ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    06. Veljača 2020. 18:57

Nisu mi kao ništa rekli pojavila mi se krv na vesu kao ono kad prolazi menstruacija pa ono pred kraj što bude nez sta to znaci otišla sam pitati sestricu kaže od pregleda, a meni je bilo dvije tačke krvi i jutros kad sam ustala pa sad ne znam 
    Damnarexx jupiiii stiže nam znači bebica, sretno da se brzo otvaras i da porod bude što brži i bezbolniji 
    Nadam se da će i moj bebac brzo 

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 19:03

samojed

Nisu mi kao ništa rekli pojavila mi se krv na vesu kao ono kad prolazi menstruacija pa ono pred kraj što bude nez sta to znaci otišla sam pitati sestricu kaže od pregleda, a meni je bilo dvije tačke krvi i jutros kad sam ustala pa sad ne znam
    Damnarexx jupiiii stiže nam znači bebica, sretno da se brzo otvaras i da porod bude što brži i bezbolniji
    Nadam se da će i moj bebac brzo

Da ti  nije krenuo sluzni čep?
    Hvalaa😘 i tvoja ce brzo, sigurna sam..obavit cemo mi to nocas :D

MaRe
    06. Veljača 2020. 19:31

Simbalija

MaRe

Samojed sretno i brzo…možeš ti to 💪💪
    Damnarexxi ti isto..da vam čim prije stignu bebice…vrijemeee je 🥰🥰 Mislili smo da je moj lijen za van al vase su prekardašile 🤣 I upamtite…koncentrirajte se na disanje 🙂
    Vaga nam ne treba..vidim po njemu iz dana u dan kako raste,mijenja se i buca. Odjelce sta mu dns obucem za dan dva ne mogu…pidjame i sve vec nosimo 62…jedino jos u koji bodi stane 56.
    Lunice super za bebicu…kak su klinci oko nje?

Koliko ti je dug, težak pa da ne stane više u 56? Mojoj je nešto malo 56, ali u 62 pliva.. Ne znam što mi je gore.. Sad ima preko 5kg, a prije dva tjedna je imala 55cm.

On je laksi al rekla bih, prošli pon je imao 3730 i 54..mislim da ti brojevi sve variraju od modela do modela jer baka mu u subotu kupila 3 pidjame 62 i 2 su mu taman a treca predugacka xD Ja sam zato povadila sve 62 robicu stio imam pa gledam sta bi mu pasalo jer od 56 odjelca i pidjame ne stane vise,sve mu napeto za duge noge. Mali dugonja na tatu😁
    Ajmo Samojed i Damnarexx odradite to veceras u duetu 🙂

samojed
    06. Veljača 2020. 20:44

A nw vjerujem da je sluzni jer ono idu kapljice krvi a nije kosto ste opisivale sluz i to mene lagano stomak boli ali ništa značajno, bilo bi super da sve vcrs bude gotovo al ja bas i ne vjerujem da bih ja mogla noćas al eto opet nadam se 

Simbalija
    06. Veljača 2020. 20:49

Da i nama su pidžamice 56 na knap jer su sa stopalicama, a 62 su nam veelike. Ne volim da joj je malo jer mislim da je stišće, ima veliki trbušić, a ne volim baš ni da pliva u tome. Slatke muke 🙈
    Damnarex i Samojed sretnooo!!! ♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 20:55

Ja dobila infuziju (da mi olaksaju bol) i skoro se srusila..prvo mi je pikala 3 puta jednu venu, pa je pukla...i onda ajmo druga ruka meni se zamantalo, vidjela crne i ljubicaste tocke, oblio me znoj mislila sam da cu se srusit😱
    A inace fkt nisam mimoza..imam 8 tetovaza, 2 pirsa🤦
    .
    Ctg opet u 10 da vidimo jel se stanje promjenilo. Ako ne, kazu do jutra nista🤔 ako da, idemo dalje 💪
    .
    Hvala curke na podrsci🥰

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 20:56

samojed

A nw vjerujem da je sluzni jer ono idu kapljice krvi a nije kosto ste opisivale sluz i to mene lagano stomak boli ali ništa značajno, bilo bi super da sve vcrs bude gotovo al ja bas i ne vjerujem da bih ja mogla noćas al eto opet nadam se

Jesi pitala sta ce s tobom? 

• AnnA
    06. Veljača 2020. 21:10

Damnarexx sreeeeetno.
    Izgleda da jedino ja ovdje stagniram :D

Omerta
    06. Veljača 2020. 21:31

Sretnooo!!! 🤞🤞🤞 You can do it!!! 💪💪💪
    Ali tek dosla pa te vec mrcvare, jaooo, tri puta fula venu, svasta.. 🙄🤦 

Sretno i ostalim terminusama.. neka se zaredaju bebice!!! 

Mi smo sutra opet u TA, 8 ujutro.. nadam se da se nesto pomaklo od proslog tjedna. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Bublica123
    06. Veljača 2020. 22:24

AnnA

Damnarexx sreeeeetno.
    Izgleda da jedino ja ovdje stagniram :D

I ja, nisam bas redovna u javljanju, banem tu i tamo, al eto da znas da nisi sama💪💓🙏🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.