ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    17. Veljača 2020. 13:02

Ja sam pila Floradix tonik zbog nizeg zeljeza nakon poroda, ali sam prestala jer sam umirala od bolova na wc-u.
    Pijem Elemama vitamine, ali to isto nisam bar redovita pa povremeno zaboravim.
    Cure jel bila koja na kontroli 6tjedana nakon poroda? Ja sam bika krajem proslog tjedna i pregled i uzv su mi bili jako bolni i neugodni i cak sam 2 sata nakon pregleda osjecala bol i neugodu. Jel to normalno?

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 13:08

Btw, sjele pare na PBZ 🤪

Grizli
    17. Veljača 2020. 13:12

Potpisujem i moja stuca puno puta tokom dana, cak i prije nego treba kakat stuca. To nam je znak da slijedi kakanje pa nekad cekamo da obavi prije nego ju skinemo jer smo se 2 put zaj**... I kihanje rekla patronazna da je i to jos uvijel normalno.
    Vidim im Mise Kovaca ovdje nekoliko.
    Ja cu pokusat opet piti prenatale nadam se da nece biti kod nje reakcija. Na probiotike nema negativnih. 

DeeDee
    17. Veljača 2020. 13:25

damnarexx

Btw, sjele pare na PBZ 🤪

Op op pa vec je 17. 😮
    Evo i meni obavijest na egrađaninu i za porodiljni i za jednokratnu pomoć HZZO-a, fino, volim kad zaboravim da moram dobit parice 😁😁😁

[/url

Lavica27
    17. Veljača 2020. 13:27

Cure svecano objavljujem da sutra nakon tocno 4 tjedna idemo napokon doma🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Malo sam tuzna jer idem sama po njega i u praznu kucu se vracam jer smo tolko zarko zeljeli svi skupa po njega, ali muz je skroz bolestan kod svekrve u karanteni,malena jako kaslje pa se trudimo pripaziti prvih dana. 
    Inace ja pijem i dalje Novalac prenatale i mislim da me mozda to spasilo da jedina ja ne budem bolesna jer realno ja bi s imunitetom trebala biti na vi nakon carskog i cinjenice da se povlacim po bolnickim hodnicima mjesec dana. 
    Grizli ja prdim😂 od Hippa al jbg taman uzela onu ogromnu piksu caja od 200gr... 
    Misu kovaca imamo i mi i iskreno jeeeeedva cekam da pocnemo ne spavati po noci zbog njega. (Da mi je neko reko da cu ja ovo izjaviti rekla bi da je lud😂)...
    Moj vam prdi naveliko i zacrveni se kad ne ide i u toku hranjenja obavezno moram radit 4-5 pauza za podrigivanje i onako svinjski odvali. Inace super pozu za podrigivanje su mi tu pokazali,stavis ga visoko na rame da su mu obje rukice preko tvog ramena ispruzene a ona nogica koja mu je uz tvoj vrat s rukom ju skvrcis drzeci u preponi (ne za stopalo njegovo) i lupkas po ledjima. Podrig ili prdac je lansiran u roku odmah. Eh da cure,to vam je motherhood... nitko ne prica o prvim mjesecima jer bi evolucija naprasno stala. Al prodje sve, vjerujte mi. 

