ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    17. Veljača 2020. 15:52

miki0

MaRe

miki0

Onda je mozda nesto u zraku… Samonsto nam bebe drzi budnima a nas uspavljuje 🤪🤪
    Drzim nam fige svima da ova noc bude bolja. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Da se svi dobro isprdimo po danu da nas ne muce plinovi po noći 😁

🤣🤣🤣 E jesi me nasmijala!
    Ja isto prduckam od hippa, sad sam uzela isto od dm baby love i za sad mi se cini ok jedino sto se meni od njega jako piski 🤷🏼‍♀️ a sve je to isti sastav. Nemam pojma…
    Moja stuca svaki put kad ne podrigne.
    Uzv kukova Losa smo mi odradili i desni nije dobar pa sad prvo siroko povijamo i vjezbamo… Ako nebude i dalje dobro onda idu remencici. S obzirom i da je na zadak bila cemo imat kontrole svakih mj dana.
    Piba ja danas navecer idem na pregled, sad me bas strah 😳 nemogu se sjetiti jesi rodila vaginalno ili carski?
    Lavice bravo za vas!! Bas sam sretna 🥰🥰 zao mi je da nebudete svi skupa ali brzo ce i te viroze proc.
    Vjerujem da sam nesto zaboravila… Umor…

Vaginalno.  Od prvog truda do poroda 4h. Rezana sam, ali samo 1 sav.
    Ajde javi kak je prošao pregled.

Angelly
    17. Veljača 2020. 16:09

mrgud_zg

Laviceprekrasne vijesti 🎉🎉🎉 zao mi je sto necete bit svi 4 al barem idete doma 💪👌
    Meni na zabi sjela porodiljna, nije jos hzzo iako sam na egradanima dobila obavijest. Ja sam malo sebicno u bedu jer s novim kolektivnim od 1.1 bi mi rasla placa u firmi, a porodiljno mi je po starom prosjeku 🙈 al sto je tu je 😁
    Mi idemo na uzv kukova tek s 2,5 mj. Tak nas je pedijatrica narucila i kaze da to nije prekasno. Ne znam dal da odemo privatno ranije?
    Sto se tice pregleda.. ne znam dal se koja od vas sexala nakon poroda? 🙊 ugl meni frendica nedavno rodila na carski, i prvi put je probala 3 mj nakon. I kaze da ju je uzasno boljelo. Pa me onda ne cudi ni da pregled boli. Ja idem na pregled za 2 tj, a sex mi iskreno jos uvijek nije ni na kraj pameti 😂😂😂🙈

Evo sto se sexa tice ja rekla idemo probat kud puklo da puklo 🤣 na kraju cist ok proslo 😝

Lavica27
    17. Veljača 2020. 16:18

LoSa84

Mi smo morali cekati 4 tjedna korekcijske dobi da bi mogli ici. Navodno prije nije imalo smisla. Tako su nam rekli u privatnoj klinici u koju idemo.
    Meni je sjela porodiljna naknada na zabi. I da… onami je veca od place… nikako mi nije jasno kako to racunaju

Losa, mislim da u ovoj godini se to samo za mjesec sijecanj dogadja jer ima najvise radnih dana (23 mislim) a oni isplacuju cijena satnice puta broj sati u mjesecu. Nekad bude manjr od place nekad više, nekad skoro isto.. varira. 
    I da i ja se bojim ici doma s njim,mislim da cu prvih tjedan dana samo gledat po noci jel dise,kako dise i ostalo...
    Hvala vam cure na podrsci! 
    Bome mi tek doma dolazimo a vec se moram prijaviti na pregled kukova🙈
    P.s. vi koje ste rodile ranije kao i ja,planirate traziti produljenje porodiljnog?

• thinkpink1
    17. Veljača 2020. 16:46

Na zabi sjele pare🙃

annika
    17. Veljača 2020. 17:36

Lavice super vijestil. Uzivajte doma, brzo ce se ostatak prikljuciti
    Piba Ja sam pregled kod gina obavila danas. Ne sjecam se da mi je ijedan pregled poslije poroda bio bolan. Mozda si se ukocila pa te zato boli. Gin inace nije grub?
    Odnosi poslije poroda- ovo se pogotovo odnosi na dojilje- uzmite obvezno lubrikant. 
    Ja sam svom malisi probala uvesti neki raspored jer vidim da moze izdrzatj vise od 3 sata bez jela. Vodila se nekom knjigom i dobila to da se budio 10 puta kroz noc. Ako ga pustim da sam diktira kao danas- bio je budan jutros od 7 do sada citava dva sata- s prekidima. Ne mogu ga odrzati budnim nikako. 

[iimg]

17. Veljača 2020. 18:09

Pozdrav cure :) Ako ima koja mama iz osijeka ili okolice, da doji bebu staru do 3mjs koristi babytol d3+k1 dala bih joj kutiju, ostalo je vise od pola jedne kutije pa da se nebaci. :))) 

Red Fox
    17. Veljača 2020. 18:24

Pozdrav cure, nadam se da me niste zaboravile😌 mob mi je otkazao poslusnost, a trebalo mi je neko vrijeme da sredim novi. Nadam se da cu vam se sada cesce javljati. Idem citati zaostatke, u meduvremenu cestitke svima koje ste rodile (zapatila sam Omertu i Damnarex), vidim da je mali Lavic doma 🥳 nadam se da ste sve dobro i da vas muce samo slatke muke. Mi smo danas bili na cijepljenju, mali lisac ima 5400 i 57 je dugacak. Jako se plakao, srce mi je puklo😭 odma smo mu stavili frescopad oblog i ok je, spava vecinu dana, danas ga bas necemo gnjaviti. Javim se jos kasnije kad procitam sve zaostatke

17. Veljača 2020. 18:55

mrgud_zg

Laviceprekrasne vijesti 🎉🎉🎉 zao mi je sto necete bit svi 4 al barem idete doma 💪👌
    Meni na zabi sjela porodiljna, nije jos hzzo iako sam na egradanima dobila obavijest. Ja sam malo sebicno u bedu jer s novim kolektivnim od 1.1 bi mi rasla placa u firmi, a porodiljno mi je po starom prosjeku 🙈 al sto je tu je 😁
    Mi idemo na uzv kukova tek s 2,5 mj. Tak nas je pedijatrica narucila i kaze da to nije prekasno. Ne znam dal da odemo privatno ranije?
    Sto se tice pregleda.. ne znam dal se koja od vas sexala nakon poroda? 🙊 ugl meni frendica nedavno rodila na carski, i prvi put je probala 3 mj nakon. I kaze da ju je uzasno boljelo. Pa me onda ne cudi ni da pregled boli. Ja idem na pregled za 2 tj, a sex mi iskreno jos uvijek nije ni na kraj j

Janemam problema sa bracnim duznostima, i bez lubrikanta.
    Produljenje porodiljnog se moze traziti ako je bebe rodenja 36+6 ili ranije. Ja sam trazila produljenje.

• mom12
    17. Veljača 2020. 19:37

Nama su kukicic u redu danas smo bili na kontroli...siroko sam povijala tu i tamo...nista obavezno...nitko mi nije naglasio al sam ja to zbog sebe...a sta se tice bracnih duznisti isto nemam problema...sve je psiha...ja sam mislila ko zna kako ce bit prvi put al nista drukcije nego prije...prvi put sam nakon 5 tj...

Grizli
    17. Veljača 2020. 19:42

Mikio palo mi na pamet koliko vam je u domu stupnjeva? Ja sam skuzila ako nam je u stanu vise od 23 stupnja mala se stalno budi, nemirna je, samo bi cicala... Skuzila neki dan kad sam vec bila na izmaku snaga, mm na poslu i otisla na terasu s njom u roku 2 minute prestala sa svime i zaspala. Onda sam ju fino unjela i skinula samo u bodij i hlacice pamucne. U stanu nam bilo 25 i nakon toga mir boziji odspavala 2h, poslije sisiala normalno. Od kad drzimo u stanu tu temp, a u sobi di spavamo na 19-20 ona se ne budni i za sad ne traži da visi na cici. Samo ako ju pretoplo obucem luduje.
    Pregled 😥😬 ako prezivim pricat cu. Gin kad je cul kakav sam porod imala rekl da dodjem tek 31.3., a bracne duznosti ne obavljam jos od 10.5.2019. 🙈 I najavila mm da mozda vise nikad ni necu ih obavljat jer me sama pomisao na to nakostrijesi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.