Ja sam vise luda od ovih grceva, pijem brufen od 600 jer me bole ledja, vrat, koljena, preplace cijeli dan, a sami smo, moram ga nositi i premorena sam od toga...vec mjesec ipo dana mu traju, al ova dva dana su kaoticna...
Probat cu s hip combioticom ako mu je do aptamila..ne znam vise sta da radim, znam da ce proc al uzasno je znat da mu nista ne pomaze. Dijete mi doslovno samo place i spava, skroz sam zaboravila kakav je kad je "normalan"...sad je zaspao od umora jer po danu nikako ne spava, samo baca nogice u zrak...
Otisla sam u trgovinu i od umora nisam mogla cekat red na blagajni, otisla u kafic sama i sjela da dodjem k sebi...
Hvala Bogu pa vi to razumijete, puna mi je kapa ovih komentatora "ko da nasi nisu imali grceve", "ajde kad ti to prodje dodju ti zubi" itd itd...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Zarica slicno je nama no nekako ne vidim veliki problem u tom bljuckanju
mala drzi se!
Mi opet u problemima. Napokon su prestali grcevi kod kakanja al sada mu se mlijeko pocelo dizat iz zeluca. Tocno cujem kad se bucka i dize. Pece ga to valjda pa stalno vristi. Samo uspravan polozaj pomaze jer inace povrati cijeli obrok. Nekada i tipa sat vremena nakon hranjenjaUnazad dva puna dana se borimo. Ne znam od kud je to sada doslo, bas sam tuzna. Bila mi mama danas i gleda ga i kaze niko od njenih sedmero djece se nije toliko mucio i plakao
Nadam se stvarno da je prolazno. Jel imala koja takvih problema?
Ako mislis da ima reflux vidi s pedijatricom. Mom su zbog jednog povracanja rekli da ima reflux i morala sam kupiti Gaviscon infant koji se daje iza mog mlijeka ili AD-a, funkcionira na principu Reflustata za odrasle,radi kao "film"da se ne vraca hrana.
Zarica slicno je nama no nekako ne vidim veliki problem u tom bljuckanju
mala drzi se!
Nije problem bljuckanje nego to sto se previja od boli ako nije u uspravnom polozaju sto preraste u prave vriskove. Moze prespavati jedino na meni. Da bar bljucne i mir. Ovo traje od kraja podoja pa do pocetka iduceg. Bas sam polomljena.
Mi opet u problemima. Napokon su prestali grcevi kod kakanja al sada mu se mlijeko pocelo dizat iz zeluca. Tocno cujem kad se bucka i dize. Pece ga to valjda pa stalno vristi. Samo uspravan polozaj pomaze jer inace povrati cijeli obrok. Nekada i tipa sat vremena nakon hranjenjaUnazad dva puna dana se borimo. Ne znam od kud je to sada doslo, bas sam tuzna. Bila mi mama danas i gleda ga i kaze niko od njenih sedmero djece se nije toliko mucio i plakao
Nadam se stvarno da je prolazno. Jel imala koja takvih problema?
Ako mislis da ima reflux vidi s pedijatricom. Mom su zbog jednog povracanja rekli da ima reflux i morala sam kupiti Gaviscon infant koji se daje iza mog mlijeka ili AD-a, funkcionira na principu Reflustata za odrasle,radi kao "film"da se ne vraca hrana.
Idemo u petak kod nje zbog kukova pa cu je sve ispitati. Dala nam je caj od komoraca kad smo imali proljev pa cu mu dati to da vidim oce sto pomoci. On bi trebao smirivati zeludac... ne znam dali da mu uvedem dudu. Bas bi stalno cicao od toga svega a pun mu zeludac.
Evo da se napokon javim!
