ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    07. Veljača 2020. 06:24

Anna ,sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Lavica27
    07. Veljača 2020. 07:21

Nita cestitam ti od srca!!
    Anna drzim fige,mozes ti to, za cas ces imat buhtlicu❤
    Samojed a bas te zezaju :D
    Tockice jesi ozdravila?

DeeDee
    07. Veljača 2020. 07:25

damnarexx

AnnA

Evo cure samo da javim da sam odlucila otici u bolnicu. Eh sad, ne znam jesu li to trudovi ili nisu. Osjecam se ko neka ludjakinja jer nisam u stanju prepoznat. Steze me u ledjima i jaaaaki menga bolovi. Zadrzali me. Dva prsta kazu. Dali mi klistir pa cemo vidjeti kako ce se to nastaviti

Wuhuuuu..imat cemo 2 bebe danas🥰🥰 ja pristekana na epi…5cm otvorena, dodalli malo dripa..ovo je milinaaaa.

Tooo, bit Ce tvoj kao moj 🤞🤞🤞

Anna, Samojed, Omerta sretno.
    Nita čestitam 🥰

[/url

Grizli
    07. Veljača 2020. 07:45

Nita cestitam! Zao mi je da jentoliko trajalo, al sad uzivaj u mrvici. Brz oporavak. Sretno!
    Damnarexx epi je milina slazem se! Srwtno i da te otvori kako treba.
    Anna 🤞💪 da je to to i da krenu trudovi kako treba. Sretno! I izdrzat ces! 
    Samojed i tebi sretno! Meni se isto prek kraj smanjivala plodna a nije curilo nigdje sto sam mogla vidit. Ja sam to protumacila da ocito izadje kad piskim.

Grizli
    07. Veljača 2020. 07:50

Cure cime ste vi ljecile hemeroide? Ja mislim da imam i unutarnje ne samo vanjske. Nemam pojma sad kad su splasnuli hematomi od rana sam skuzila da imam vanjskih par koji bole, al ono najgore je kad dugo stojim ili idem na wc unutra ko da opet radjam. 😥

beba2025❤
    07. Veljača 2020. 07:50

Ništa, cestitam 🌹🥰
    Cure, sretno🤞😊

Valkris
    07. Veljača 2020. 08:03

Jutro cure 😉
    Nita čestitam 💞💞💞💞🥰🥰🥰
    Damnarexx i Anna sretno i nek bude brzo 💪💪💪🤞🤞🤞🤞
    Samojed, javi daljnji tijek 😉😉 
    Omerta, sretno na pregledu, moj je sutra 😊
    Mene prosla gripa i sad sam spremna kad bebač bude spreman za izlazak 💪
    Ostale curke sretno s dojenjem i ostalim nedacama 💞

MaRe
    07. Veljača 2020. 08:14

Grizli

Cure cime ste vi ljecile hemeroide? Ja mislim da imam i unutarnje ne samo vanjske. Nemam pojma sad kad su splasnuli hematomi od rana sam skuzila da imam vanjskih par koji bole, al ono najgore je kad dugo stojim ili idem na wc unutra ko da opet radjam. 😥

U bolnici su nam rekli da možemo i s Faktu masti ili bilo kojom za hemeroide jer je cura do mene na porodu ogromne dobila,bolili je vise od rane ...meni je pomogla i obicna svinjska mast ali za vanjske...za unutarnje ne znam,nisam ih nikad imala. Mislim da au cure rekle i to kantarionovo ulje da pomaze.
    Joj jeste citale ovo https://m.24sata.hr/lifestyle/draga-pa-mali-ima-5-kg-beba-mihovil-nije-stao-ni-u-pidzamicu-674504
    Ja sam samo stisnula noge dok sam citala 🤣🤣
    Danas nam i Petra ima pregled...nisam upamtila dal se javila jucer?🤔 Ovaj posttrudnicki mozak je jos gori od trudnickog 🤣

samojed
    07. Veljača 2020. 08:23

Cure da vam javim sad sam bila na pregledu prolazno za jedan prst cervik 20do30% očuvan ultrazvuk  plodne vode skoro pa nema, odmah su mi gel stavili evo sad sva sata ne smijem da ustajem da li  neka od vas ima iskustva u bližoj okolini sa gelom kako se odvija dqljni dok radnje i tako baš sam uplašena doslovno se tresem 😞

C1M4
    07. Veljača 2020. 08:31

samojed

Cure da vam javim sad sam bila na pregledu prolazno za jedan prst cervik 20do30% očuvan ultrazvuk plodne vode skoro pa nema, odmah su mi gel stavili evo sad sva sata ne smijem da ustajem da li neka od vas ima iskustva u bližoj okolini sa gelom kako se odvija dqljni dok radnje i tako baš sam uplašena doslovno se tresem 😞

Ja sam isla na gel, meni su rekli da nema ustajanja 6 sati i da me 6 sati nitko ne gleda sve dok gel djeluje, ali kako je mene to otvaralo brzo tako su mi i trudovi krenuli i bili na svake dvije minute i morali su me pogledati, u 12:20 prokinut vodenjak skroz, u 12:30 stavljen gel i do 17:15 me otvorio skroz😊 Nemoj se nista plasiti jer nemas razloga za strah, mene sam gel nije nista bolio niti mi je to bilo lose iskustvo, samo su trudovi bili bolni, ali kad su mi objasnili kako disati kroz njih, bilo je lakse😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.