Jutro curke!
Bas mi je super citati vase slatke muke koje cemo i mi uskoro prolaziti :)
Upijam koliko mogu, al znam kad dode do prakse da ce bit 100 pitanja koja ste vi vec prosle 🙈 tako da unaprijed sorry.
Tortilja 😂😂 cula sam za to umotavanje, cini se kao dobra ideja.
.
Lavice drzite se vas dvoje 💪💪 zelim sve najbolje.
Petra da ostanes sto dulje u komadu, i kao sto su cure rekle, nemoj se brinuti oko neopeglanog..bitno da je oprano :)
Samojed jos sam uvijek u komadu😂 lagano me ubijaju ovi pripremni trudovi..po noci su me svako malo budili, pa kad bi popustili bi zaspala i tako u krug. Sad ista scena.
Sutra pregled...mogla bi komotno tamo dic sator i kampirat 😂
Jesu li i tebi spominjali indukciju?
Da, kupila sam sad dvojku da probamo. Mada imam jos cijeli jedan veliki paket jedinice. Glupo mi ju ne potrosit
Jutro cure...
Thinkpink joj ja mislim da mi imamo sistem dojenja na zahtjev. Jer kod moje nema da ju probudim nakon 2.30h i da ce ona sad sisat. Probala sam al ona nakon 2 min zaspe ili sabotira sisu i neće. Tako da ju pustim dok ne trazi, osim ako prodje 3.30h onda ju idem buditi i nazivcirat maltene golu ju moram skinut da se razbudi i krene sisat. Tako da su nama razmaci sisanja od 1h do 4 h ovisi kako madam zeli. Dobro je sto ovi duzi razkaci su vecinom nocni. Al ja ne znam kako da joj uvedem nekog reda i pravilbije razmake dojenja. Ovako mi dobiva 30-50 gr dnevno.
Za nocna presvlacenja mi u sobi njenoj di imam prematalicu smo u plafonjetu stavili zarulju u lidlu muz kupio neki dan neku sta može biti u raznim bojama i u 3 jacine svijetla. Za noc koristimo zeleno svijetlo. Meni taman da vidim ju lijepo presvuc, a nju ne razbudi skroz. Presvucem ju prije dojenja, a ako mi se pokaka tokom dojenja onda ju pustim ipak barem pol sata - sat da probavi pa onda tek ju idem presvuci.
Za spavanje po noci trenutno je pokrijem sa poplunom ugurala sam sve krajeve oko kreveta tako da je poplun nategnut oko nje. U kornetu je htjela spavati ali frajerica onda cim bi se malo izvukla iz njega se budila pa smo odustali od spavanja u njemu. Vreca joj je jos malo velika pa cekam da naraste i da isprobamo spavanje u njoj. Vidim da voli imati oko sebe neke dekice nešto, al opet ne voli da je utegnuta da ne moze rukicama mlatarat kad se budi pa tortilje kod nje ne pale.
Petra nadam se da ce se smirit. Kad imas pregled nisam popratila?
Tockice a joooj tebe bolestine napale. Brz oporavak djecici.
Jutro zene! Znaci moje dijete je najbolje volje na svijetu nakon neprospavane noci. 😂🙈 pravi partijaner. A mama debelo presla 30tu i nemre pratit ritam 😣😂
On je jeo skroz lijepo jutros i onda doslovno sat vremena gugutao i smijao se, radili smo grimase i gluposti. 🙈 treba sad izdrzat dan 😁
Grizli super ti je to da ti prespava 4 h po noci. Nemoj joj nis mijenjat raspored. Mi smo to pokusali uvest na razne nacine al bas nam ne ide 🙈
E bas sam ja htjela vec stoput pitat za svjetlo pa nikak. Ja imam nocno u svojoj sobi i njegovoj di je prematalica, skroz priguseno. Najvise zbog mene. Fkt kao uhodala sam se i nije me vise strah 😂 al nemrem si zamislit da ga ne vidim po noci 😬🙈
E i moj nije htio uopce spavat u jadtuku. Dao se zamatat tak u kornet i dekicu mozda 2 tj, nakon toga lamatanje na najjace. Meni spav u vreci. Il pokriven samo s dekom (ako su vrece bas pobljuvane i nisu se stigle oprat, imam 2 🙈). Al ja ga drzim izmedu one 2 trukut spuzve pa se nemre otkotrljat nikam.
E i nocno presvlacenje. Nama su na tecaju rekli da se po noci NE presvlaci. Bas da ih se ne razbudi. Ja svog presvucem kad osjetim da je pokakan, ak ne smrdi pustim. I meni pampersice jedine nisu propustile ni jednom. Ocito mu najbolje pasu.
Valjda sam sve teme prosla 😂
Terminusama sretno. Iako ne kuzim cemu zurba 😁 meni je bilo super bit trudna. A i duze traje porodiljni!! 😂 ja da mogu birat svako bi prenijela 🤪
Nama odtalima isto sretno 😁 🙈
Dobro jutro/dan 😊
Vidim terminuse nam jos uvijek strajkaju 🤣
Mi smo nocas se naspavali...u prvoj turi odspavali 5 sati u komadu i onda sam ga probudila..siroce umorio se..sinoć ga skoro do 10 mučio trbuh i nije mogao zaspati nego bi vristal kad bi ga to uhvatilo. I poslije toga smo samo papali i spavali..ALELUJA 🤘
Svjetlo imamo nocnu lampu koja ima tri jacine..mozda bi je mogli i drzati ugasenom al eto gori zbog mene,sigurnije se osjecam 🙄
Ja svog presvlacim po noci jer ga tako razbudim...i inace mi se brzo uspava na sisi tako da hranjenje u snu ne dolazi u obzir. Dosad nam nikad nisu propustile pelene..osim kad #nemajka ne namjesti cicak dobro 🤣
Thinkpink drago mi je da vam ide lijepo dojenje. Razmisljala sam poslije obzirom na nuspojave Syntocinin spreja (jaca stezanja maternice) i mog stanja maternice da mi nije bas najsjajnija ideja koristiti ga. A i imam filing otkad je od jucer bolje da mi je bolji let down,bas izdojim vise!
Kuzim te pogotovo s tvojom podlogom, ja bi isto bila na oprezu, iako mi mame nisu pojavljivale kontrakcije, vise ono kaj sam navela, al opet to je isto nekak subjektivna procjena, neko ih ima a ne osjeca. Ak ne moraš nemoj koristit,a ak mislis pitaj gina prije. Super da je jace krenulo mljekeco🥰🥰
Da, kupila sam sad dvojku da probamo. Mada imam jos cijeli jedan veliki paket jedinice. Glupo mi ju ne potrosit
Ja isto :-( No dat cu frendici... vec ga jedinica i oko noge steze
Jutro zene! Znaci moje dijete je najbolje volje na svijetu nakon neprospavane noci. 😂🙈 pravi partijaner. A mama debelo presla 30tu i nemre pratit ritam 😣😂
On je jeo skroz lijepo jutros i onda doslovno sat vremena gugutao i smijao se, radili smo grimase i gluposti. 🙈 treba sad izdrzat dan 😁
Grizlisuper ti je to da ti prespava 4 h po noci. Nemoj joj nis mijenjat raspored. Mi smo to pokusali uvest na razne nacine al bas nam ne ide 🙈
E bas sam ja htjela vec stoput pitat za svjetlo pa nikak. Ja imam nocno u svojoj sobi i njegovoj di je prematalica, skroz priguseno. Najvise zbog mene. Fkt kao uhodala sam se i nije me vise strah 😂 al nemrem si zamislit da ga ne vidim po noci 😬🙈
E i moj nije htio uopce spavat u jadtuku. Dao se zamatat tak u kornet i dekicu mozda 2 tj, nakon toga lamatanje na najjace. Meni spav u vreci. Il pokriven samo s dekom (ako su vrece bas pobljuvane i nisu se stigle oprat, imam 2 🙈). Al ja ga drzim izmedu one 2 trukut spuzve pa se nemre otkotrljat nikam.
E i nocno presvlacenje. Nama su na tecaju rekli da se po noci NE presvlaci. Bas da ih se ne razbudi. Ja svog presvucem kad osjetim da je pokakan, ak ne smrdi pustim. I meni pampersice jedine nisu propustile ni jednom. Ocito mu najbolje pasu.
Valjda sam sve teme prosla 😂
Terminusama sretno. Iako ne kuzim cemu zurba 😁 meni je bilo super bit trudna. A i duze traje porodiljni!! 😂 ja da mogu birat svako bi prenijela 🤪
Nama odtalima isto sretno 😁 🙈
Ja imam upaljeno svijetlo u prizemlju kuce i taman mi gore malo dode da ga vidim. Presvlacim ga nocu jer ga ja ionako hranim na flasicu pa ga moram dici.
Meni bas Pamper PC premacu i to kad je na boku iznad struka. No to je sigurno jer su mu male. Unazad par dana je sve 56 prerastao. A kad je dosao iz bolnice 46 je nosio
Lavice ja sam u bolnici imala malo mlijeka no cim smo oboje dosli doma to se bas povecalo. Stres jako utjece. A bitno je i barem jedno no no izdajanje iako ga u bolnici ne preporucaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji