Dakle prva setnja kad se mama osjeca dobro...zbog punata i sigurnosti i svega...tako sam ja dobila savjet i mi smo izisli nakon 10 dana...u shoping centre ne idemo...ako ja sta trebam obavit odem sama....ne podnosim ih inace...bas ako trebam ic nesto idem..tamo je izvor zaraze i previse ljudi a zqtvoreno....premale su bebe bez imuniteta...na kraju svak radi kako hoce...ovo je samo moje misljenje...mi smo isli u posjete i na vise dana...imam osjecaj da ponesem cijeli stan🤣 ..sve mi treba...al prvi put je najteze...poslje se uhvati taj ritam
Tocno to mom prvi puta je najteze :-) Muz je isao s nama prvi puta a sad kako smo vecinom sami i iddmo sami.
Mi smo jucer prvi put izašli u kratku šetnju a možda odemo ovaj vikend do mojih. Imamo 15 min do njih pa nije daleko al da pomalo krenemo među ljude..dobro ce mu doci a meni pogotovo. Sama jos nisam izasla s njime al bas si razmisljam kako da to izvedem...morala bih na triput ici dolje...dvaput s dijelovima kolica i treci put s malim.
Za posjete smo svima rekli da mogu pocet dolazit krajem drugog mjeseca...zasad su samo moji,njegovi i kum bili. Pošto sam se potpuno oporavila mogu primati goste.
Pozdrav svima, moram priznati da vas sve skupa čitam već neko vrijeme i ovim putem bih vam se svima htjela zahvaliti jer ste svojim međusobnim bodrenjem i savjetima meni jako olakšale posljednje tjedne trudnoće i ove prve dane sa bebom. Ne znam jesu to hormoni ili šta, al meni se doslovce plače od divote i pozitivne energije na ovoj temi. Svima vam jedno veliko HVALA
Omerta i Henky čestitam od srca!!! ♥️♥️♥️
Mi šetamo od kad je imala 6 dana skoro svaki dan, tj. svaki dan ako je lijepo vrijeme. Najčešće oko sat, sat i pol. Išli smo i u goste, najnormalnije sam je podojila i presvukla. Idemo kod bliskih ljudi pa mi to nije nikakav problem.
Nego, došli mi hemoroidi i sad to boli za popizditi. Spominjali ste Faktu mast? Je to pomaže? Ima li još što?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Vezano uz prvo dojenje u javnosti mi smo svoje odradili na klupici na suncan dan. Al jos uvijek me trta, bio je mm s nama inace ne znam da li bi se usudila bez podrske. I imala sam hoodie za dojenje sa ziperima sa strane i fakat je super jer otvoris samo jaknu a prolaznicima izgleda kao da samo drzis dijete jer se odozgora moze nazad zakopcati. Ugl ne znam dal sam dobro opisala al fakat je diskretno i nista se ne vidi. Samo lako tako u parku ali nisam pametna gdje i kako u centru grada...naci opet neki parkic? U shopping centrima imaju ugl i sobe za dojenje al ja bi ipak radije u auto otisla...isto tako ne znam kako bi u npr restoranu reagirali? Trazis neki stol u kutu da se mogu okrenuti od ljudi? Inace taj hoodie mi je bio tako super da sam odmah kupila i par majica za dojenje. Prije sam se pitala cemu al sad mi je jasno da se cu se osjecati ugodnije ako je diskretnije...
Koliko sam se opterecivsla jer ne dojim a sad si nekad mislim da mi to donosi i vecu slobodu. Izdojeno mlijeko mu mogu bilo kad dati. Ili ga bez problema ostavim kod mame, a muz i ja odemo na veceru Samo ostavim bocicu s mlijekom.
Ninanina dobro dosla kod nas.
Simbalija ja sam imala full hemice i bolne i svasta nesto... Faktu mast i cepici spasili stvar u roku 3 dana. Mazala 3 put na dan.
Cure koliko puta vi kupate bebe svoje? Meni patronazna rekla da ju kupamo svaki dan. A meni se to nekako cini precesto s obzirom da ima jako suhu kozu. Kakve ste vi s time?
Zarica tako i moja manje jede kad ju muci ali meni vise djeluje kao da se uz svo podrigivanje naguta zraka pa nema mjesta...i cini mi se da joj se sad dogada ako duze ne kaka...ali sad bljucne i bez da se zali...inace mi smo nadobudno isli cak i kod gastroenterologice privatno i rekla je da skoro sve bebe muci refluks. Ako i ne bljuckaju opet bude onaj tihi. Rekla je da ako ne prode da se vratimo pa da vidimo da li je alergija u pitanju...
Ja sam danas prepresretna...kako vec mjesec ipo muku mucimo s jakim grcevima, odem ja sinoc do Dma i u ocaju kupim Hippovu dohranu, kao jos cu s njom probat jer vise nezz sta da radim...evo sad ce 24h da nije nikako bilo grceva, ocito mu je dobro sjelo. I proprduckao je od nje, jedino sto zna zaplakat nekad kad ne moze prducnuti...ali to je nista u usporedbi s hororom koji smo prosli...
Istinski se nadam da smo spaseni s Hipp combioticom!!
I uspjeli smo izaci vani, ali gospodin se ne voli voziti u korpi, odmah place, al zato je jaje super, zaspao za 20 sekundi
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji