Lavice super!! Ja sam bila jako preplsena kad smo konacno isli doma jer mi se mijesao strah i sreca Ovako pidrigivanje su i nama u bolnici pokazali no nijev vijek podrignuo. Tek unazad tjedan dana bas redovno podriguje. Cini mi se da to dolazi sa starosti takoder. Stare babe vele da grčevi prođu kad beba nauci podrigivati. Slozila bih se sa time.
Moorov efekt prolazi s vremenom no ako ne prode do nekog vremena upucuje na neurolosko ostecenje. Tako je meni neuropedijatrica rekla. Kod mojeg je skoro pa nestao.
Ja se bas bojom uzv-a kukica da ne dobije one remenčiće U subotu idemo. Nisam se bojala toliko ni uzv-a mozga ni niceg. Ovi remencici mi bas grozno izgledaju. Cini mi se bolja opcija operacija nego da je s tim zarobljen tjednima.
Mi danas cijeli dsn secemo i mali spava u kolicima. A unutra je sav nervozan.
Damnarexx, 3. ili 4.2. je predan zahtjev kad smo je išli prijavit. Skupa sa zdravstvenom je došla i obavijest da su zaprimili zahtjev i da će uplatiti sa sljedećom isplatom. I naknadu od grada smo dobili u roku tjedan dana, to me još više iznenadilo.
[/url
LoSa, da, meni je patronažna rekla da kod većine djece nestane do 4.mjeseca ali kao da se tolerira do 5.
Meni su isto ti remenčići grozni, iako, brdo djece koju znam su to nosili i kao nije strašno
[/url
Deedeekad si predala zahtjev za naknadu na HZZO? Msm u roku koliko se dobiju novcici?
Mi smo obavili sve u maticnom uredu pred 3 dana.
.
Lavicehvala bogu da idete doma! 😍😍 Mogu mislit kako ti je, ja sam dramila za svojih 6 dana u bolnici,a ovo ne mogu zamisliti ☹️
Sad ce kuci sve biti super 😁 prikljucujes se nocnoj smjeni.
Ako predas do 5.-og u mjesecu dobijes taj mjesec, inace iduci. Ti ces onda iduci.
Lavice joj super da se pakirate doma! Ne ponovilo se! 😘velikom borcu i hrabroj mami!
Ovo za Moorov refleks je kao i za sve ostale primitivne reflekse, svaki mora biti prisutan do određene dobi djeteta, ukoliko ne nestane, upućuje se dalje na obradu. Iako su dio pedojatrijskog pregleda, ja svakak prekontrolirala kod moje curke kao i kod svake posjete, da se moze na vrijeme reagirat.
Moju muci stucanje, i to sam primjetila kad se naždere i bljucne, pa ju to muci i postane nervozna nakon duzeg vremena jer bi zaspala a stucanje joj ne da...
Na zabi nema jos nicega🙄
Curke jel tko isao predat papire u Vodnikovu? Kaj treba od dokumentacije?
Pozdrav cure! Dugo me nema..
Prvo cestitam svima koje su rodile ❤❤
Kod nas je veselo.. bebac je sad 1mj i 18dana..grceve smo dobili zadnjih nekoliko dana. Danas je cijeli dan na rukama. On stuca kad mu hladno, kad treba prditi i kakati..
Veselo nam je danas 😢😢
Nama je sjeo djecji i porodiljni ...one naknade nam jos nisu sjele ni od grada ni drzave..
mikio moj ima sve rizike zaprobleme s kukićima, i genetsku, i zadak, i premalo vode i nedonošće. Vidjet cemo. Makar mi je frendica rekla da je njenom jedanprivatan ortoped dao remenčiće pa su išli po drugo mišljenje j na kraju su to riješili samo širokim povijsnjem.
Nama su kukovi u redu isli prosli tjedan iako je prepoeuka o 6-8. Najgore je to sto s remencicima moraju bit stano na ledjima pa se na to bune i ne mogu odradjivat radnje koje bi htjeli. Sto se prije ode, valjda se i prije ispravi.
url=https://lilypie.com]
Mi smo morali cekati 4 tjedna korekcijske dobi da bi mogli ici. Navodno prije nije imalo smisla. Tako su nam rekli u privatnoj klinici u koju idemo.
Meni je sjela porodiljna naknada na zabi. I da... onami je veca od place... nikako mi nije jasno kako to racunaju
Lavice prekrasne vijesti 🎉🎉🎉 zao mi je sto necete bit svi 4 al barem idete doma 💪👌
Meni na zabi sjela porodiljna, nije jos hzzo iako sam na egradanima dobila obavijest. Ja sam malo sebicno u bedu jer s novim kolektivnim od 1.1 bi mi rasla placa u firmi, a porodiljno mi je po starom prosjeku 🙈 al sto je tu je 😁
Mi idemo na uzv kukova tek s 2,5 mj. Tak nas je pedijatrica narucila i kaze da to nije prekasno. Ne znam dal da odemo privatno ranije?
Sto se tice pregleda.. ne znam dal se koja od vas sexala nakon poroda? 🙊 ugl meni frendica nedavno rodila na carski, i prvi put je probala 3 mj nakon. I kaze da ju je uzasno boljelo. Pa me onda ne cudi ni da pregled boli. Ja idem na pregled za 2 tj, a sex mi iskreno jos uvijek nije ni na kraj pameti 😂😂😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji