ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Veljača 2020. 02:41

Nita čestitam...dobrodošla  🎉🎉🎉🥳🥳🥳
    Damnarexx,Samojed sretno 🤞
    Anna i kod tebe krece...meni su trudovi poceli isto nekih pol sata nakon pucanja vodenjaka..i kad je pukao imala sam malo krvi al nije bila svježa. Sretno 🙂

MaRe
    07. Veljača 2020. 03:15

Omerta

Sretnooo!!! 🤞🤞🤞 You can do it!!! 💪💪💪
    Ali tek dosla pa te vec mrcvare, jaooo, tri puta fula venu, svasta.. 🙄🤦

Sretno i ostalim terminusama.. neka se zaredaju bebice!!!

Mi smo sutra opet u TA, 8 ujutro.. nadam se da se nesto pomaklo od proslog tjedna.

Ja sam si nesto umislila da ti imas jos neka dva tjedna kad sad vidim ticker a ti sitno brojis 😁 Sretno ujutro  i 🤞 da ima pomaka  😊

• AnnA
    07. Veljača 2020. 03:37

Evo cure samo da javim da sam odlucila otici u bolnicu. Eh sad, ne znam jesu li to trudovi ili nisu. Osjecam se ko  neka ludjakinja jer nisam u stanju prepoznat. Steze me u ledjima i jaaaaki menga bolovi. Zadrzali me. Dva prsta kazu. Dali mi klistir pa cemo vidjeti kako ce se to nastaviti

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 04:45

AnnA

Evo cure samo da javim da sam odlucila otici u bolnicu. Eh sad, ne znam jesu li to trudovi ili nisu. Osjecam se ko neka ludjakinja jer nisam u stanju prepoznat. Steze me u ledjima i jaaaaki menga bolovi. Zadrzali me. Dva prsta kazu. Dali mi klistir pa cemo vidjeti kako ce se to nastaviti

Wuhuuuu..imat cemo 2 bebe danas🥰🥰 ja pristekana na epi...5cm otvorena, dodalli malo dripa..ovo je milinaaaa.

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2020. 04:45

Nita čestitam🥰💕💕

Omerta
    07. Veljača 2020. 04:48

MaRe

Omerta

Sretnooo!!! 🤞🤞🤞 You can do it!!! 💪💪💪
    Ali tek dosla pa te vec mrcvare, jaooo, tri puta fula venu, svasta.. 🙄🤦

Sretno i ostalim terminusama.. neka se zaredaju bebice!!!

Mi smo sutra opet u TA, 8 ujutro.. nadam se da se nesto pomaklo od proslog tjedna.

Ja sam si nesto umislila da ti imas jos neka dva tjedna kad sad vidim ticker a ti sitno brojis 😁 Sretno ujutro i 🤞 da ima pomaka 😊

Heheh.. Hvala ti!  Javim kakvo je stanje!
    Nita, ajme cestitam!!! 🎉🎉🎉 Odmorite, bome ste zasluzile! Kad smognes snage i vremena, pisi sto se to tako oduzilo. 
    Anna, Damnarexx, Samojed - SRETNO!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samojed
    07. Veljača 2020. 05:12

Jutro cure ovdje od pola 5 rade ctg ne znam os kud ranije 😞 
    Nita cestitam na princezi 
    Anna,Damnarex sretno vam da što prije držite bebice u rukama 
    Mene sinoć opet gledali uzv kažu definitivno se smanjuje plodna voda a cure ja nikako ne osjetim ista da mi curi mozel se to nekim drugim putem smanjivati msm glupo pitanje ali ako se smanjuje a iz mene ne izlazi pa ne kontam,rekli su mi da će danas konzilij odlučiti sta dalje kod mene se pojavili sinoć bolovi al opet u vidu menstruacije koji su konstantni bez stanke da kažem da su kontrakcije i kroz sat vremena opet sve prestalo u potpunosti 😕

• AnnA
    07. Veljača 2020. 05:21

Damnarexx ajme superiska. Sreeetno
    Ja sad pristekana na ctg i evo iscurila voda. Znaci boli me za pop. i pitam se kako cu rodit. No dobro valjda nekako budem.
    Samojed nemam bas nesto pametno da ti kazem jer sam i sama neupucena i neiskusna sa svime time. Nadam se da ces odmah ujutro saznati sto cete dalje. U svakom slucaju sretno.
    Cure, hvala vam na podrsci

Točkica37
    07. Veljača 2020. 05:43

Anna drzi se. Nadam se da ce brzo biti gotovo 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Zarica
    07. Veljača 2020. 05:56

Sretno cure:) Nadam se da ce puno beba doc danas:)

Ja evo s nocnog podoja. Koristili vece pelene i opet propustile na boku. Preirirantno  Doduse, proslo je 7 sati, ali kaj ih ne reklamiraju 'vasa je beba 24 sata suha'. Mos mislit. Na svu srecu po noci se uspava lako cak i nakon presvlacenja. 

Ana, meni tako krenuo porod. Malo voda, malo krvi bez nekih trudova da bi dosla otvorena 7-8 cm u bolnicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.