Annika jeste se mozda vec narucili na uzv kukova? Meni moja dala uputnicu i da se naručim tek kad napuni 2 mj..ne znam koliko se ceka. Vidjet cu gdje cu prije dobit termin u bolnici ili domu zdravlja.
Sad mi drago da se nisam ukljucila u FB grupe. 💪 Opcenito ne volim nadrkanitis osobe jos sad da mi na moje pitanje neka soli pamet... Ode jezicina moja do pm i nazad. Ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu biti tako nastrojeni.
Lavice 😍za sretan povratak doma!
E sad da ja pitam 2 stvari koje mene brinu...
1. Dal je normalno da beba cesce drzi glavu ja jednu stranu. Kod moje je to desna strana. Ako nije striktno legnuta na lijevi bok okrene glavu na desnu stranu. Na ramenu ja ju stavim na lijevu stranu ona digne glavu i okrene na desno.
2. Ako iskusne mame ili Thinkpink moze pomoc... Cesto pred kraj dojenja kaka. I sad ako je idem presvlaciti onda sve izbljuje, bez obzira dal ju drzim na ramenu minutu ili pola sata, dal je ili nije podrigla. Ne bljuca samo ako je proslo vise od sat vremena od dojenja. I sad nisam pametna dal ju pustit pokakanu ili da ju presvucem bez obzira sta bljuca. Ranije je samo malo bljucnula al sad valjda kako vise jede onda i vise tog ima za izbaciti. I redovito nakon toga pocne stucati. Ako zaspe na ramenu mi u dubok san, ne bljuca uopce kad ju spustim spavat na ravno, cak i ako je na ramenu svega par min.
Slazem se Annika,zato se pitam kaj je s glavom tim mamama🤷♀️
Grizli moja ideja, mozda da je presvlacis al da na prematalici od ispod nagib napravis? Pa joj se nece vratiti sadrzaj kad joj dignes noge,but ce u vagi taman😂Podmetnes rolani rucnik ispod uglavlja ili nesto,nece skliznuti.
Curka je zdrava,tu i tamo zakaslje,moz boluje naveliko. Znate onu,s 37.5 pisu oporuku🙄
Prijavljujem da se moja prduša probudila na vrijeme da mi isprazni cice jeeeej. Btw jučer sam pročitala, možda je vama otkrivanje tople vode ali meni objasnilo dosta toga, da se iz cice treba izdojit max 30ml ako se prazni samo zbog olakšanja.
Anikka, da, meni tlak skočio na svaki dan identična pitanja, kao psihijatrija.
Grizli, ja svoju po novom presvučem prije hranjenja, eventualno ako se baš jako usmrdi onda i nakon. Inače se sva raznervira i počne plakat histerično, valjda joj se želudac pretumba.. + obavezno štucanje
[/url
MaRe mozes mdmah zvati dom zdravlja. Pitat ce te kad je dijete rodjeno i kazu kazu otpr kad ces doci na red i onda te zovu 10- ak dana prije termina. U holnicu mozes mozes naruciti. Ja sam i u bolnici i dz u travnju na redu i ici cu u dz jer je manja guzva za parking
[iimg]
Grizli moj se isto vise na desno okretao i to je primijetila fizijatrica i rekla da pripazimo. Ja sam skuzila da je to zato jer ga hranim na svojoj lijevoj ruci. Sad sam to promijenila te se okrece i lijevo. Oni tako mali ne smiju jednu stranu vise koristiti.
Ovo s bljucanjem je bilo i meni i stavila sam rucnik ispod glave i sad je bolje.a
Ja imam taj mali grijac vode i ako se ne mogu pristekat zamolim u kaficu vrelu vodu i uronim bocicu. Zagrije se. U prirodi ponesem termosicu.
Moj se danas ukakao ujutro doslovno do vrata. Morala sam ga ici kupat nakon toga
moje dijete nakon poluprospavane noci sad spava skoro 2,5 sata. stigla sam se otusirat, doruckovat, popit kavu, platit racune, prosurfat internetom, znaci u totalnom sam soku i nevjerici i to se u kinderberu okrenuo poprecki
postao je tolko zivahan da se pocinjem bojat da se ne pocne udarat u prednju stranu s obzirom da tu nemam zastitu
mikio pa da znas da si bas razmisljam da smo se trebale pocet druzit nas kolko je osttalo na forumu se druzimo vec preko pola godine, a ja ttoalno nemam ni jednu frendicu na porodiljnom, i ovo kaj idem u setnje svaki dan druzim se sama sa sobom
e ja imam dojam da je moj prek noci tak narastao. u pocetku je nosio 50, pa sam mu oblacila i 56 jer sad tog najvise dobila. i odjednom u nis vise ne stane, prekjucer je bas imao dan da se 3 puta popiskio po sebi pa sam ga puno presvlacila i doslovno kaj god bi obukla nije mogo ispruzit noge. u soku sam.
moram totalno preslozit ormar i nac vece velicine.. (to sam isto mogla dok spava sad al nije mi se dalo
)
Sad bila patronazna i izvagala ga. Nije dobio dovoljno na tezini.
Porodjajna 3610 (7.2.)
Otpusna 3290 (10.2)
Danas 3330 (18.2)
I kaze da nakon svakog podoja ponudim i adaptirano pa cemo vidjeti koliko ce popiti pa cemo odlucito sto dalje sljedeci tjedan kad ga opet dodje izvagati.
I sad sam bas nekako u banani. Ne zato sto moram dati ad nego sta nije dobio dovoljno na tezini. Ionako me hormoni pucaju da nisam dobra majka jer brijem da probleme sa crijevima ima radi mene.
Nego, koje mlijelo bi trebalo kupiti, imate li mozda neki savjet
mrgud tako se i meni cini da je narastao odjednom. Pred neki dan mu je kompletic bio oka jucer mi veli mama da sta mu oblacim prekratke hlace... zbilja nije mogao nogu ispruziti.
Moj spava u kinderbetu u gnijezdu kako se ne bi omretao i micao. Sad mu je gnijezdo prekratko postalo pa sam doljnji dio odvezala. Ipak se ne moze bocno okrenut u njemu.
Dobro jutro, vidim da su neke imale burnu noc 😂
Ja sam cak pisala na rodinu grupu na fejsu i popljuvali su me jer sam napisala ime ad-a 🤦🏼♀️ Skroz slucajno, nije mi bilo na kraj pameti da ne smijem napisati novalac. Al mi je gospoda na sos telefonu lijepo objasnila koji da polozaj probam i to mi je dosta pomoglo.
Ovo za nosenje sam samo malo pregledala, lijena sam za marame, a ergobaby sam uzela i preko preporuka od frendica i super mi je. Jednostavan i praktican i cesto se nosimo.
Kad idemo negdje mi imamo putnu termosicu s toplom vodom i u flasicu stavimo mjerica kolko ide za 120 ml. Ak idemo na duze onda uzmemo cijelu limenku hrane.
Grizli ja svog u tom slucaju drzim uspravnije 5-10 min pa ga onda presvucem.
Mrgud tak je i moj 😂 medo odjelce nam je bilo na pranju i nakon dva dana sam ga jedva ugurala u njega. Dobro da imam rezervno broj 62. Danas idem malo u shoping po robicu. Kak vi oblacite svoje bebace? Moj je sad trenutacno samo u pidamicama 😕 kupila sam mu u lidlu trenirkice i hlace, al broj 62 mu je jos velik. Sad je nekak izmedu velicina, 56 mu je mali. Jel stavljate stramplice ak imaju hlace bez onih nozica dolje? Mene je strah da mu ne budu gole noge ak mu se povuku hlace, a carapice spadnu
Sortiraj odgovore
Najstariji