Bebe štrajkaju...kad su ono najavili pun mjesec..10? 😁 Nista cure ako ste prozore oprale vrijeme da muzeve uposlite ili kazu da topla kupka isto pomaze..
Grizli ja cekam da se ocisti sam..nema puno suhog di se ljusti..malo po tabanima i rukicama...to u vodu kad ga kupam stavim malo bademovog ulja i to je to.
I ja imam i Purelan i Babylove za bradavice...obje su mi odlicne..samo sam izbacila i grudnjak i jastucice jer mi nekako stisnu bradavice pa vidim zvijezde dok mali krene sisati...stavim ponekad jastucice na majicu ak bas curi. Sad kak je bio skok u razvoju dobro mi ih prozvakao 😔😏
Mislim Losa da si pitala za veličinu pelena..mi smo na 1 al mi se cini da bi mogli na 2 cim potrosim pakiranja jedinice jer se patim da je namjestim oko nogu da ga ne stišće.
Think nama kad je pupak otpao isto je imao mali granulom al je patronazna rekla da ce sacekati jos dva dana (5 dana od otpadanja) pa ako se sam ne povuče da ce ga lapizirati...na kraju se povukao :)
Lavice hvala na utjesi, ja se isto nadam da je samo to i da ce proc samo.
A vama sad vec zbilja izmisljaju dijagnoze. Svaki dan nes drugo. Mogu mislit da ti je vec pun kufer. A ja sam totalno primjetila kak bljucaju kad previse pojedu. Nas je imao ovaj skok sad u 5.tj. Trajala. Je zivcanost jedno 3 dana i uzaaaasno je puno jeo, samo je cicu trazio. I doslovno to nije mogo sve probavit, i puuno je bljucao. A inace jedino ak ga odma polegnem poslje obroka mu zna par kapi iiscurit.
Hej...evo da se prikljucim temi pelena. Mi smo isprobali mali paket Violeta pelena, ok su ali nemam nekih posebnih pohvala. Beauty Baby iz Mullera mi se ne svidjaju, guza se crvenila i osula se. Koristili smo i Pampers Pure i one su mi djelovale najbolje i osip na guzi se povukao. Sad isprobavamo Pampers PC, ali ove Pure mi se cine najbolje.
Guzu mazemo s JGL kremicom, samo sam jednom koristila sudokrem za taj osip na guzi. Inace tijelo ne mazemo nicim, isto se tako ljuskala koza ali po preporuci patronazne nismo mazali. Kupali smo se u obicnoj vodi s par kapi bademovog ulja, sad se kupamo u kamilici. I kupamo se svaki drugi dan sad za pocetak, ovaj izmedju dan ju prebrisem tuferima i toplom vodom ili kamilicom.
L 💛
Samojed i Grizli, hvala cure na odg.. Vidjet ću onda u ponedjeljak točno što će mi reći u bolnici.. Nadam se da ipak nije ništa strašno
I da, jucer smo se vagali. Kraljica je dobila 350 g u 2 tj - prvi tj 150, drugi 300. Porodjajna tezina je bila 3900, pa je pala na 3650 a sad je 4100 g.
L 💛
Pozdrav, za dva tjedna mi je termin, danas me pocelo bolit u maternici kao da me neko bocka iglom, traje jako kratko i odprilike svako pola sata,zanima me ima li netko slicna iskustva, nisam sigurna sta se dogada🤔
Pozdrav, za dva tjedna mi je termin, danas me pocelo bolit u maternici kao da me neko bocka iglom, traje jako kratko i odprilike svako pola sata,zanima me ima li netko slicna iskustva, nisam sigurna sta se dogada🤔
Meni je tako bilo, kaze gin da je sve normalno i da se priprema sve dole. Naravno ako je izdrzljiva bol, ako te uzasno boli, zovi gin.
Bebe štrajkaju…kad su ono najavili pun mjesec..10? 😁 Nista cure ako ste prozore oprale vrijeme da muzeve uposlite ili kazu da topla kupka isto pomaze..
jel smijemo uposliti muzeve ako nam je sluzni ispao? on je kao neka zastita od bakterija itd 🙈🙈🙈🙈🙈
Evo da se i ja prikljucim temi pelena.. mi smo zasad probali Babylove, Pampers, Violetu i ove iz Mullera. Babylove i Violeta su mi super a ove iz mullera mi se nikako ne svidaju, materijal mi je nekako los i bas mi nisu sjele. Pampers mi je propustio odma na prvu kakicu.
Btw, tek sam danas skuzila da ona zuta crta na babylove pelenama poplavi kada je beba napuni 😂
Sto se tice kremica, koristim istu koju koriste oni u bolnici a to je djecja mast od galenskog laboratorija. Pakiranje od 100 ml dode 18 kn a traje nekih mjesec dana.
Kupam je dva puta tjedno u vodi sa malo maslinovog ulja, jedino za kosicu stavim malo babylove kupke od glave do pete jer ima ogromnu kosu.
Bili smo prije neki dan na prvom pregledu kod pedijatra i sve je super, beba je dobila 800 g od izlaska tako da je sve super. I dalje je super beba, ja ne znam je li ona u mjesec dana sve skupa plakala pola sata, bas sam zahvalna sto je dobra bebica i nadam se da ce ostati tako.
Jel koja od vas mama koristila ljeti one pelene za kupanje i zanima me takoder ako ste probali pelene gacice koje se mogu koristiti kasnije kad su bebe vece?
Sortiraj odgovore
Najstariji