ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Veljača 2020. 12:59

Svedske su meni u rodilistu rekli da preporucaju, patronazna da ne trebe osim preko noci al se treba kao vjezbe rafiti6koje ona ne zeli raditi jer ukruti noge ko kokos 🙈. I ove na cicak su mi super 

• mom12
    06. Veljača 2020. 13:02

I ja svoju tu i tamo siroko povijem...i kupila sam u magic babyiu pelene na cicak....a ima i u bubamari i taj klasicni trokut i te na cicak
    ..

samojed
    06. Veljača 2020. 13:33

Eh cure evo ja bila na pregledu i dalje zatvorena poslali me na uzv sve zrelo za porodila smanjila se plodna voda i zbog smanjenja plodne vode ostajem u bolnici evo čekam da mi muž donese stvari pa sta onda moj malisa čeka ako je sve sazrelo za poroda dobro si ti Mare bas štrajkaju ove bebice 
    Damnarexx nadam se da neće doći do indukcije ali evo po svemu sudeći hoće 😕

DeeDee
    06. Veljača 2020. 13:40

samojed

Eh cure evo ja bila na pregledu i dalje zatvorena poslali me na uzv sve zrelo za porodila smanjila se plodna voda i zbog smanjenja plodne vode ostajem u bolnici evo čekam da mi muž donese stvari pa sta onda moj malisa čeka ako je sve sazrelo za poroda dobro si ti Mare bas štrajkaju ove bebice

Bez straha, nije ni indukcija kraj svijeta, još malo i držati ćeš svog malenog u rukama ❤️
    Od srca ti želim da ipak krene samo od sebe, ali kako god neka bude  brzo i bezbolno 🤞

[/url

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 13:51

miki0

Kupila sam te klasicne trokut na vezanje al uzasno je velika i jos kad utrpam te 2 tetre kak su pokazali bas uzasno izgleda. A trebala bi ih samo po noci nositi, pa kako da tako spava naglavacke?
    Jek te na cicak dobro rasire noge? Jer mi joj moramo namjestit noge u M da joj stoje.

Tesko ces stavit dvi u te na cicak. I jednu jedva stisne.

url=https://lilypie.com]

• AnnA
    06. Veljača 2020. 13:55

Samojed sretno i samo hrabro

Valkris
    06. Veljača 2020. 13:59

samojed

Sretno 🤞🤞🤞 i nek bude brzo i sto manje bolno 💪💪💪 mozes ti to 💞

Lunica
    06. Veljača 2020. 14:11

Samojed sretno💪
    Mi smo od utorka kuci... Beban spava i jede. Noc odvaži od 11 do 4 bez budjenja pa opet podoj i spavanje do 9🙂 dobio je 200 gr u 2 dana🙂 uzivamo i odmaramo uz dobru bebu. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Damnarexx 🌺
    06. Veljača 2020. 14:25

Samojed mozda dobijemo 2 bebice u jednom danu🤞😂😂 dug je dan i noc.
    Javljaj nam kolko budes mogla!
    .
    Mene ovo ubija, grci, al vise ne znam jel su krenuli pravi ili ne🤦 ukljucila sam counter i kaze ovo.
    https://postimg.cc/RJCwm9pZ

mrgud_zg
    06. Veljača 2020. 14:33

Samojed sretno 🎉🎉💪😁 nek bude sto brze i sto bezbolnije 🤞
    Anna vidim ni kod tebe nista 🤪?
    Lunica ajme divota, bas vam je divno! Zavidim na nocnom spavanju 🙈😉
    Cure kad vas slusam o ovim gramima drago mi je da nisam nabavila vagu 🙈😁. Nemojte krivo shvatit, ja sam isto bila u stresu do prvog dolaska patronazne. Al kad sam vidla da dobiva nisam se vise zamarala. Vidim ga po robi kolko se zbucao i izduzio, to mi je dosta
    Mi sutra imamo prvi pregled kod pedijatra. Evo pa ce ga onda opet vagat pa cemo vidjet di smo 😁
    Ja ubacila u nasu rutinu setnje. Bas nemam nikakvu ekipu koja je isto na porodiljnom 🙈🙄. Stvarno sam se vec skroz opustila pa odradimo cca 3-5 km dnevno plus ducane i sl ak kaj trebam. Jedino gledam da smo u roku 3 sata doma da ga moram vani hranit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.