Danas u 11:12 stigla nam je nasa druga curka 48 duga i 3090 teska. 💕
Tako da, dobro ste pretpostavile, pokrenulo se itekako. Jucer u TA bila 4cm. Jutros u pola 5 kontrakcije tako na nekih 10ak min razmaka i naravno odlasci na wc.. Pratila tako neka dva sata iz kreveta misleci mozda ce stat kao i neku noc. U par navrata bile od 7 do 15min. Na kraju kad sam ustala skratile se, kao i razmak na nekih 5min.. malo me to sve zbunilo jer nije djelovalo sad nesto prestrasno ni hitno. Uspjela se ipak otusirat, obrijat, nazvala bolnicu, da provjerim s njima i tako smo se uputili, ipak nam treba nekih pola sata do 40min voznje. U autu vec na neke 2-3 min razmaka.. stigli u bolnicu nesto prije 10, ctg, pregled, ja 9 prstiju!!! Tu su me vec pravo serafile uz pritisak na trticu. Ustrcali se, brzo spavacica, braunila i u box. Nista od klistira ni epi, prekasno. U pola 11 dobila Ampicilin i ostala sama, al ne zadugo.. kroz 10min saljem poruku dragom nek pita dal moze uc jer osjecam da ce ovo svaki cas.. Jos u trudovima ispunjavam onu prijavnicu, nisam ni stigla do kraja, reko ja moram tiskat.. Mislili su prikvacit drip da mi jos malo skrate trudove, ali izbjegla i to.. dobila ga jedino poslje za brze skupljanje maternice. I tako, u nekom trenu puknuo
i vodenjak, njih 5,6 oko mene, dragi isto i krecemo.. zestoki trudovi, babica trlja mrlja dole, drzi medjicu da ne popucam (i nisam), svi me bodre.. Onaj "ring of fire" je bio najgori, ali cim je glavica bila vani, u par zadnjih trudova, skliznula nasa mala drecalica.. instant olaksanje i navala emocija. Svi cestitaju! Dobila je na prsa, fino se odma popiskila i pokakala po meni, ravno u ruku. Ubrzo se uhvatila sike.. i tako smo uzivali nekih pola sata, 40 min.. dok je nisu morali uzeti, a mene na hodnik zbog guzve. 2 sata poslje, zbog te iste guzve, lezimo na odjelu patologije, no mozda nas sutra premjeste u babinjace. Curka lijepo vuce i vec sam joj dva put pelenu morala mjenjati. Svi do sad su super ljubazni i susretljivi.. dragi bio odusevljen novom radjaonom. Eto, ne znam sto da jos nadodam.. sve mi je jos nekako nestvarno! Ako cete imati kakvih pitanja, slobodno..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure puno vam hvala na rijecima podrske. Jako puno mi to znaci. Nikako da se javim, sve sam procitala al eto uvijek nesto. Iskreno, dale ste mi snage da nekako prezivim krizu.
Lavice jako mi je drago sto stvari polako sjedaju na svoje mjesto.
Petra razumijem te u potpunosti. Onda jos poludis jer vidis da zapravo ti sama znas vise nego te neke strucne osobe koje ti se jos onako svisoka obracaju.
DeeDee jesi probala razlicite sesirice? Jer u bolnici su mi dali avent. A doma imam tt i chicco. I svaki mi drugacije sjeda.
I htjela sam jos toliko toga komentirati ali sam naravno zaboravila.
Mi smo dosli kuci u ponedjeljak. On vise nije povracao, samo par puta bljucnuo tako da sam zbog toga jako sretna. Ima taj neki osip i mjehurice kao gnojne pristice i to moramo tretirati ali i to se polako povlaci.
Malo se borimo sa cicanjem. On je mala lijencina. I najcesce jede 10-ak min i onda zaspe i nemoguce ga je probudit. I onda naravno da uskoro trazi opet jest. A u medjuvremenu ga uhvate i ti neki grcici ili sto vec. Ali cini mi se kao da je danas preko dana bilo bolje. Pa place i izvija se dok ne prducne ili dok ne kaka. Pa to onda po noci ispadne da se budimo svakih sat vremena. Cice su mi onako bas koma. I bas me dosta boli. Posebice sta cesto jede i onda cesto imamo taj pocetak sisanja koji je najbolniji.
Ali kuci smo i evo tata uskace kad god moze. I kaze da me sinoc orvi put otkad smo skupa cuo kako hrcem. To stvarno znaci da sam premorena.
I ocito sam se preforsirala. Jer me dolje sada toliko boli, kao i prvi dan. A u bolnici sje stvarno islo na bolje. A cim sam dosla kuci ja bih htjela sve sama i eto mi sad, doslo na naplatu. Opametila sam se ali prekasno
Evo da se napokon javim!
Danas u 11:12 stigla nam je nasa druga curka48 duga i 3090 teska. 💕
Tako da, dobro ste pretpostavile, pokrenulo se itekako.Jucer u TA bila 4cm.Jutros u pola 5 kontrakcije tako na nekih 10ak min razmaka i naravno odlasci na wc.. Pratila tako neka dva sata iz kreveta misleci mozda ce stat kao i neku noc. U par navrata bile od 7 do 15min. Na kraju kad sam ustala skratile se, kao i razmak na nekih 5min.. malo me to sve zbunilo jer nije djelovalo sad nesto prestrasno ni hitno. Uspjela se ipak otusirat, obrijat, nazvala bolnicu, da provjerim s njima i tako smo se uputili, ipak nam treba nekih pola sata do 40min voznje. U autu vec na neke 2-3 min razmaka.. stigli u bolnicu nesto prije 10, ctg, pregled, ja 9 prstiju!!! Tu su me vec pravo serafile uz pritisak na trticu. Ustrcali se, brzo spavacica, braunila i u box. Nista od klistira ni epi, prekasno. U pola 11 dobila Ampicilin i ostala sama, al ne zadugo.. kroz 10min saljem poruku dragom nek pita dal moze uc jer osjecam da ce ovo svaki cas.. Jos u trudovima ispunjavam onu prijavnicu, nisam ni stigla do kraja, reko ja moram tiskat.. Mislili su prikvacit drip da mi jos malo skrate trudove, ali izbjegla i to.. dobila ga jedino poslje za brze skupljanje maternice. I tako, u nekom trenu puknuo
i vodenjak, njih 5,6 oko mene, dragi isto i krecemo.. zestoki trudovi, babica trlja mrlja dole, drzi medjicu da ne popucam (i nisam), svi me bodre.. Onaj "ring of fire" je bio najgori, ali cim je glavica bila vani, u par zadnjih trudova, skliznula nasa mala drecalica.. instant olaksanje i navala emocija. Svi cestitaju! Dobila je na prsa, fino se odma popiskila i pokakala po meni, ravno u ruku.Ubrzo se uhvatila sike.. i tako smo uzivali nekih pola sata, 40 min.. dok je nisu morali uzeti, a mene na hodnik zbog guzve. 2 sata poslje, zbog te iste guzve, lezimo na odjelu patologije, no mozda nas sutra premjeste u babinjace. Curka lijepo vuce i vec sam joj dva put pelenu morala mjenjati. Svi do sad su super ljubazni i susretljivi.. dragi bio odusevljen novom radjaonom. Eto, ne znam sto da jos nadodam.. sve mi je jos nekako nestvarno! Ako cete imati kakvih pitanja, slobodno..
Čestitke!!! Uživajte :-*
Omerta cestitam!! Ne zvuci iopce tak strasno 😉. Dobro nam dosla curka a tebi brz oporavak i uzivajte 🤗🎉🎉!
Anna samo polako, dan po dan. Moj savjet ti je da prihvatis svu mogucu pomoc koju mozes dobit 😉. Meni vec mjesec i pol mama i svejrva kuhaju. To mi je ooogromna pomoc 🙈
Mala i zarica bas mi je zao sto vas tak muce grcevi. Mala jel imas mozda kakvu maramu za nosenje? S obzirom da kazes da ti je stalno na rukama? Da ti malo olaksa ruke i leda? Ja dobila sling ring i cini mi se jako prakticna Za po doma, al nisam se jos ispraksala, tek sam danas isprobala 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji