Hvala cure na savjetima za hemoroide, sutra ću u ljekarnu, nadam se da će biti bolje..
Što se tiče bradavica meni su ragade prošle sa multi mam kompresama, ali ništa drugo nisam ni probala pa ne mogu uspoređivati.
Ja bebu kupam svaki drugi ili treći dan, a svaki put kad mijenjam pelenu je brišem s blazinicama s toplom vodom da guza bude čista i mirisna 🥰
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Večer:)
Lavice odlicne vijesti...drzimo fige da ste cim prije doma 😊
Mi smo obavili kontrolu..dobio je 400grama i sad smo na 4100...dobili termin za cijepljenje iduci mjesec. Mikio javi kako ce proci noc 🤞
Za lijecenje ragada najbolje su multimam komprese...evo ja jučer imala ranu, drzala kompresu i poslije ih luftala cijelu noc i mazala s Purelanom..danas bradavica kao nova 🙂 Nije losa ni iz DM-a Babylove a dode nekih 35kn.
Za kupanje je nama patronazna rekla jednom-dvaput tjedno i po potrebi ako se zabljucka itd.
Koja je ono rekla da mali jede ko prasac?Mrgud? Znaci moj od jučer ne da je prase nego mu ni ono nije ravno...to se okupa u mlijeku dok jede..i sebe i mene xD
Hvala na odgovorima, budem uzela onda tu u dm-u pa probala, ako neće bit dobro uzet ću te komprese i probati.
Lavice super vijesti!
mikio sad si me prepala sa cijepljenjem... mi idemo iduci tjedan Do sad smo se 3× cijepili protiv rsv i svaki puta je imao oteklinu i psr dana je raudrazljiv.
Cure drage evo da se malo javim.... Moj bebac je super za sada... Spava po cijelu noć uz dva buđenja... Od 21 do 9😊 dobio je 600gr od otpusta( u 9 dana)
Ali zato mene skrpao mastitis.... Temperatura 39.3. Par dana bas koma.... Danas je bolje... Uz antbk i obloge.. Ali još je crveno i tvrdo... Bas me ovo iscrpilo... Ne ponovilo se.
Tockice Omerta Henki cestitke🎉🎉🎉💓💓💓uzivajte s bebicama💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lavice izvrsne vijesti. 💪 nek se tak nastavi 🤞
Mare bravo i za tvog bebaca. Ja sam rekla da moj jede ko prase 😂. Al slusaj ovo. Pricam dsnas s frendicom cija mala ima 4 mj o dojenju i sl i ispricam o tom “neurednom” dojenju. I kaze ona meni pa nije mali kriv, ti si krova kaj ti tolko curi mlijeko da ga ima po svuda 😂😂 ima zena pravo 🙈😂 meni on danas malo vise spavo, obje cice nabubrile. Moram se malo izdojit da izdrzim noc 🙄
Mikio bas si me zabrinula sad s tim cijepljenjem. 🤞 drzim fige da se smiri i javljaj situaciju..
Losha u cemu nosis bocicu da bude topla kad vani hranis? Ja narucila s ebaya neki termo torbu al cini mi se da to kis ne valja. A kod nas po ducanima vidla iste takve...
Zarica tako i moja manje jede kad ju muci ali meni vise djeluje kao da se uz svo podrigivanje naguta zraka pa nema mjesta…i cini mi se da joj se sad dogada ako duze ne kaka…ali sad bljucne i bez da se zali…inace mi smo nadobudno isli cak i kod gastroenterologice privatno i rekla je da skoro sve bebe muci refluks. Ako i ne bljuckaju opet bude onaj tihi. Rekla je da ako ne prode da se vratimo pa da vidimo da li je alergija u pitanju…
Ja izbacila od jucer kad je postalo najgore sve mlijeko i mljecne proizvode. Danas popodne mu je vec krenulo na bolje. Bili smo kod pedijatrice zbog kukova pa smo i ovo prosli, kaze da sam dobro napravila i da se njoj cini da mu je to od zraka koji mu se jako puno skuplja pa da uzmemo i espumisan. Ma odma mi je lakse cim vidim da spava mirno, a ne ono kad skvici i previja se u snu...
Mi smo kao odlucili kupat jednom tjedno za vikend, al onda nekada i taj vikend preskocimo A prodjemo tu i tamo s mokrom blazinicom tamo gdje se koza preklapa na vratu, pazusima, prsticima i to kada ima potrebe, tako da se ne opterecujemo s tim kolko cesto da ga kupamo...
Mikio mi smo odlicili cjepit za rotu. Isto nam je pedica rekla da je to dobro ako smo u kontaktu s predskolarcima (sto jesmo s mojim necacima), a i nedavno smo imali crijevnu virozu tako da je sve to presudilo. Al mislim da bi ga cjepila tako i onako, pedica je zagovornik tog cjepiva, a mi je slusamo:)
Moja se danas napokon pokakila..nakon 3 dana..zvala ja ped i javila mi se sestra i rekla da joj prokuham 100 ml vode sa zlicicom secera i na tome napravim kamilicu..ja 2 3 puta stavila kesicu i izvadila...i uspile smo..💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji