Jel ko zna kakva je razlika kod bebe izmedu povracanja i bljucanja .. cura mi rijetko kad bljucne ono pusti malo mlijeka iz usta i to je to...a veceras ja usla u sobu lezala mi je na krevetu u sredini izmedu dva jastuka koliko je bljucnila ili povratila to je odletilo na sredinu jastuka i bas je bilo kolicinski puno...neznam jel to za zabrinit se ili pustit pa vidit dali ce se ponovit ...neznam sta joj je od jucer... ne kaki...muci se sad jos to i povratila...taj sadrzaj je bio identican kad i bljucne cisto mlijeko bez nekih mirisa
Omerta iskrene cestitke :) brzinski si ti to rijesila ;)
Mrgud muz je sad na godisnjem pa on stvarno napravi sve sta treba. Ali ja sam tip “mogu ja to sama” i tako sama sebe zeznem. A kako nismo u istom gradu, mama ce doci priskociti u pomoc kad mm ode raditi.
Mom12 meni su rekli u bolnic da je povracanje kad izbaci sadrzaj onako pod pritiskom i u mlazu. Sto kod bljuckanja nije slucaj. Eh sad, nek me ispravi netko ako grijesim
E al problem je jer nisam vidila kako je to izbacila...al predpostavljam da je u mlazu jer je odletilo na jastuk na sredinu a bila je izmedu sva jastuka
Hvala cure!
Kako ono promjeniti ticker? Jel mogu editirati ili radim novi kao ovaj donji?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta čestitam! Porod zvuci cist ok i xobro da si stigla na vrijeme. Sretno i brz oporavak. Sticker radis novi ovaj brises.
Omerta cestitam!! Baš sam popodne razmisljala kako je dobar datum,pa hoce li itko roditi danas,kad eto te :)
Tockice ziva??
Omerta čestitke, bome si ti to brzinski, neka neka 😊😊
Sad uzivaj u curici 🥰
Ticker brises, radis novi..
Anna samo avent za sad isproban, čekam da mi dođu naručeni Ardo tulips, ti su navodno najtanji i najbolje prijanjaju uz kožu.
http://minigreeny.com/sesirici-za-bradavice-par-tulips-m.html
[/url
Omertacestitam!! Ne zvuci iopce tak strasno 😉. Dobro nam dosla curka a tebi brz oporavak i uzivajte 🤗🎉🎉!
Annasamo polako, dan po dan. Moj savjet ti je da prihvatis svu mogucu pomoc koju mozes dobit 😉. Meni vec mjesec i pol mama i svejrva kuhaju. To mi je ooogromna pomoc 🙈
Mala i zaricabas mi je zao sto vas tak muce grcevi. Mala jel imas mozda kakvu maramu za nosenje? S obzirom da kazes da ti je stalno na rukama? Da ti malo olaksa ruke i leda? Ja dobila sling ring i cini mi se jako prakticna Za po doma, al nisam se jos ispraksala, tek sam danas isprobala 😊
Ja imam maramu na foru boba wrap. Super je kada ti ruke opadaju ali stvarno se ugrijemo unutar nje. Cini mi se da kod ring slinga neces imat taj problem.
Evo da se napokon javim!
Danas u 11:12 stigla nam je nasa druga curka48 duga i 3090 teska. 💕
Mogu potvrditi sve navedeno, slušala sam je iz susjednog boxa 😁
Isto jučer u 16:55 stigla je i naša curica, 3670 gr i 50 cm.
Ujutro sam došla po dogovoru na inducirani porod, otvorena 4 prsta ali bez svojih trudova. U 9 buse vodenjak i čekamo. Ja se otvaram 2 prsta ali nema redovnih trudova. Onda daju drip i tu počinje veselje 🥵
Na sreću, relativno brzo dobivam epiduralnu i to postaje izdrzivo. Do 13 sam bila otvorena svih 10 ali se ona još nije spustila. Malo se sve to razvuklo ali bar nije bolilo. Isto kako me nisu silili nisam ni strašno popucala, imam 2-3 unutarnja sava.
Ali ta navala emocija kad dijete izađe... to se neda s ničim usporediti. Nisam mogla zaustaviti suze radosnice 🥰. sve pohvale radaoni na Sv.Duhu i divnim babicama i doktorima 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji