ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • veselo
    13. Veljača 2020. 17:33

miki0

Veselo kakva je to jakna za dojenje? Imas fotku? Ja dobila maramu al nisam jos probala. Trebala bi se doma mozda prvo izvjezbat.
    Meni mama danas kupila u lidlu neku jaknu za nosiz bebu u nosiljki, al ju nisam jos vidjela.

Ovako nesto. Narucila s amazona. Ali nije jakna nego majica s kapuljacom. Ja sam svoju s amazona narucila i stvarno sam sretna bila kak se nista ne vidi. https://m.aliexpress.com/item/32933941055.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail

• veselo
    13. Veljača 2020. 17:40

miki0

Veselo kakva je to jakna za dojenje? Imas fotku? Ja dobila maramu al nisam jos probala. Trebala bi se doma mozda prvo izvjezbat.
    Meni mama danas kupila u lidlu neku jaknu za nosiz bebu u nosiljki, al ju nisam jos vidjela.

A, jakna zvuci super. Ja sam svog sina nosila u trudnickoj jakni, izgledala sam jako, jako trudna na prvi pogled  sad sam kupila ergo sa zimskim coverom ali ne mogu je dobro smjestiti a i njoj se nosiljka ne svida. U par navrata sam je kod kuce stavljala u wrap koji bolje drzi tak male bebace  ali nije joj napet. Sa sinom su mi nosiljke bile obvezne jer ga doslovce nisam mogla spustit iz ruku. 

• piba7
    13. Veljača 2020. 18:07

Grizli

Ninanina dobro dosla kod nas.
    Simbalija ja sam imala full hemice i bolne i svasta nesto… Faktu mast i cepici spasili stvar u roku 3 dana. Mazala 3 put na dan.
    Cure koliko puta vi kupate bebe svoje? Meni patronazna rekla da ju kupamo svaki dan. A meni se to nekako cini precesto s obzirom da ima jako suhu kozu. Kakve ste vi s time?

Nama je pazronazna rekla 2x tjedno dok je jos ovako mala.
    A pedijatrica, nakon prvog pregleda je rekla da s obzirom na to da ima jako suhu kozu da ju kupamo jednom tjedno. Svako jutro ju umijemo tj prebrisemo lice, a guzu čistimo i peremo 6x dnevno s obzirom na to koliko kaka.
    Sto se tice hemeroida, ja mislim da sam se konačno rijesila svojih - mazala sam s kantarionovim uljem.
    Cestitke svim curama koje su rodile, uživajte u svojim bebicama.

ninanina
    13. Veljača 2020. 18:20

Imam pitanje, možda ste već pisale o tome, al zanima me koja krema vam se pokazala najbolja za bradavice. Ja koristim purelan medela, koji su mi preporučili kao najbolje, al bradavice su mi u groznom stanju. Koristi li itko Lansinoh kremu? Ja sam imala par testera i kad sam to koristila su mi bile super, sad ne znam jel se to slučajno poklopilo ili je puno bolja. 

ninanina
    13. Veljača 2020. 18:28

Imam pitanje, možda ste već pisale o tome, al zanima me koja krema vam se pokazala najbolja za bradavice. Ja koristim purelan medela, koji su mi preporučili kao najbolje, al bradavice su mi u groznom stanju. Koristi li itko Lansinoh kremu? Ja sam imala par testera i kad sam to koristila su mi bile super, sad ne znam jel se to slučajno poklopilo ili je puno bolja. 

Grizli
    13. Veljača 2020. 20:32

Piba tako sam i ja nesto u knjigama procitala za suhu kozu bebe 1 tjedno, pa mi malo cudno bilo sta mi patronazna rekla da mozemo svaki dan ju kupati. Ja ju sad onako suho pranje svaki dan, a kupanje budemo 1 max 2 put tjedno. Iako ona uziva u kadici i vodi. Hvala
    Ninanina meni purelan nije rijesio problem ragada i bolnih bradavica, ni multi mam komprese, najbolja mi se pokazala krema Babylove od dm. Mazem nakon svakog dojenja i spasila sam se. Danas me od purelana ocito pekle bradavice ujutro, ostatak dana mazala samo sa tom od dm i super mi pomaze. 

• atica
    13. Veljača 2020. 20:46

Ninanina mene je spasila aventova kremica za bradavice

Lavica27
    13. Veljača 2020. 20:51

Cestitke Henky!! Joj Tockice nadam se da si bolje...
    Cure mi se preporodili otkad smo na postintenzivnoj,mali je super prihvatio dojenje,jedva cekam da doma dodjemo. Skinuli su ga sa svih pomagala (kisik,inhalacije inostalo) i lijekova i motre ga sad par dana i rekli su ako ostane ovako ok idemo doma pocetkom tjedna🙏🥳🥳🥳
    Mikio nama su preporučali cijepljenje za rotu ako npr imas jos vrticko dijete doma,ovako nema gdje bas pokupiti rotu...

DeeDee
    13. Veljača 2020. 20:53

Ninanina meni je super Biobazina krema za bradavice, isto joj je baza lanolin.
    Grizli mislim da to najbolje sama procijenis po koži djeteta ali svaki dan je po meni pretjerano i nepotrebno. Znam da neki to prakticiraju zbog stvaranja rutine prije spavanja ali ne znam, meni jednom do dva puta tjedno zvuči ok. Ionako joj sto puta na dan operem guzu s mlakom vodom i blazinicima, a bar jednom na dan, nakon kupanja u mlijeku 🙈 cijelu prebrišem

[/url

DeeDee
    13. Veljača 2020. 20:54

Suuuuper Lavice 🥰🥰

Petra, kakvo je stanje kod tebe?  Valkris? Tko nam je još ostao? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.