DeeDee
    17. Veljača 2020. 13:29

Lavica27

Cure svecano objavljujem da sutra nakon tocno 4 tjedna idemo napokon doma🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Malo sam tuzna jer idem sama po njega i u praznu kucu se vracam jer smo tolko zarko zeljeli svi skupa po njega, ali muz je skroz bolestan kod svekrve u karanteni,malena jako kaslje pa se trudimo pripaziti prvih dana.
    Inace ja pijem i dalje Novalac prenatale i mislim da me mozda to spasilo da jedina ja ne budem bolesna jer realno ja bi s imunitetom trebala biti na vi nakon carskog i cinjenice da se povlacim po bolnickim hodnicima mjesec dana.
    Grizli ja prdim😂 od Hippa al jbg taman uzela onu ogromnu piksu caja od 200gr…
    Misu kovaca imamo i mi i iskreno jeeeeedva cekam da pocnemo ne spavati po noci zbog njega. (Da mi je neko reko da cu ja ovo izjaviti rekla bi da je lud😂)…
    Moj vam prdi naveliko i zacrveni se kad ne ide i u toku hranjenja obavezno moram radit 4-5 pauza za podrigivanje i onako svinjski odvali. Inace super pozu za podrigivanje su mi tu pokazali,stavis ga visoko na rame da su mu obje rukice preko tvog ramena ispruzene a ona nogica koja mu je uz tvoj vrat s rukom ju skvrcis drzeci u preponi (ne za stopalo njegovo) i lupkas po ledjima. Podrig ili prdac je lansiran u roku odmah. Eh da cure,to vam je motherhood… nitko ne prica o prvim mjesecima jer bi evolucija naprasno stala. Al prodje sve, vjerujte mi.

Hahaha ubila si sa zadnjim rečenicom, smijem se na glas. Dobro, kod mene nije kritično pa mi se lako smijati 😂😂😂

Jaaaaaako mi je drago da napokon idete doma, od srca želim da vam se i ostatak obitelji uskoro pridruži ❤️🥳🥳🥳

[/url

DeeSB
    17. Veljača 2020. 13:30

Hej curee..evo da se i ja malo javim 😀 Cestitam svima koje su rodile u medjuvremenu..
    ne mogu vjerovati da jos malo zatvaramo listu 🤗
    Nama je danas evo mjesec dana i upravo smo obavile prvi pregled kod pedijatrice. Dobila je 800 g i narasla 2 cm. Dr kaze da kukovi djeluju ok ali da obavimo UZV za svaki slucaj, i malo se uvija na jednu stranu pa moramo i na UZV mozga... 
    Ostalo sve ok, papa, kaka i spava...dojenje nam super ide, ali ne dajem joj bas na svaki kme (iako sveki misli da bi stalno trebala biti na sisi) jer kad sam joj tako davala onda poslje sve izbljucka. Ionako jako hlapljivo papa pa joj bude i previse, jos kad bi tako svaki sat vremena 🤢 Uglavnom papa svaka 3 sata preko dana..po noci su malo i veci razmaci - spava bar 4 sata u komadu ali onda je 2 sata budna...pa opet 4 sata. 
    Krenule smo sa setnjama i to nam je super, uzivamo obje. Cak smo i prvu kavu jucer na korzu popili, sefica je sve prespavala 🤣
    Uf...sad sam oduzila 😂 I da, moja je isto uglavnom superman ali ima i Miso Kovac trenutaka 😂😂😂

L 💛

DeeSB
    17. Veljača 2020. 13:34

Lavice bas mi je drago da napokon idete doma....i nadam se da ce se ostatak ekipe brzo oporaviti pa da budete svi zajedno. Ali sve je bolje od bolnice. 
    Ps. i ja pijem Hippov caj...i samo cu reci da je mm sretan sto radi nocnu 😂😂

L 💛

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 13:56

Deedee kad si predala zahtjev za naknadu na HZZO? Msm u roku koliko se dobiju novcici?
    Mi smo obavili sve u maticnom uredu pred 3 dana.
    .
    Lavice hvala bogu da idete doma! 😍😍 Mogu mislit kako ti je, ja sam dramila za svojih 6 dana u bolnici,a ovo ne mogu zamisliti ☹️
    Sad ce kuci sve biti super 😁 prikljucujes se nocnoj smjeni.

Grizli
    17. Veljača 2020. 14:03

Lavice 👍👍👍👍 super da idete doma. Znam da je tesko jer necete svi skupa, al nadoknadit cete vi to u nekom lijepse trenutku. 🤞 Da brzo ozdrave tata i seka, i ti da budes i dalje zdrava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.