ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    13. Veljača 2020. 07:12

Lavica27

Omerta cestitam!! Baš sam popodne razmisljala kako je dobar datum,pa hoce li itko roditi danas,kad eto te :)
    Tockice ziva??

A jesam. Isla radat u virozi i sad me bas sredila upala sinusa pa nisam od volje nikako. 😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    13. Veljača 2020. 07:45

Dosle nam dvije pronceze iz istog rodilista! Da ste se dogovorile, ne bi se uspjele uskladit🤭😁 Omerta i Henky cestitke na princezima!!!🥳🥳🥳 

• veselo
    13. Veljača 2020. 08:30

Zarica

Mi opet u problemima. Napokon su prestali grcevi kod kakanja al sada mu se mlijeko pocelo dizat iz zeluca. Tocno cujem kad se bucka i dize. Pece ga to valjda pa stalno vristi. Samo uspravan polozaj pomaze jer inace povrati cijeli obrok. Nekada i tipa sat vremena nakon hranjenjaUnazad dva puna dana se borimo. Ne znam od kud je to sada doslo, bas sam tuzna. Bila mi mama danas i gleda ga i kaze niko od njenih sedmero djece se nije toliko mucio i plakaoNadam se stvarno da je prolazno. Jel imala koja takvih problema?

I moja isto bljucka (8 tjedana). Isto i po sat nakon. Al sad ju manje smeta nego ranije tj ne vristi nuzno i bljucka nesto manje. Mislim da bljucka vise kad se mora pokakiti pa kad se napreze izade u krivom smjeru...

DeeDee
    13. Veljača 2020. 09:12

Henky čestitke i tebi 🥰
    Super ste se vi to dogovorile 😁😁

[/url

mala.le.90.
    13. Veljača 2020. 09:32

Cure cestitam na bebama!!
    Danas imate u Lidlu slatku ponudu robice po suuper cijenama

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

13. Veljača 2020. 09:34

Henky cestitam!!
    Vidim klokanicu na akciji u Bubsmari https://www.bubamara.eu/djecja-oprema/nosiljke-i-klokanice/klokanice/freeon-klokanica-2-u-1-bijela-23477
    Jel ta ok ili ne? Nemam pojma nista o klokanicama

Grizli
    13. Veljača 2020. 09:38

Henky čestitam! Brz oporavak i sretno! Za emocije se slazem! I sad kad se sjetim tog trenutka dodju mi suze.
    Tonkice nadan se da ces se brzo oporaviti. Sad ti ta upala sinusa bas trebala... 😕 Drzi se!
    Cure jedno mozda bedasto pitanje al kako izgleda ili se osjeti taj soor na bradavicama? I moze biti da ga ja imam a beba ne (jos)?
    Mene jutros bas peku bradavice, posebno lijeva koja ima ragadu veliku i duboku od pocetka al kao da je sve dublja nakon njenih maratonskih sisanja. Ibsad me to pece bez obzira na multi mam komprese i purelan. Bez sesirica nema sanse pocet dojiti. Nakon par min ga mogu maknut ne boli i ne pece, al pred kraj dojenja opet pocne neugodna bol u bradavici. Najvise me brine sta me izmedju dojenja pece. 

MaRe
    13. Veljača 2020. 10:06

Henky cestitam..dobrodošla curka 🥳🥳🥳
    Mala.le.90 tnx na info...vidjela sam da za mamu ima spavaćica..nisam znala da i za bebace ima nesto...idemo popodne kod pedijatrice pa cemo navratit do Lidla 🙂

mrgud_zg
    13. Veljača 2020. 10:39

Henky cestita 🎉🎉 dobrodosla jos jedna curka!! Tebi brz oporavak!
    Losha imas grupu na fejsu nosenje  djece (babywearing) i takvu web stranicu gdje savjetnice pisu kaj treba pazit kod nosenja. Ima hrpa recenzija i savjeta. Ja sam tek pocela citat pa nemrem nis jos rec. 
    Ja sam naslijedila sling ring koji izgleda najjednostavnije na svihetu, pa jos bas nisam uspjela 🙈
    Nego cure, jeste vi pocele izlazit sa svojim bebama? 🙈 meni to jos uvijek izgleda ko sf. Mozda sam ja malo nesposobna 😂. Pri tom ne mislim na setnju izmedu dojenja, to nam ide super. Nego ono, u goste 😁. Uopce nemrem zamislit kaj mi sve treba za takav pothvat 😊

mala.le.90.
    13. Veljača 2020. 10:45

Mi od grceva ne mozemo ni u setnju, a kad moram u dom zdravlja, to me premori...o gostima jos ne mislim nazalost....zavidim vama koji izlazite...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.