Nita čestitam...dobrodošla 🎉🎉🎉🥳🥳🥳
Damnarexx,Samojed sretno 🤞
Anna i kod tebe krece...meni su trudovi poceli isto nekih pol sata nakon pucanja vodenjaka..i kad je pukao imala sam malo krvi al nije bila svježa. Sretno 🙂
Sretnooo!!! 🤞🤞🤞 You can do it!!! 💪💪💪
Ali tek dosla pa te vec mrcvare, jaooo, tri puta fula venu, svasta.. 🙄🤦
Sretno i ostalim terminusama.. neka se zaredaju bebice!!!
Mi smo sutra opet u TA, 8 ujutro.. nadam se da se nesto pomaklo od proslog tjedna.
Ja sam si nesto umislila da ti imas jos neka dva tjedna kad sad vidim ticker a ti sitno brojis 😁 Sretno ujutro i 🤞 da ima pomaka 😊
Evo cure samo da javim da sam odlucila otici u bolnicu. Eh sad, ne znam jesu li to trudovi ili nisu. Osjecam se ko neka ludjakinja jer nisam u stanju prepoznat. Steze me u ledjima i jaaaaki menga bolovi. Zadrzali me. Dva prsta kazu. Dali mi klistir pa cemo vidjeti kako ce se to nastaviti
Evo cure samo da javim da sam odlucila otici u bolnicu. Eh sad, ne znam jesu li to trudovi ili nisu. Osjecam se ko neka ludjakinja jer nisam u stanju prepoznat. Steze me u ledjima i jaaaaki menga bolovi. Zadrzali me. Dva prsta kazu. Dali mi klistir pa cemo vidjeti kako ce se to nastaviti
Wuhuuuu..imat cemo 2 bebe danas🥰🥰 ja pristekana na epi...5cm otvorena, dodalli malo dripa..ovo je milinaaaa.
Sretnooo!!! 🤞🤞🤞 You can do it!!! 💪💪💪
Ali tek dosla pa te vec mrcvare, jaooo, tri puta fula venu, svasta.. 🙄🤦
Sretno i ostalim terminusama.. neka se zaredaju bebice!!!
Mi smo sutra opet u TA, 8 ujutro.. nadam se da se nesto pomaklo od proslog tjedna.
Ja sam si nesto umislila da ti imas jos neka dva tjedna kad sad vidim ticker a ti sitno brojis 😁 Sretno ujutro i 🤞 da ima pomaka 😊
Heheh.. Hvala ti!
Javim kakvo je stanje!
Nita, ajme cestitam!!! 🎉🎉🎉 Odmorite, bome ste zasluzile! Kad smognes snage i vremena, pisi sto se to tako oduzilo.
Anna, Damnarexx, Samojed - SRETNO!!! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure ovdje od pola 5 rade ctg ne znam os kud ranije 😞
Nita cestitam na princezi
Anna,Damnarex sretno vam da što prije držite bebice u rukama
Mene sinoć opet gledali uzv kažu definitivno se smanjuje plodna voda a cure ja nikako ne osjetim ista da mi curi mozel se to nekim drugim putem smanjivati msm glupo pitanje ali ako se smanjuje a iz mene ne izlazi pa ne kontam,rekli su mi da će danas konzilij odlučiti sta dalje kod mene se pojavili sinoć bolovi al opet u vidu menstruacije koji su konstantni bez stanke da kažem da su kontrakcije i kroz sat vremena opet sve prestalo u potpunosti 😕
Damnarexx ajme superiska. Sreeetno
Ja sad pristekana na ctg i evo iscurila voda. Znaci boli me za pop. i pitam se kako cu rodit. No dobro valjda nekako budem.
Samojed nemam bas nesto pametno da ti kazem jer sam i sama neupucena i neiskusna sa svime time. Nadam se da ces odmah ujutro saznati sto cete dalje. U svakom slucaju sretno.
Cure, hvala vam na podrsci
Anna drzi se. Nadam se da ce brzo biti gotovo 🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sretno cure:) Nadam se da ce puno beba doc danas:)
Ja evo s nocnog podoja. Koristili vece pelene i opet propustile na boku. Preirirantno Doduse, proslo je 7 sati, ali kaj ih ne reklamiraju 'vasa je beba 24 sata suha'. Mos mislit. Na svu srecu po noci se uspava lako cak i nakon presvlacenja.
Ana, meni tako krenuo porod. Malo voda, malo krvi bez nekih trudova da bi dosla otvorena 7-8 cm u bolnicu...
Sortiraj odgovore
Najstariji