Bublica znaci i ti, zao mi je. Nadam se da ce nam se uskoro nesto pokrenuti.
Ja sutra imam kontrolu pa cemo vidjeti ima li ikakvog pomaka, a sve mi se cini da nema
AnnA strpljen spašen🙈🙏💪ja sam prvo dvoje rodila na 41+1, treća premašila i to...brzo ćemo i mi na traku, sretno ti od srca🙏💪
I nista...nije me otvorilo dodatno. Sad sam dobila inekciju protiv bolova i idem probat spavat😘
Ovo je fkt mucenje🙈
Drz se i probaj odmorit!
Laku noc svima!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Damnarexx pa sta bi oni da se otvaras u roku sat vremena. Probaj odmoriti ako ikako mozes. Ako i dalje se ne otvaras, a imas svoje trudove topal savjet trazi epiduralnu nemoj dat da te satima mrcvare prije toga. Meni je moja gin tek drugo jutro rekla da jeddino epi zaista pomaže kad se zena sporo otvara. A prije dobro dodje i pilates lopta ako upali. Sretno... I da brzo prođe i da se mazis sa svojom bebicom.
bok, curke!!
Da vam javim da imam odrađen maraton od 16 h u rađaoni, ali u 18, 20 h je napokon stigla naša princeza.
Predivna je mala curica, 3450 kg i 52 cm....
Osjećaj je nevjerojatan iako nije sa mnom ( preporucili su da se odmorimo obje jer smo se jako napatile).
Sretno vam svima
Nita cestitam
Samojed damnarexx sretno
Meni prije pol sata ko da je procurilo malo vode. Ne vjerujem da sam se upiskila jer sam bila mirna u krevetu. I nakon toga vise nije nista. I sad vidim kad se brisem da ima nesto krvi. Ne onako sluzava nego tipa kao kd imas mengu. I sad uopce nisam pametna sta napravit. Dal da cekam jutro kad ionako imam pregled, dal da pratim situaciju. Nekako mi se cini glupavo zbog ovog u bolnicu jer nemam ni t od trudova.
Cure sto vi mislite
Sortiraj odgovore
Najstariji