ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Veljača 2020. 11:28

miki0

Onda je mozda nesto u zraku… Samonsto nam bebe drzi budnima a nas uspavljuje 🤪🤪
    Drzim nam fige svima da ova noc bude bolja. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Da se svi dobro isprdimo po danu da nas ne muce plinovi po noći 😁

DeeDee
    17. Veljača 2020. 11:40

MaRe

miki0

Haha, pridružujem se dobrim željama 😂

[/url

LoBi
    17. Veljača 2020. 11:40

Grizli

Mikio moja lamata rukama stalno dok spava. Najcesce ih digne u zrak u trzaju tako da se mi zezamo da je Miso Kovac. Zna se okrenut na leđa pa noge dignut u zrak. 🙆‍♀️🤦‍♀️ Doduse to ne napravi zadnjih dana jer sam joj podebljala smotuljak iza leđa. A zvukove koje ispusta da se uplasim ponekad. Isto zna probuditi samu sebe. Pa ja sam onaj poplun sto imam iz ikee, nagurala u madrac i nju stavim unutra na bok tako da ne moze bas mlatarat jer je poplun nategnut preko nje, samo glava joj je vani. Ako su joj i ruke vani to se svako malo probudi. A te zvukove ja sam zakljucila da sanja nesto jer ne mogu s nicim to povezat i kad ju cujem odmah joj upalim Ewana na zvuk otkucaja srca + šššš ispusta, ja joj gurnem ruku u krevetic i samo naslonim na nju pa prestane stenjat/cvilit/rezat (ne znam kako opisat te zvukove).
    Ja se moram pohvaliti da moja za sad se uspije i sama uspavati ako je suha i sita. Stavila ju zadnjih par dana u krevetic u 20h i proucavala na kamericu kroz nekih 5-10 min utone u dubok san. Ne znam do kad ce tako super to biti al ja za sad sretna sto je tako.

Potvrđujem ne znam koja je bila pisala od hipp caja prdi jadna sve u 16, skupa samnom… Definitivno mi je puno bolji i za mene i za nju taj za dojilje iz bio&bio.

Cure imam pitanje… Jel jos koju boli unutra kao debelo crijevo dok ima stolicu? Nemam problema sa zatvorom, cak je i meko (sorry na opisu), a mene boli ko da me neko nozevima unutra sjece kad moram 💩.

Haha Grizli i mi svoju tako zovemo otkad se rodila😂😂 

mrgud_zg
    17. Veljača 2020. 12:01

RMaRe

miki0

Hahahaha 😂😂😂😂😂

mrgud_zg
    17. Veljača 2020. 12:12

E zene, jel pijete vi jos kaj od vitamina/neceg poslje poroda?

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 12:34

mrgud_zg

E zene, jel pijete vi jos kaj od vitamina/neceg poslje poroda?

Ja sam nastavila sa Kenduralom (željezo) i ostalo mi je pola kutije Elevita, pa i to pijem... U bolnici na izlasku sam dobila neki mali paketic vitamina za mame poslije poroda pa cu i to popiti :)
    .
    I nasa ima faze Mise Kovaca 😂😂
    .
    Koliko vase bebe stucaju i dal stucaju?
     Nasa par puta na dan i zna trajat po 5-10min. Tako mi je bilo dok je i u trbuhu bila, pa msm da je to normalno?
    Mm mi malo nabija paranoju😂🙈 muski...

• Zarica
    17. Veljača 2020. 12:42

Ja izimam elemama i nesto s omega3 (kad se sjetim:))

DeeDee
    17. Veljača 2020. 12:47

Megud ja ne pijem niš, popila doslovno tabletu heferola, umirale na WC-u i ja i ona pa su mi rekli da bolje ne s obzirom da mi nije tako nisko željezo. Imam još prenatala od Novalaca koji se kao pije dok god dojiš ali nikako da počnem, strah me da joj ne izazove grčeve..
    Damnarexx moja je počela štucat zadnji tjedan u trbuhu i imam osjećaj da nikad nije prestala 🙈 štuca nakon svakih hranjenja bar 10 min, a nekad zna počet čim se probudi. I kiše, sto puta na dan, ali to zato šta pol mlijeka popije a pol pošmrče 😂

[/url

mrgud_zg
    17. Veljača 2020. 12:50

Ja cu taman potrosit almageu koju sam pila zadnje prije poroda pa razmisljam kaj da si kupim dalje. I pijem biokult probiotike. Ne znam dal je od njih il se tak potrefilo al ja imam najbolju probavu u zivotu, a ni mali nema grceve. (Znam da je mozda sve slucajnost 😁)
    I poslje carskog sam si uzela floradix, sad sam pri kraju pa ne znam dal ni uzela jos jedan...
    Damanrex stucanje jecskroz normalno. Moj stuca poslje obroka ako nije dobro podrignuo a recimo stavimo ga lec i onda se nes igramo pa se smije. Ak dugo traje onda ga zna nazivcirat. Mozes dat bebi gutljaj cice da prestane 😉

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 12:53

Elemama se zovu! Da, to su ti....
    Deedee, mrgud ok tnx, sad mi je lakse i za stucanje i kihanje🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.