Samojedmozda dobijemo 2 bebice u jednom danu🤞😂😂 dug je dan i noc.
Javljaj nam kolko budes mogla!
.
Mene ovo ubija, grci, al vise ne znam jel su krenuli pravi ili ne🤦 ukljucila sam counter i kaze ovo.
https://postimg.cc/RJCwm9pZ
Mislim da bi trebala otic na pregled,ono razmaci mi se cine gusti,probaj promjenit polozaj ili se otusirat toplom vodom iako vjerujem da sve vec jesi probala..
Ne kosta te nista otic,sluzni je ispao,ol.voda spremna.. pa nek vide kakvo je stanje,lako se vratis doma..drzim fige 🤞💙
.
Mene ovo ubija, grci, al vise ne znam jel su krenuli pravi ili ne🤦 ukljucila sam counter i kaze ovo.
Mislim da bi trebala otic na pregled,ono razmaci mi se cine gusti,probaj promjenit polozaj ili se otusirat toplom vodom iako vjerujem da sve vec jesi probala..
Ne kosta te nista otic,sluzni je ispao,ol.voda spremna.. pa nek vide kakvo je stanje,lako se vratis doma..drzim fige 🤞💙
Pricekati cu jos malo pa vidjet..ako je ovo lazno, ja cu umrijeti na pravim onda 😟🙈
Tnx😘
Hvala vam cure pumo, mah kako bude voljela bih da ne bude inducirani ali ako mora bože moj sta je tu je samo da mi bebica bude dobro i da se što prije upoznamoo danas nas je dokto procijenio na 3500gr + -
Evo ja još čekam miza stomak me lagano boli donji dio stomaka i donji dio ledja ništa specijalno
Damnarexx bilo bi super dvije bebice da nam dodju svakako već odavno nema bebica, i i ja mislim da bi trebala otići provjeriti sta se desava
.
Pricekati cu jos malo pa vidjet..ako je ovo lazno, ja cu umrijeti na pravim onda 😟🙈
Tnx😘
U istom sam sosu samo meni jos nista nije krenulo tako da mogu si samo zamislit kaj sad prolazis..
Nemoj gubit jos nadu,kad vidis sta ce bit i kad se nades kod njih na onom stolu,mozda budes super za epiduralnu pa ti barem malo olaksa i nebude tako strasno kao sad,a mozda si vec na dobrom putu pa je zato tako bolno pa jos mrvu tako zduras i gotovo... Probaj tak razmisljat...
Samojed sretno 🎉🎉💪😁 nek bude sto brze i sto bezbolnije 🤞
Anna vidim ni kod tebe nista 🤪?
Lunicaajme divota, bas vam je divno! Zavidim na nocnom spavanju 🙈😉
Cure kad vas slusam o ovim gramima drago mi je da nisam nabavila vagu 🙈😁. Nemojte krivo shvatit, ja sam isto bila u stresu do prvog dolaska patronazne. Al kad sam vidla da dobiva nisam se vise zamarala. Vidim ga po robi kolko se zbucao i izduzio, to mi je dosta
Mi sutra imamo prvi pregled kod pedijatra. Evo pa ce ga onda opet vagat pa cemo vidjet di smo 😁
Ja ubacila u nasu rutinu setnje. Bas nemam nikakvu ekipu koja je isto na porodiljnom 🙈🙄. Stvarno sam se vec skroz opustila pa odradimo cca 3-5 km dnevno plus ducane i sl ak kaj trebam. Jedino gledam da smo u roku 3 sata doma da ga moram vani hranit.
Ni ja nemam vagu niti se zamaram😄Patronazna mi ga je izvagala.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ne ne krivo sam mozda napisala poruku. Ne brine me rast od 30-50 gr. Vecinom j3 30 gr, al ima dana kad mi vaga ne pokaze prirast nikakav, a drugi dan bude 50 gr recimo. Prvih par dana je dobivala da 50 gr, al sad je manje. Recimo prekjucer je imala 3130, danas 3165 s time da sam ju danas vagala prije dojenja. A probala sam i koliko podoji i ispalo je sad ujutro u 25 min sisanja na 1 cici 85 gr da je teza nakon sisanja. Meni je bitno da ona dobiva na tezini jer nema nekog reda za sisanje. Ima faze tokom dana kad bi svakih sat vremena a ima faza kad satima ne bi ni pomirisala cicu. A opet ne bi htjela da se šopa.
Meni su rekli da nema smisla vagati cesce od 1 tjedno ili jednom u dva tjedna i onda se racuna prosijek. U bolnici su ih svaki dan vagali i koji put bi dobio u danu 150 g pa onda tri dana nista pa onda po 40g, 20g... u prosijeku je dobivao 35g i rekli su da je to super. Vele da jaka stolica moze biti i do 100 g
Ja sam htijela po dolaaku iz bolnice kupiti vagu no muz i patronazna su me odgovorili jer cu ga samo maltretirati. Sad ga patronazna svaka 2 tjedna vaze i jednom mjesecno ga kod pedijatrice i mjerimo i važemo. Ja bi najradije svaki dan no iatina, njega bi samo maltretirala i sebe opterecivala.
Ova metoda s vaganjem prije i nakon podoja, iako se cesto koristi, nije bas 100% tocna.
Ja imam vagu, ali sam isto vaganje ogranicila na jednom tjedno. Tako da ako zapnemo s kilazom da ga pristekam na sisu umisto dude.
url=https://lilypie.com]
Ja ubacila u nasu rutinu setnje. Bas nemam nikakvu ekipu koja je isto na porodiljnom 🙈🙄. Stvarno sam se vec skroz opustila pa odradimo cca 3-5 km dnevno plus ducane i sl ak kaj trebam. Jedino gledam da smo u roku 3 sata doma da ga moram vani hranit.
Ja isto uvela setnje. Zamjeni dio dana kad bi cmizdrio sa lijepom setnjom:) jos samo moram smislit kako da postanu zanimljivije. Da bar je toplije pa da mogu van sjest na kavu...
Samojed sretno 🎉🎉💪😁 nek bude sto brze i sto bezbolnije 🤞
Anna vidim ni kod tebe nista 🤪?
Lunicaajme divota, bas vam je divno! Zavidim na nocnom spavanju 🙈😉
Cure kad vas slusam o ovim gramima drago mi je da nisam nabavila vagu 🙈😁. Nemojte krivo shvatit, ja sam isto bila u stresu do prvog dolaska patronazne. Al kad sam vidla da dobiva nisam se vise zamarala. Vidim ga po robi kolko se zbucao i izduzio, to mi je dosta
Mi sutra imamo prvi pregled kod pedijatra. Evo pa ce ga onda opet vagat pa cemo vidjet di smo 😁
Ma zavrsila bi na psihijatriji da ju vazem svaki dan vjerojatno, ponudila mi frendica vagu, rekoh nije to za mene 😂
Patronazna je izvaže kad dođe, bitno mi je sad u početku samo da znam da dobiva kako su bile borbe s tim dojenjem a sad je krenulo i smanjila sam bočicu dosta, pa nisam nikad sigurna koliko je pojela. Vidjet ćemo sutra 😊
Losa i ja mislim da to ne može bit baš precizno
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji