ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    12. Veljača 2020. 16:02

DeeDee jesi probala malo se izdojiti prije sisanja? Mozda joj prepuna pa ne moze obuhvatiti? 🤔 Tako se meni znalo dogoditi,pa se onda razljuti i rasplace a kad malo popustim pritisak normalno ju uhvati.

DeeDee
    12. Veljača 2020. 16:10

Mare upravo sam o tome prije razmišljala dok je jela jer su meni cice baš tvrde, a kad probam onaj "sendvič hvat" da joj olakšam izađe pol litre mlijeka i samo je okupam. Tolike mliječne kupke ni Kleopatra nije imala 🙈.. al opet, imam osjećaj da omekane tek nakon 20min sisanja ili kad izdojim bar 30ml, a onda si mislim ako izdojim toliko da li Ce joj ostat dovoljno.. jer najcesce izdojim iz jedne 30- 40, 50 Max i to ako je velik razmak između zadnjeg izdajanja/sisanja

[/url

ajvi54
    12. Veljača 2020. 16:30

Cure jel isla koja s bebom na pregled kukova na Šalatu? Ako da imate mail di ste se narucili? I koliko ste cekali? 

MaRe
    12. Veljača 2020. 16:46

DeeDee

Mare upravo sam o tome prije razmišljala dok je jela jer su meni cice baš tvrde, a kad probam onaj "sendvič hvat" da joj olakšam izađe pol litre mlijeka i samo je okupam. Tolike mliječne kupke ni Kleopatra nije imala 🙈.. al opet, imam osjećaj da omekane tek nakon 20min sisanja ili kad izdojim bar 30ml, a onda si mislim ako izdojim toliko da li Ce joj ostat dovoljno.. jer najcesce izdojim iz jedne 30- 40, 50 Max i to ako je velik razmak između zadnjeg izdajanja/sisanja

Izdoji samo malo da bradavica nije onako napeta..i onda je pomazis po bradi malo i kad zine samo joj utrpas. Kad se razljuti malo je podigni da se smiri i ona a i ti pa probate opet...znam kak sam ja bila nervozna kad tako brljavi i neće
     Jos sam imala ranu pa kad tak primi-pusti-primi-pusti dođe mi da ga lansiram a moras stisnut zube i trpit 😏 
    Imam srece pa je kao i Lavicina curka, nije mu bitno odakle dolazi samo da jede,tako da hoce i sisu,i bočicu i dudu.

Grizli
    12. Veljača 2020. 16:50

Mare i DeeDee nije i mislim do mlijeka jer me svrbi samo desna i imam neke tockice po njoj, ako ceskam ne curi mlijeko nego svrbi jos vise. 🤔
    DeeDee probaj svakako malo izdojiti i sesiric ja sa malo mlijeka namazem onaj dio koji ide na cicu da se naljepi pa stoji. Onda zakacim jednu stranu drzim orstom pa ga nategnem preko bradavice i zaljepim drugu stanu. Ne znam kako bolje obajsniti al bas se napravi ko vakum. A meni onaj avent s sesiric zauzme pola cice, al uspije stajati.
    PetraB ma super dijeta do 37tt najbolje. 🙈 Bitno da vi idete dalje u komadu. Nadam se da malac nema vodene 

• thinkpink1
    12. Veljača 2020. 17:19

Petra kaj ga fantaziraju...ja imam sve te dg.koje si navela i bila je spinalna bez ikakvih problema. Samo im je bilo bitno da prođe 12h od zadnjeg davanja NMH. Nastavili me pikat isti dan sekcije samo navecer. Ja si jedino malo po malo pomicem davanje na sat-dva ranije kako bi nastavila kontinuirano davati ujutro zbog hematoloskih pretraga vezanih uz NMH, a rade se iskljucivo 3-4sata nakon davanja clexana pa da se prilagodim radnom vremenu labosa.

PetraB
    12. Veljača 2020. 17:50

Ma znate kaj, vec mi ih je pun kufer... Kak je ono Lavica rekla 100 zena, 200 sisa tak je ovdje s doktorima. Mislim kuzim ja da za anesteziju trebas bit na taste zbog moguceg povracanja i aspiracije sadrzaja, al halo... Zaj...me da ne prijavljujem ak trudovi nisu pravilni i s razmacima manjim od 20 min, druga na sam spomen stezanja stavlja sondu za trudove a ja svima jbt govorim da ja kontrakcije imam od nekog 16. tt i da sam u petak primljena hitno zbog trudova svakih 5 min. I kaj nije najjednostavnije kod mene snimit j... CTG 2 puta u danu s tom sondom? Jel to problem? Jel to financijski bolnicu jbt toliko kosta? Ne kuzim. Isto i taj ctg... Ima sestra koja od prve nadje obje curke, nis ja ne moram drzat i uvijek je ctg dobar... Jucer ga radila 3 puta jer glupaca stavi sonde i ja vidim da su otkucaji vrlo slicni, razlika +/- 5 i velim preklapat ce se... Nece, pa razlika je... I onda se gubi jedna, dajte ovak drzite, dajte tu stisnite... Jbm m..da moram bit prosta 3 sata lezanja na ledjima meni ne odgovara ni kad nisam trudna zbog kicme... A dr samo vraca jer naravno ctg nije dobar... 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    12. Veljača 2020. 17:53

Aha, thinkpink za anesteziologa... 2011. je to bio toliki problem sve i ona se nece zezat sa svojom licencom. Doslovce mi je rekla da cu ili iskrvarit zbog NMH kojeg sam dobila vecer prije ili ostat nepokretna zbog tog diska. A kaj je najbolje ja uopce epiduralnu nisam trazila. I naravno obzirom na to iskustvo ja danas zenu blijedo gledam kak mi spominje spinalnu, a ona mene isto tak gleda da kaj je meni... 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

12. Veljača 2020. 19:08

Petra ja sam u bolnici vecerala kad su me poslali na hitan pregled i jos hitniji carski. Anesteziologinja me doslovno na hodniku na putu do sale pitala kad sam jela i velim ja "pred 10 min" i samo je rekla... a onda spinalna. Bez ikakvog propitivanja o bilo cemu.

• Zarica
    12. Veljača 2020. 20:03

Mi opet u problemima. Napokon su prestali grcevi kod kakanja al sada mu se mlijeko pocelo dizat iz zeluca. Tocno cujem kad se bucka i dize. Pece ga to valjda pa stalno vristi. Samo uspravan polozaj pomaze jer inace povrati cijeli obrok. Nekada i tipa sat vremena nakon hranjenja Unazad dva puna dana se borimo. Ne znam od kud je to sada doslo, bas sam tuzna. Bila mi mama danas i gleda ga i kaze niko od njenih sedmero djece se nije toliko mucio i plakao Nadam se stvarno da je prolazno. Jel imala koja takvih problema?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.