdojeno u nekoj duzoj setnji a da ne kupujem jos i grijac.
Joj te grupe po Fb..muka mi od njih..bila se uclanila u onu rodinu al brzo izasla...najjace mi ako tko trazi savjet pa netko tko nije savjetnik komentira ove brze bolje ga napadnu...a brate mili kao da je nuklearna fizika xD
Mare iskreno svaceg se ko roditelj dosjetis. Jednom smo isli tipa 45min od kuce na neki rucak u restoran a amaloj bilo za spavanje a ja dudu zaboravila,najkraca horor prica ikad...😂Onda sam sisac izvadila id bocice i to je premetala po ustima i zaspala hvala Bogu😂 bila je veca pa se nije zraka nagutala tj nije joj problem predstavljalo.
Ja sma u Rodinoj grupi cisto da vidim jer sam se izdajala jel imaju neku bolju ideju da povecam mlijeko al uopce mi se ne svidja ta grupa...Ove savjetnice nadrkane,objavljuju postove sa dva tjedna zakasnjenja, vjerojatno vec izgubis volju za dojenjem dok odgovore. A i neke mame ko da su sisle s pameti. Doji kcer od dvije i pol godine i mama mora na neku hitnu operaciju i mora prestat dojit i place jer joj ne zeli to napravit...ono kaj je s glavom🤷♀️🙈
Ja sam bas htjela napisat kak sam ovaj vikend bocicu ubacila u termosicu za kavu. Imam neku koju sam kupila u kauflandu za smijesne novce i to je jedina koja drzi savrseno. Samo kaj stane samo mala bocica i to naopacke 😂. Al stvarno je izdrzala 👌
Lavice ja sam totalno uzbudena zbog tebe sto idete doma 🎉🎉🎉 nadam se da ce se muz i kcer sto prije pridruzit 🤞 drzim fige da sto prije ozdrave
Dobro jutrooo, uspješno je zaspala onda i sad se tek meškolji 💪
Ali imam osjećaj da ću to platit, nisam se mogla natjerati ustati kad već ona spava i zadnje sam se izdojila oko 2.. idem sad izdojit i omotati se kupusom 🙈
Ja moram bit jako dobro raspoložena za čitat Rodinu grupu, mislim, često čitam i masu informacija mi je pomoglo ali da, neki postovi su Bože baci ciglu i budi precizan, a da ne pričamo o metodama odgovaranja.. iako, ja sam bila na radionici dojenja i bila sam rekla dečku, "e ako bude neki nazi stav i preseravanje dižemo se i odlazimo" ali je žena koja je vodila bila prekrasna i ohrabrujuća.
[/url
Jutro cure. Nadam se da ste koliko toliko odspavale. Moj malac je jucer jucer dana bio sve skupa mozda 3 sata budan. Zaspao poslije 21.30 i do ponoci se dva- tri puta proderao. Dala mu dudu i odrapio do 4 ujutro. Sad je bio budan 15 min i opet spava. Ja nisam na to navikla jer dvoje starijih su bili grozni sto se tice spavanja i ovo mi je previse spavanja pa ga stalno zagledam dok je budan jer zabrijem da mozda nesto nije ok ali beban super za svoju dob. Riskirat cu da mi se pedijatrica smije i pitati je za to spavanje u cetvrtak na cijepljenju.
[iimg]
I ja sam u grupi nošenje i rodinoj. I isto sam kao losa zakljucila da ja dijete necu nositi a sto se tice roda: jesu savjetnice stroge ali stvarno se javljaju zene prije njih i savjetuju gluposti. ali ja si ne mogu pomoci da se ne smijem kad procitam onakve postove koje je lavica navela. Pa placu kad im dr kaze da trebaju prestati dojiti a dijete 3 godine, pa ne znaju sta ce, ne znaju kako ce. Ridaju tamo kao da je propast svijeta. mislim da veci problem s dojenjem imaju te zene nego njihova djeca.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji