Samojed i Damnarexx sretnocure i da krene sto prije da se upoznate sa svojim mrvicama.
Joj a meni bas fora to vaganje. Ujutro kod presvlacenja nama je ko neki mini ritual. Kazem meni je vazno da dobiva. A kako sam od prekjucer uvela joj jedna cica jedan obrok onda sam ju vagnula par puta prije i poslije onako sa svime kako je obucena bez skidanja i presvlcenja. Cisto da se uvijerim da je dosta posisala da joj nije malo. Al ja opcenito volim vagat sve i svasta pa valjda od tuda taj fetis imam. 🤪 A ona ni ne skuzi da ju vazem iskreno.
Lunica a joooj kako dobrog bebaca imas. Uzivajte!
Mi jos nismo planirali setnje jer je meni malo nemoguce po tolikim stepenicama se vuci. Al evo ako uspijemo malo cemo ici na terasu uloviti zrake sunca iako cijeli dan se sunca uz balkonska vrata u vrticu.
Ja ubacila u nasu rutinu setnje. Bas nemam nikakvu ekipu koja je isto na porodiljnom 🙈🙄. Stvarno sam se vec skroz opustila pa odradimo cca 3-5 km dnevno plus ducane i sl ak kaj trebam. Jedino gledam da smo u roku 3 sata doma da ga moram vani hranit.
Ja isto uvela setnje. Zamjeni dio dana kad bi cmizdrio sa lijepom setnjom:) jos samo moram smislit kako da postanu zanimljivije. Da bar je toplije pa da mogu van sjest na kavu…
Ja redovno na terasi kavu pijem Evo bas sad sam se vratila.
Samojed sretno i brzo...možeš ti to 💪💪
Damnarexx i ti isto..da vam čim prije stignu bebice...vrijemeee je 🥰🥰 Mislili smo da je moj lijen za van al vase su prekardašile 🤣 I upamtite...koncentrirajte se na disanje 🙂
Vaga nam ne treba..vidim po njemu iz dana u dan kako raste,mijenja se i buca. Odjelce sta mu dns obucem za dan dva ne mogu...pidjame i sve vec nosimo 62...jedino jos u koji bodi stane 56.
Lunice super za bebicu...kak su klinci oko nje?
Mi jos nismo planirali setnje jer je meni malo nemoguce po tolikim stepenicama se vuci.
Ja na petom katu bez lifta. Borba svaki dan Doduse, pomoglo mi je da ostanem fit u trudnoci
Samojed sretno i brzo…možeš ti to 💪💪
Damnarexxi ti isto..da vam čim prije stignu bebice…vrijemeee je 🥰🥰 Mislili smo da je moj lijen za van al vase su prekardašile 🤣 I upamtite…koncentrirajte se na disanje 🙂
Vaga nam ne treba..vidim po njemu iz dana u dan kako raste,mijenja se i buca. Odjelce sta mu dns obucem za dan dva ne mogu…pidjame i sve vec nosimo 62…jedino jos u koji bodi stane 56.
Lunice super za bebicu…kak su klinci oko nje?
Koliko ti je dug, težak pa da ne stane više u 56? Mojoj je nešto malo 56, ali u 62 pliva.. Ne znam što mi je gore.. Sad ima preko 5kg, a prije dva tjedna je imala 55cm.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sretno Samojed!!! 🤞🤞🤞
Javi sto su odlucili.. Nadam se da te nece previse forsirati, ako ne bude islo sa gelom/dripom.
Damnarexx, ako te jako grci, pa mozda su to pravi trudnovi, nekako je skroz mali razmak. 🤔
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme previdjela post od damanrexx 😁 i kod tebe krece. Sreeetno 🎉🎉🎉💪 samo hrabro
E mikio ti si isla na one grupe potpore dojenju il tak nes? Kak to izgleda? Ja bas nasla na stranicama doma zdravlja da se kod nas odrzava prvi petak u mjesecu, sto je sutra, al ne znam dal se treba najavit il kaj. I kaj se tam radi 🙈😁
Mare klinci ga obožavaju i cude se kako je sitan😆 oni su vec veliki pa mi je sad bas uzivanje. Najmlađa ima 5 god...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja nikako ne znam kako trakicu promijeniti😆gdje kopiram pseudohdml?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Samojed kakvo je stanje?
.
Evo ja sam zaprimljena u sobu, ctg ocitava trudove..ja otvorena 2 na 3 cm (sto god to znacilo) i sad cekamo dalje...pustili me nek se razviju trudovi na jos jace, pa cemo kasnije klistir itd
Jao al me šusa🤯🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji