ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Veljača 2020. 21:15

Ova prasica iz drugog odlomka je trebala bit pasica 🐶

[/url

17. Veljača 2020. 21:19

Kad vas citam cini mi se da je moj mslac super... on ko urica po danu jede svakih 3h a po noci 4-5h. I to nocu u snu pojede te ga stavim u krevet i nastsvi spavati. Izbacila sam si nocno izdsjanhe jer kednostavno ne mogu vise... a onda ujutro vise izdojim pa nije tako strašno. Tako da sad ja i nesto odspavam.
    Danas sambila s malcom 6h vani i u tih 6 sati je non stop spavao. Csk samga u snu nahranila :-D

Red Fox
    17. Veljača 2020. 21:24

Mikio kombiniramo ad i dojenje, prek dana malo cica i dodam mu jos bocicu ak vidim da je jos gladan, a do iduceg obroka mi se bas ne napune sise tak da onda dobije samo ad, zaspi oko 21 i probudi se u 4, skoro svaku noc tocno u sat i onda ga smo dojim i zaspi za 45 min i nastavi spavati do 7,8.
    Al ne spava sad uopce prek dana, po 20 min samo. Jedino ak smo vani onda u kolicima cijelo vrijeme spava. Zapravo sam bas jako zahvalna na njemu 🥰 ja ne znam kak bi izdrzala tempo koji neke od vas imaju 🤦🏼‍♀️ 

Dalindas
    17. Veljača 2020. 21:30

Lavice ,bas mi je drago da idete doma ❤️❤️
    Mi se isto malo mučimo ovih dana , počeli grcevi pa ga to pati ,i ima mi periode gdje ne spava po par sati . 
    Još me muci to hranjenje . Pedijatrica mi je rekla da držim razmake 2,5-3 sata između hranjenja da bi se to preradilo i da mu slobodno dam 30 ml ad nakon dojenja . Nama nikako ne uspjeva imati toliko razmak ,on meni bude gladan i normalno da mu dam da jede . Nisam ni sama pametna vise šta da radim 

beba2025❤
    17. Veljača 2020. 22:28

LoSa84

Henky cestitam!!
    Vidim klokanicu na akciji u Bubsmarihttps://www.bubamara.eu/djecja-oprema/nosiljke-i-klokanice/klokanice/freeon-klokanica-2-u-1-bijela-23477
    Jel ta ok ili ne? Nemam pojma nista o klokanicama

LoSa, kupila sam ju, lako se stavi, jednostavno zakopca, ali bebi totalno neudobna, navodno je za novorođenče.. Moja ima skoro tri mjeseca, sad smo ju isprobali i još je mala beba za nju. Onako sva upadne, gornji dio klokanice je previsok, iznad glave. Beba je duga 60cm.
    Joj.smotano sam objasnila, uglavnom, nama ne valja. 

• AnnA
    17. Veljača 2020. 22:48

Evo cure i ja se pridruzujem klubu. Danasnji dan nam je bas nekako los. Njega uzasno muci trbuscic. Svi kazu da je rano za grceve ali tocno se vidi da se dijete grci. I place place jadnicak i onda prducne i momentalno prestane plakat. A znam da je jedna od vas napisala da je jedan pedijatar rekao da grcevi mogu biti i od prvog dana. Ugl lagano postajem ocajna jer ne znam kako da mu pomognem. Danas je samo visio na cici i plakao od tih grceva, nije skoro ni spavao. Uzeli smo bio gaia kapi pa cemo vidjeti hoce li to stogod pomoci. 
    Lavice toliko mi je drago sto je konacno dosao taj dan. I nadam se da cete uskoro biti svi u kompletu kod kuce.

Lavica27
    17. Veljača 2020. 23:03

Joj cure bas ste krasne🥰🥰 Hvala vam. Sutra smo sami nas dva prvu noc, mozda se druzimo u nocnoj🙈🙈🙈
    Drago mi je da su se javile cure koje nismo dugo culi i da ste dobro❤ Taani, to sopanje ni ja (a ni Losa)ne kuzimo,jedva cekam da doma na svoj ritam dodjemo. Anna ne bi rekla da su to grcevi. I moj ti se muci dok se ne isprdi ili ispodriguje. Tamo ga stavljaju na trbuh dok je ppd nadzorom i fino se isprdi pa probaj i ti uz masaze trbuha. Htjela sam puno napisat al ostao mi trudnicki mozak... di je Petra??
    LoSa ja sam rodila na 37 tt tocno (zapravo to je po M termin a ponuzv je 37+5 bio)..uglavnom poznam tetu iz hzzo i kaze mi da za 37+0 bez beda odobre samo da zahtjev predam a da do 38 tjedana nekad odmah odobre a nekad posalhu na komisiju al uglavnom se dobije produljenje... Nista ne kosta probat. A realno zakinuli su me jer sam primala porodiljnu naknadu 3 tjedna prekratko. 

17. Veljača 2020. 23:11

beba2019

LoSa84

Henky cestitam!!
    Vidim klokanicu na akciji u Bubsmarihttps://www.bubamara.eu/djecja-oprema/nosiljke-i-klokanice/klokanice/freeon-klokanica-2-u-1-bijela-23477
    Jel ta ok ili ne? Nemam pojma nista o klokanicama

LoSa, kupila sam ju, lako se stavi, jednostavno zakopca, ali bebi totalno neudobna, navodno je za novorođenče.. Moja ima skoro tri mjeseca, sad smo ju isprobali i još je mala beba za nju. Onako sva upadne, gornji dio klokanice je previsok, iznad glave. Beba je duga 60cm.
    Joj.smotano sam objasnila, uglavnom, nama ne valja.

Ja sam u onoj facebook grupi o nosenju beba malo proucavala i kao ta nije dobra jer ima ono izmedu nogu beba preusko. Navodno bebama trebaju biti noge šire postavljene. No meni se ta grupa baš i ne sviđa, forsiraju se neke stvari za koje nisam 100% sigurna da su znanstveno i s medicinske strane utemeljene. A i uvijek kad netko pita jel dobro postavio maramu/nosiljku je odgovor da nije i da treba nešto ispraviti. Forsiraju se samo nosiljke nekoliko proizvođača i kao ostalo sve ne valja. Između ostalog tvrde da ne valjaju nosiljke renomiranih proizvođača djecje opreme kao što su Chicco, Freeon itd.  Ko da je nosenje djeteta znanstvena fsntastika. Nakon sto sam to sve tamo pročitals odlučila ssm ne nosit dijete. Vozit ću ga u kolicima... Inače, u toj grupi su neki i protiv kolica 

17. Veljača 2020. 23:14

Lavica27

Joj cure bas ste krasne🥰🥰 Hvala vam. Sutra smo sami nas dva prvu noc, mozda se druzimo u nocnoj🙈🙈🙈
    Drago mi je da su se javile cure koje nismo dugo culi i da ste dobro❤ Taani, to sopanje ni ja (a ni Losa)ne kuzimo,jedva cekam da doma na svoj ritam dodjemo. Anna ne bi rekla da su to grcevi. I moj ti se muci dok se ne isprdi ili . Tamo ga stavljaju na trbuh dok je ppd nadzorom i fino se isprdi pa probaj i ti uz masaze trbuha. Htjela sam puno napisat al ostao mi trudnicki mozak… di je Petra??
    LoSa ja sam rodila na 37 tt tocno (zapravo to je po M termin a ponuzv je 37+5 bio)..uglavnom poznam tetu iz hzzo i kaze mi da za 37+0 bez beda odobre samo da zahtjev predam a da do 38 tjedana nekad odmah odobre a nekad posalhu na komisiju al uglavnom se dobije produljenje… Nista ne kosta probat. A realno zakinuli su me jer sam primala porodiljnu naknadu 3 tjedna prekratko.

A mene koja sam rodila sa 30+1 su poslali na komisiju  Ja sam rodila i prije nego mi je onih 45 dana krenulo. Rodila sam 70 dana prije termina. 

• mom12
    17. Veljača 2020. 23:19

Lavica27

Drago mi je da su se javile cure koje nismo dugo culi i da ste dobro❤ Taani, to sopanje ni ja (a ni Losa)ne kuzimo,jedva cekam da doma na svoj ritam dodjemo. Anna ne bi rekla da su to grcevi. I moj ti se muci dok se ne isprdi ili ispodriguje. Tamo ga stavljaju na trbuh dok je ppd nadzorom i fino se isprdi pa probaj i ti uz masaze trbuha. Htjela sam puno napisat al ostao mi trudnicki mozak… di je Petra??
    LoSa ja sam rodila na 37 tt tocno (zapravo to je po M termin a ponuzv je 37+5 bio)..uglavnom poznam tetu iz hzzo i kaze mi da za 37+0 bez beda odobre samo da zahtjev predam a da do 38 tjedana nekad odmah odobre a nekad posalhu na komisiju al uglavnom se dobije produljenje… Nista ne kosta probat. A realno zakinuli su me jer sam primala porodiljnu naknadu 3 tjedna prekratko.

Ja sam rodila 37+3...i ja sam od 22.11 primala porodiljni a rodila 19.12..mogu i ja pokusat ili ipak ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.