Hej zenske.
Lavice ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Napokon si docekala da idete kuci... Znam da si tuzna jer idete solo, drzi se 😘
Mi jos u komadu... Danas mi je na viziti Škrablinka digla tlak jer je postavila pitanje da zasto sam uopce tu, blizanci, pa kaj? Uopce nije procitala papire... Onda sam rekla zakaj sam zaprimljena i koji je plan dr Radosevic zato jer su s jednom posteljicom, na sto je samo mahnula rukom i otisla do cimericinog kreveta. Znaci ja tu zenu jos od 2017. nemrem nacrtanu a kamoli uzivo. Odvratna i arogantna. Da ne govorim o tome da je u sobu usla pricajuci na mob, dogovarajuci neki privatni pregled u klinici gdje naravno radi dodatno. Fuj... Tako sam ljuta... I u strahu... Pokusavam saznat zna li itko gdje je Radosevicka i hoce li uopce dolazit danas al nitko ne zna. Trudovi su tu a ne zelim uopce nis govoriti jer ne zelim da me ova k... gleda. Jos me muz sad nazove da ide po malog u vrtic jer ga je kcer zvala iz skole da joj nije dobro i da ju boli trbuh 🤦🏻♀️... Na poslu je tek od jucer i samo mogu ocekivati da kad rodim i dodjem kuci budem solo odmah jer uopce ne znam hoce li moc ista slobodno dobiti.
url=https://lilypie.com][/url
Petra ja znam ženu koja je nosila blizance i dobila trudove u 26-om tjednu te su je poslali na odjel. Za par dana ju je Škreblin skinula s tokolize te odpustila da nema šta tamo ležat. Na kraju se žena u 27.-om tjednu porodila. Ùžas. Radi iste doktorice sam ja dobila sepsu. Rekla je je crp 130 normalan nakon carskog isko je drugi doktor rekao da mi daju antibiotik ako poraste. A porasao je u 24h od 80 na 130... no kako ona ne bi slusala kolegu nije mi dala ništa. Užas od žene... na odjelu ima samo žene koje su njeni privatni pacijenti. Ko da je pt2 njenprivat.
Stigli mi Ardo tulips juhuhuhu 🥳🥳🥳
Taman mi je na cici, ne mogu dočekati iduće hranjenje da isprobam, na oko djeluju puno bolji 😄
Da mi je netko rekao da ce mi najveca sreca bit kad mi poštar donese novu bočicu ili šeširiće.. 🙈🙈🙈
[/url
Taman mi je na cici, ne mogu dočekati iduće hranjenje da isprobam, na oko djeluju puno bolji 😄
Da mi je netko rekao da ce mi najveca sreca bit kad mi poštar donese novu bočicu ili šeširiće.. 🙈🙈🙈
Mene su spasili ti sesirici, nadam se da ce i tebi biti dobri.
Ja sam se jucer rasplakala kad sam skuzila kak je curka preko noći odjednom narasla. Gledala slike kad smo dosli doma, imamo neko gnijezdo u kojem je preko dana, bila je onako mala struca na sredini tog gnijezda, a sad joj je na knap, dodiruje i s glavom i s nogicama rubove.
Mi koristimo Novalac Plus, dajemo joj jednu bocicu prije spavanja i nismo primjetili da joj smeta.
Nakon jučerašnjeg cijelog neprospavanog dana, noc je sva sreca prosla dobro. Danas mi se cini da nastavljamo u istom tonu 😂
Vezano uz Rodinu grupu, ja isto tamo čitam i trazim ako imam neki problem i podjednako me nazivciraju i komentari i osudjivanje svega kao i pojedina pitanja. Ja se izdajam, koristimo šesirice za dojenje, beba ima dudu, dajemo joj i ad i izdojeno na bocicu, prema grupi tamo ja sam najgora majka na svijetu.
Henky cestitam!!
Vidim klokanicu na akciji u Bubsmarihttps://www.bubamara.eu/djecja-oprema/nosiljke-i-klokanice/klokanice/freeon-klokanica-2-u-1-bijela-23477
Jel ta ok ili ne? Nemam pojma nista o klokanicama
LoSa, kupila sam ju, lako se stavi, jednostavno zakopca, ali bebi totalno neudobna, navodno je za novorođenče.. Moja ima skoro tri mjeseca, sad smo ju isprobali i još je mala beba za nju. Onako sva upadne, gornji dio klokanice je previsok, iznad glave. Beba je duga 60cm.
Joj.smotano sam objasnila, uglavnom, nama ne valja.
Ja sam u onoj facebook grupi o nosenju beba malo proucavala i kao ta nije dobra jer ima ono izmedu nogu beba preusko. Navodno bebama trebaju biti noge šire postavljene. No meni se ta grupa baš i ne sviđa, forsiraju se neke stvari za koje nisam 100% sigurna da su znanstveno i s medicinske strane utemeljene. A i uvijek kad netko pita jel dobro postavio maramu/nosiljku je odgovor da nije i da treba nešto ispraviti. Forsiraju se samo nosiljke nekoliko proizvođača i kao ostalo sve ne valja. Između ostalog tvrde da ne valjaju nosiljke renomiranih proizvođača djecje opreme kao što su Chicco, Freeon itd. Ko da je nosenje djeteta znanstvena fsntastika. Nakon sto sam to sve tamo pročitals odlučila ssm ne nosit dijete. Vozit ću ga u kolicima… Inače, u toj grupi su neki i protiv kolica
Ja ih više i ne čitam, kao ni grupe o dojenju i cijepljenju, jer mi samo krv popiju😄
Petra ja znam ženu koja je nosila blizance i dobila trudove u 26-om tjednu te su je poslali na odjel. Za par dana ju je Škreblin skinula s tokolize te odpustila da nema šta tamo ležat. Na kraju se žena u 27.-om tjednu porodila. Ùžas. Radi iste doktorice sam ja dobila sepsu. Rekla je je crp 130 normalan nakon carskog isko je drugi doktor rekao da mi daju antibiotik ako poraste. A porasao je u 24h od 80 na 130… no kako ona ne bi slusala kolegu nije mi dala ništa. Užas od žene… na odjelu ima samo žene koje su njeni privatni pacijenti. Ko da je pt2 njenprivat.
Isuse i boze, glupaca obicna, odvraaatnaaa jeee.
Tak je i 2017. bilo. Ista stvar, otpustala visokorizicne i trpala svoje privatne. Uf, znaci nisam jedina s losim iskustvom s njom... Ja sam kod nje dosla u prosloj trudnoci, na zalost tak me narucili, i prva tri pregleda obavila kod nje, kao sve ok i dodjem na kontrolu i pitaju me jel bas mora kod nje, ja rekoh ne jer mi uopce zenska nije sjela i bio Vecek i on pogleda papire i pita me jesam li na dijeti za gestacijski i na terapiji za stitnjacu? Ja u soku... Kaj? Uglavnom, uopce nije gledala nalaze krvi a ja s hipotireozom. Katastrofa... Odonda me Vecek vodio i napokon se osjecala sigurnom. I danas kad sam ju vidjela na vratima, doslo mi je da izadjem iz sobe.
url=https://lilypie.com][/url
Petra ja znam ženu koja je nosila blizance i dobila trudove u 26-om tjednu te su je poslali na odjel. Za par dana ju je Škreblin skinula s tokolize te odpustila da nema šta tamo ležat. Na kraju se žena u 27.-om tjednu porodila. Ùžas. Radi iste doktorice sam ja dobila sepsu. Rekla je je crp 130 normalan nakon carskog isko je drugi doktor rekao da mi daju antibiotik ako poraste. A porasao je u 24h od 80 na 130… no kako ona ne bi slusala kolegu nije mi dala ništa. Užas od žene… na odjelu ima samo žene koje su njeni privatni pacijenti. Ko da je pt2 njenprivat.
Isuse i boze, glupaca obicna, odvraaatnaaa jeee.
Tak je i 2017. bilo. Ista stvar, otpustala visokorizicne i trpala svoje privatne. Uf, znaci nisam jedina s losim iskustvom s njom… Ja sam kod nje dosla u prosloj trudnoci, na zalost tak me narucili, i prva tri pregleda obavila kod nje, kao sve ok i dodjem na kontrolu i pitaju me jel bas mora kod nje, ja rekoh ne jer mi uopce zenska nije sjela i bio Vecek i on pogleda papire i pita me jesam li na dijeti za gestacijski i na terapiji za stitnjacu? Ja u soku… Kaj? Uglavnom, uopce nije gledala nalaze krvi a ja s hipotireozom. Katastrofa… Odonda me Vecek vodio i napokon se osjecala sigurnom. I danas kad sam ju vidjela na vratima, doslo mi je da izadjem iz sobe.
Veček je meni ostao u super sijecanju. On bas brine za pacijentice i posveti se svakoj bez obzira čija je.
beba tocno to... te grupe krv popiju
Mene su spasili ti sesirici, nadam se da ce i tebi biti dobri.
Ja sam se jucer rasplakala kad sam skuzila kak je curka preko noći odjednom narasla. Gledala slike kad smo dosli doma, imamo neko gnijezdo u kojem je preko dana, bila je onako mala struca na sredini tog gnijezda, a sad joj je na knap, dodiruje i s glavom i s nogicama rubove.
Mi koristimo Novalac Plus, dajemo joj jednu bocicu prije spavanja i nismo primjetili da joj smeta.
Nakon jučerašnjeg cijelog neprospavanog dana, noc je sva sreca prosla dobro. Danas mi se cini da nastavljamo u istom tonu 😂
Vezano uz Rodinu grupu, ja isto tamo čitam i trazim ako imam neki problem i podjednako me nazivciraju i komentari i osudjivanje svega kao i pojedina pitanja. Ja se izdajam, koristimo šesirice za dojenje, beba ima dudu, dajemo joj i ad i izdojeno na bocicu, prema grupi tamo ja sam najgora majka na svijetu.
Hvala ti, i ja se nadam. Na preporuku nekog s foruma, možda baš tvoju sam naručila. Opis mi se najviše sviđao od svih koje sam proučila.. javim feedback kad probamo, gore od aventa ne može bit
[/url
Petra i losa, čitam i ne vjerujem.. kakvih govana ima, strašno..
[/url
Lavice 🍾🥂🎉💃🥳🥰😘
Grizli probaj položit prematalicu kak su ti curke rekle. Sto se tice glavice, vjerojatno je bila tako zalezana u trbuhu. Moj savjet ti je da uzmeš mali ručnik ili tetricu, srolaš ju u valjak i podlozis glavicu kako bi joj forsirala da ju okrece u stranu koju manje koristi. Tako ce vrlo brzo pocet koristit ravnomjerno vratne misice i bolje i ravnomjerno kontrolirat glavicu.
Beba najpametnije! Ja isto odavno ne citam iz istog razloga...🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji