Annika bas sam se pitala di si i kako ste :) Haha ti si među rijetkima gdje beba spava..mi sve muku mučimo da ih uspavamo.
Ja sam danas ukomirana a sta me ceka kroz noc necu ni pomisliti....sisa svakih dva sata ako ne i manje,spavanje na jedvite jade i onda jos kad sisa,suti dok curi i cim omekani krece dreka tako da sam non stop morala izmjenjivati sise.Kontam sad kad navali mlijeko dok spava da ce mi eksplodirati xD Mozda nam dolazi skok u razvoju malo ranije 🙈
Bračne dužnosti ce pricekati da odem kod gin..da dobijemo zeleno svjetlo.
Mikio niste najgori roditelji(to svi mislimo dok vriste) samo imate malu princezu 🙂
Red lisac se fino udebeljio 🙂
Ja sam napokon prestala bit aseksualna 😂
Znači mi nismo od ljeta čisto zato jer sam ja apsolutno prestala imat te potrebe, ali sam zato počela razmišljat o tome čim smo došli doma 🙈 rekoh, dobro je, nisam zauvijek izgubljena hahah
Nama je u sobi 18-20, ostatak stana 20-22. U sobici za presvlačenje upalim dodatnu grijalicu par minuta prije, ako je planiram kupati onda pol sata prije
[/url
Heeeey cure nije ni mene bilo dosta vremena. Samo da zazelim lavici sretno. Ja sam bila ukupno 15 dana u bolnici (8 prije poroda i 7 nakon) i ludila sam vise. Mogu mislit sto je tek tebi. Nase (ne) spavanje je jako lose. Evo nakon skoro 3 mj on se jos uvik budi svaka 2 3 sata. Borimo se nekako iako sad vise ni popodne nece da spava. Sve cemo ovo proc i doc ce vrijeme kada ce nam ovo sve falit. Cjepili se jos nismo i uzasno me strah reakcije. Sad kroz ovi tjedan idemo i nadam se da ce sve proc uredu. 🙏
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Žene, majke, kraljice!
Mi se javljamo nakon dosta vremena s detaljnim izvještajem čitam vas stalno, ali nekako uvijek nešto trebam odraditi pa nikad sjest' i tipkat'...
S obzirom da je mali bio na pedijatriji (začepljen nosić, sumnja na pluća, ali sve OK) uhvatio je ritam hranjenja - dnevni na 3 sata, noćni oko 4 sata, tako da s tim nemamo problema . Dojenje nam ide dobro, malo imam jači refleks otpuštanja mlijeka pa se nekad zagrcne, ali nastavi normalno papati (nekad se sjetim pa malo izdojim taj prvi mlaz u pelenu). Po danu sisa i do 30 min
,ali po noći kraće. Ja dosta pazim na prehranu, ali ne vidim da to baš ima smisla jer barem jedan period u danu ima problema s prduckanjem/kakanjem i onda ga moram smirivati od hranjenja do hranjenja... Nisam našla uzrok u mojoj prehrani, a zadnjih 5 dana mu dajem i Biogaia kapi pa se nadam da će uskoro početi djelovati. Ako imate ikakvih savjeta za smanjenje tih grčeva ili čegaveć - slušam!
Kao i većina cura (koliko sam čitala) pijem Hippov čaj za dojilje i da, prduckanje je aktivno . Palo je i meni na pamet da on možda od tog prducka pa sam sada kupila dm-ov čaj za dojilje - nadam se da će i meni i njemu bolje odgovarati. Bebač je rođen s 3850 g, a zadnje vaganje (prije tjedan dana) pokazalo 4520 g, kod kuće uredno dobiva na težini, ali previše je dobio u prvih 10 dana jer su ga na pedijatriji šopali Nan-om između podoja...Kakanje - presvlačim ga prije svakog podoja (osim onog noćnog oko 2,3h) i uvijek mu je puna pelena. Većinom je to senfasta kakica, ali zna nekad biti i rijetka, a nekad i zelena - ne brine me dok nešto od toga nije učestalo
. Temperatura - mi držimo dnevnu na 22 stupnja, max 23. A noćna pada do 19, s tim da veći dio noći bude 21, 20, a pred jutro padne na 19 stupnjeva.
Zadnja 3 dana šetamo, po pola sata, lijepo spava u kolicima. Danas smo i peseka poveli, nije bilo zabavno jer je kraljica neodgojena pa vuče stalno, a ja sam dost' slabih živaca na nju (a bila mi je SVE dok beban nije došao). Sada mijenja dlaku pa joj ne dopuštam u dnevni i spavaću, slušam kako cvili pola dana, ali nemam energije ni vremena boriti se s njom. Inače je dobra prema bebanu, samo što bi ga izlizala da smije . Ima li još koja mama psa u kući/stanu uz malu bebu
?
I za kraj moram pohvaliti MM jer čim dođe s posla čeka presvlačenje, on ga presvlači i uspavljuje nakon hranjenja
<3. Jučer sam prvi puta otišla do dm-a i trgovine, a njih dvojicu ostavila kod kuće. MM nije htio da ga netko drugi pričuva pa da idemo zajedno, kaže on se hoće družiti s njim . Malog ne planiram voditi po shopping centrima dok ne prođe sezona gripe i ostalih boleština.
Sad se brinem zasto me bolilo.. ali ja ionako moram ponovo na kontrolu za 2 tjedna jer jos uvijek krvarim i nisam se ocistila do kraja, sve to ide nekako jako sporo kod mene. Tako da tko zna do cega su ti moji čudni bolovi..
O bracnim duznostima uopće ne razmišljam tj hvata me jeza pri pomisli na to. I negdje na sredini trudnoće mi je umrla zelja za seksom i jos se nije vratila 😬 nadam se da je to neko privremeno stanje.
Curka je danas od 9 ujutro budna i užasno razdrazljiva. Jede svakih sat i pol, nije spavala uopće. Ako nije na cici, place,.. ne znam do cega je, ali sam na izmaku snaga trenutno.
Mikio ok je proslo,samo cijeli dan spava 😳 to mi je bas jako cudno za njega. Inace je budan vise prek dana, a prek noci odspava 6,7 sati u komadu. Inace ja nisam spavala nocas prije tog cijepljenja🤦🏼♀️
Mi smo poceli s bracnim duznostima samo je mene tak strah da sad ne ostanem opet trudna 😂
Taani ja imam peseka, jako zivahnog, van idemo skupa ak je bas jako frka, al sa ergobaby. S kolicima samo ak ide netko samnom, mama ili muz. A za dlake sam se pomirila sa ce dijete biti okruzeno dlakama 🤷🏼♀️
Hej taani, super, sve zvuči kako treba 🥳
Ja imam psa i macu, s tim da je maca dole kod mojih, vec sam pisala da je ovaj moj alergičan na mačke 😁
Ugl. Kraljica se preko nadstrešnice popne na balkon i čeka da je pustim. I kad mala plače momentalno doleti i gura je glavom i prede, ali one se vole još iz trbuha ❤️❤️❤️
A prasica je kod nas dok Vita ne počne jače plakat, onda pristojno zamoli da je pustimo van 😁
Inače ju redovito njuška ali je ful oprezna (inače je strašljivica) i kad mala proizvodi zvukove u snu dođe ispod kolica i cvili s njom 😂💓
I moj isto čim dođe s posla jedva čeka preuzimanje bebe i uglavnom je popodne on i presvlači i hrani ako imam izdojeno 🖤
[/url
Sad se brinem zasto me bolilo.. ali ja ionako moram ponovo na kontrolu za 2 tjedna jer jos uvijek krvarim i nisam se ocistila do kraja, sve to ide nekako jako sporo kod mene. Tako da tko zna do cega su ti moji čudni bolovi..
O bracnim duznostima uopće ne razmišljam tj hvata me jeza pri pomisli na to. I negdje na sredini trudnoće mi je umrla zelja za seksom i jos se nije vratila 😬 nadam se da je to neko privremeno stanje.
Curka je danas od 9 ujutro budna i užasno razdrazljiva. Jede svakih sat i pol, nije spavala uopće. Ako nije na cici, place,.. ne znam do cega je, ali sam na izmaku snaga trenutno.
Ja sam se cistila 8 tjedana… Iritantno strasno 🤦🏼♀️
A ovo kak si opisala svoju curku takva je moja danas i ja ista ko ti. Maloprije sam se isplakala od umora i nervoze.
Red fox 6,7 sati vau!! Blago tebi! Tolko nisam spavala od kad sam trudna ostala. Dojis ili ad?
A pospanost ti je jedna od nuspojava na cjepivo, bolje to nego temperatura ili plakanje i bol i otekline kao nama. Proci ce kroz 24 sata.
Bude mi malo lakse kad vidim da je jos nerko s istom situacijom, jer sam joj ja i temperaturu mjerila danas i svasta nesto jer ne znam vise sto joj je. Suha je, sita je, a place najtuznije na svijetu. Ovo nam je jedan od gorih dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji